Olen jälginud K1 ja MMa-d nati, aga nii hullu teemat nagu see Muay Thai on, pole küll näinud. Lubatud ka küünarnukid, mis on legaalne siiski vist ka MMA-s. Väikesed väledad pilukad annavad üksteisele nagu hullumeelsed, erineb minu arust eelpoolmainitud K1-st ja MMA-st just kiiruse poolest ja nokkaudid on ka julmad!
Kuradi pullid komentaatorid ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Naeravad nagu ei tea mis oleks juhtund Karmid väiksed mehed olid küll muidu ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hea hea ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Päris hea video. Need mehed treenivad umbes 5-st eluaastast peale. Käisin paar kuud tagasi ühte matši laivis vaatamas, kus üks Taimaa võitleja võitles. Ta oli vanust alla 30-e ning proffimatše oli tal vist üle 400 seljataga. Väga kõva võitleja oli ta.
Mina keskendusin hoopis selle video helile ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>