Skip to main content

MS Olympia, Fitness ja Figure 2008 tulemused

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » MS Olympia, Fitness ja Figure 2008 tulemused

Viewing 11 posts - 46 through 56 (of 56 total)
  • Autor
    Postitused
    PumaZ
    Member

Kuidas te ise aru ei saa, et see on absoluutselt mõttetu vaidlus!!! Nagu lasteaia lapsed! Ma respekteerin neid naisi, aga nad ei meeldi mulle mitte üks raas, ei meeldi, kui naised, kui sportlased, ok, aga naistena mitte, isegi need fitness ja figure on nati liig, amatöör tasemel samad alad on igati tip-top! Aktivist, Sulle läheb ikka eriliselt korda, mida mõned kulturistidest arvavad, pohhui pole või, rahune maha ja tegele oma alaga. Mulle kulturism meeldib, meeldib jälgida, ise sellise suunitlusega trenni ei tee, pigem jõud ja üldine mass, aga arvan sellegi poolest, et kulturistid on ilged eneseimetlejad, see on selge, selle ala jaoks peabki olema!

Peace!

Nõustun täielikult sinu seisukohaga

rinaldo
    Member

Meeldigu nende naiste välimus või mitte, kuid nende füüsiline vorm ja selle saavutamiseks vajalik järjepidevus on hämmastav.

matroxx
    Member

Nõustun täielikult selle kohapealt.

belvedere
    Member

Noh, palju sõltub ka “presentatsioonist”.

jamie_eason-36.jpg

Indrek K
    Member

Kobisen veel nati siin teemas, kõva jõutrenni tehes kaovad naistel rinnad ära, mis on minu arvates kole, kordan, minu arvates! Ja silikoonid mõjuvad plangu rinna peal täielike võõrkehadena…

PumaZ
    Member

jamie_eason-36.jpg

Naiselikkuse välimuse poolest on sellel pildil olev naine parem, kui need, kes olid esimesel postil.

NGC
    Member

jamie_eason-36.jpg

See pilt jätab palju parema mulje juba, kõik peale käte on ilus. Käed on liiga mehelikud minuarust.

PumaZ
    Member

See pilt jätab palju parema mulje juba, kõik peale käte on ilus. Käed on liiga mehelikud minuarust.

Parem ikka, kui need eelmised pildid:D, vähemalt minu seisukohalt vaadates :o

Kobisen veel nati siin teemas, kõva jõutrenni tehes kaovad naistel rinnad ära, mis on minu arvates kole, kordan, minu arvates! Ja silikoonid mõjuvad plangu rinna peal täielike võõrkehadena…

Hmm..kobisen ka veel nati… mul on küll alles, isegi väga, kõigil tuttavatel ka, kõik teevad seda kõva jõutrenni… nr läheb maha küll dieedi ajal, aga ka siis pole keegi pesulaud :o

Indrek K
    Member

Ma tegelt mõtlesin neid täiskohaga proffe, võib-olla keelatud ained võimendavad veel seda tissikadu, igatahes, kas nad on plangud või kannavad rõvedaid võltstisse, mõlemad variandid on minu jaoks vastuvõetamatud!

PumaZ
    Member

Ma tegelt mõtlesin neid täiskohaga proffe, võib-olla keelatud ained võimendavad veel seda tissikadu, igatahes, kas nad on plangud või kannavad rõvedaid võltstisse, mõlemad variandid on minu jaoks vastuvõetamatud!

See on väga jube kuidas on näha silikoone rinna lihase peal nagu ühed pallid lihtalt.

Viewing 11 posts - 46 through 56 (of 56 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.