Mul oleks abi vaja
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Mul oleks abi vaja
- This topic has 22 replies, 13 voices, and was last updated 15 years, 11 months tagasi by
Mari0.
-
AutorPostitused
-
märts 2, 2010 at 1:00 p.l. #259401
armin
Memberpalju kaloried põletab paigal hüppamine, ilma hüppenöörita
kasvõi 20 minta nagu naha ja särgi ka märjaks.hüppeliigese võtab valusaks jms aga väikeste vahedaga 10 seki puhkust iga 2 minta tagant lasen 20 minta ära..kaua ma algakjana võin seda teha et liigesed terveks jääksid
ma tegin paigal hüppeid mingi 10 minta . ja nüüd on vasak jalg väga valus
kaua ta taastub muidu see jalg?`
et saaks uuesti paigal hüppeid teha:D
ma unustasin jalgadele sooja teha mida ma teen nüüd
märts 2, 2010 at 1:54 p.l. #259406gmaster
Memberpalju kaloried põletab paigal hüppamine, ilma hüppenööritakasvõi 20 minta nagu naha ja särgi ka märjaks.hüppeliigese võtab valusaks jms aga väikeste vahedaga 10 seki puhkust iga 2 minta tagant lasen 20 minta ära..kaua ma algakjana võin seda teha et liigesed terveks jääksid
No tere tere:) Kui ikka valusaks võtab siis võiks ikka ala vahetada
märts 2, 2010 at 1:59 p.l. #259407Vilps
Memberpalju kaloried põletab paigal hüppamine, ilma hüppenööritakasvõi 20 minta nagu naha ja särgi ka märjaks.hüppeliigese võtab valusaks jms aga väikeste vahedaga 10 seki puhkust iga 2 minta tagant lasen 20 minta ära..kaua ma algakjana võin seda teha et liigesed terveks jääksid
irw
Oli põnev 10 minutit järjest hüpata?
märts 2, 2010 at 2:06 p.l. #259409Anonüümne
Guestendal oli algul sama jama kaalusin algul 75 ja nüüd 68

Tee lihtsalt füüsilist tööd pälju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas või mängi Korvpalli!
märts 2, 2010 at 2:35 p.l. #259415dirty scorpion
MemberirwOli põnev 10 minutit järjest hüpata?

Oi! ära mõnita hüppenööriga hüppamist, see on väga põnev ja mitmekülgne treeningviis kui on huvi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas valu on lihase või liigese?
Kui enam valu ei tekita siis võid ju vahelduseks midagi muud proovida, näiteks suusatamist,ujumist. Kui trenažööre on siis sõudmist või ratast.
Või mine roogi tänavad lumest puhtaks
märts 2, 2010 at 3:20 p.l. #259421armin
Memberma tegin ilma soojenduseta sellepärats tõmbas kohe jala ära…kudias ma soojendust teen:D
mis harjutusi …ja lihases peaks mul valu olema
ja hüppamine on mu lemmik harjutus ma tahaks seda tunde järjest teha.
2 minutit teginm ja võttis naha juba märjaks suht hästi põletab
märts 3, 2010 at 9:13 e.l. #259523dirty scorpion
MemberTee põlve ja põia ringe, alusta näiteks kahe jalapeal hüppamist, tee paar minutit siis venita(venitus harjutusi näed Tööriistad>venitustepank) siis hakka pikemalt hüppamist.
Sisse juhatuseks näiteks see tutvustav video
märts 9, 2010 at 6:15 p.l. #260560Mari0
MemberKedagi ei huvita mitu kätekõverdust sa tegid kas 10 või 15 , otsi endale teine portaal kui tahad suhelda.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.