Mul ei ole aega trennis käimiseks-aga vormis tahaks olla
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Mul ei ole aega trennis käimiseks-aga vormis tahaks olla
- This topic has 3 replies, 3 voices, and was last updated 14 years, 5 months tagasi by
nightq.
-
AutorPostitused
-
august 13, 2011 at 8:14 p.l. #22902
Anonüümne
GuestTere,
olen igati tervislike eluviiside pooldaja. Viimased 3 aastat olen suured korrektiivid toitumise poolest teinud-seda tingis lapse sünd. Lapsega kodus olemise aeg (ca 3 aastat) oli kõik supper-liikusin iga päev väga palju…tihti tuli päevaseks kilometraasiks ca 12 kmkärutamist.
Nüüd aga olen taas töö inimeste ridades – kontoritöö ja täielikult istuv. Printeri toimetasin kõige kaugemasse nurka, et saaks natukenegi liikuda. Vahest kui arvutis ei pea otseselt olema, üritan toimetada püsti jne. Lõunal käin jala.
Olen tööl käinud 6 kuud. Enne kui tööle läksin, käisin 3 kuud ka jõusaalis (3 korda nädalas), ning kaalusin 47 kilo (minu lühikese kasvu juures on see täiesti ok kaal) – olin endaga suht rahul-keha oli trimmis ja treenitud, nägin välja terve mitte “kont”.
Nüüd olen ahastuse ääre peal, sest peale seda kui tööle läksin olen juurde võtnud NELI KILO ja kaalun 51kg. Kõige hullem selle kõige juures on see, et kuidas ma ka ei üritaks, ma ei suuda oma päevakavasse treeninguid sobitada. Kui seda teeksin, siis selle arvelt, et saaksin lapsega vähem koos olla (minu jaoks vastuvõetamatu variant, kuna suurema osa päevast on laps nagunii ju lasteaias, siis ma ei taluks seda, et ka siis kui ta lasteaiast kodus on-pole emmet).
Kas TABATA võiks olla lahendus? Kas vaid tabata ja õige toitumisega saaks hoida keha trimmis? Või on tabata siiski mõeldud muudele treeningutele nö lisandiks?
Kas iga hommikune tabata+1 kord nädalas jõusaali (nädalavahetusel saaksin seda endale lubada) annaks mingit tulemust? Asi polegi niivõrd hetkel selles kaalunumbris. Kaalunumbri saaks ka paljalt toitumisega paika, aga asi on ka selles, et ma sooviksin treenitud keha. Seda saab aga vaid trenniga.
Aitäh vastuste eest ja nõuannete eest!
Millal oleks üldse ideaalne tabatat teha? Kas pigem hommikul? Või näiteks lõunapausi ajal keset päeva?
august 14, 2011 at 1:25 p.l. #310267vend vähk
ModeratorArengu aluseks on tahe midagi muuta. Sinul on see olemas, aga ära väga pikalt mõtle. JUST DO IT! Proovi võimalusel ka bodypumpi! Edu treeningutel!
august 14, 2011 at 2:58 p.l. #310280htilga
MemberSoovitan samuti bodypumpi! Saab kiirelt tunniga päevas hakkama ning koormust saad ketaste/hantlite näol endale ise valida.
Samuti saab bodypumpist ideid jõusaalitreeninguks ning sooritustehnikat on treener alati korrigeerimas
august 14, 2011 at 6:44 p.l. #310291nightq
MemberKui sa varem eriti trenni pole teinud, siis Tabata on ikka kuradima karm treening. Isegi tavapärast HIITi teinud sportlastele on Tabata kirvemast kirvem trenn, mitte just jalutuskäik pargis. See sobib vaid juhul, kui varasem aeroobne baas on tugev, aga proovida muidugi võid, sest see on idee poolest üks lühemaid ja efektiivsemaid HIITi vorme. Tasub lihtsalt arvestada, et pärast trenni oled täielik laip
AutorPostitusedViewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)- You must be logged in to reply to this topic.