MS Olympia, Fitness ja Figure 2008 tulemused
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » MS Olympia, Fitness ja Figure 2008 tulemused
- This topic has 55 replies, 29 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
scubamonkey.
-
AutorPostitused
-
veebruar 26, 2009 at 8:38 p.l. #166465
PumaZ
MemberKuidas te ise aru ei saa, et see on absoluutselt mõttetu vaidlus!!! Nagu lasteaia lapsed! Ma respekteerin neid naisi, aga nad ei meeldi mulle mitte üks raas, ei meeldi, kui naised, kui sportlased, ok, aga naistena mitte, isegi need fitness ja figure on nati liig, amatöör tasemel samad alad on igati tip-top! Aktivist, Sulle läheb ikka eriliselt korda, mida mõned kulturistidest arvavad, pohhui pole või, rahune maha ja tegele oma alaga. Mulle kulturism meeldib, meeldib jälgida, ise sellise suunitlusega trenni ei tee, pigem jõud ja üldine mass, aga arvan sellegi poolest, et kulturistid on ilged eneseimetlejad, see on selge, selle ala jaoks peabki olema!Peace!
Nõustun täielikult sinu seisukohaga
veebruar 26, 2009 at 8:59 p.l. #166278rinaldo
MemberMeeldigu nende naiste välimus või mitte, kuid nende füüsiline vorm ja selle saavutamiseks vajalik järjepidevus on hämmastav.
veebruar 26, 2009 at 9:01 p.l. #166282matroxx
MemberNõustun täielikult selle kohapealt.
veebruar 26, 2009 at 9:06 p.l. #166289belvedere
MemberNoh, palju sõltub ka “presentatsioonist”.
veebruar 27, 2009 at 7:06 p.l. #148456Indrek K
MemberKobisen veel nati siin teemas, kõva jõutrenni tehes kaovad naistel rinnad ära, mis on minu arvates kole, kordan, minu arvates! Ja silikoonid mõjuvad plangu rinna peal täielike võõrkehadena…
veebruar 27, 2009 at 8:55 p.l. #147093PumaZ
Naiselikkuse välimuse poolest on sellel pildil olev naine parem, kui need, kes olid esimesel postil.
veebruar 27, 2009 at 9:06 p.l. #146886NGC
See pilt jätab palju parema mulje juba, kõik peale käte on ilus. Käed on liiga mehelikud minuarust.
veebruar 27, 2009 at 9:09 p.l. #146871PumaZ
MemberSee pilt jätab palju parema mulje juba, kõik peale käte on ilus. Käed on liiga mehelikud minuarust.Parem ikka, kui need eelmised pildid:D, vähemalt minu seisukohalt vaadates
veebruar 27, 2009 at 9:39 p.l. #146747Annika Pärtel
MemberKobisen veel nati siin teemas, kõva jõutrenni tehes kaovad naistel rinnad ära, mis on minu arvates kole, kordan, minu arvates! Ja silikoonid mõjuvad plangu rinna peal täielike võõrkehadena…Hmm..kobisen ka veel nati… mul on küll alles, isegi väga, kõigil tuttavatel ka, kõik teevad seda kõva jõutrenni… nr läheb maha küll dieedi ajal, aga ka siis pole keegi pesulaud
veebruar 27, 2009 at 10:39 p.l. #146606Indrek K
MemberMa tegelt mõtlesin neid täiskohaga proffe, võib-olla keelatud ained võimendavad veel seda tissikadu, igatahes, kas nad on plangud või kannavad rõvedaid võltstisse, mõlemad variandid on minu jaoks vastuvõetamatud!
veebruar 28, 2009 at 8:40 e.l. #146226PumaZ
MemberMa tegelt mõtlesin neid täiskohaga proffe, võib-olla keelatud ained võimendavad veel seda tissikadu, igatahes, kas nad on plangud või kannavad rõvedaid võltstisse, mõlemad variandid on minu jaoks vastuvõetamatud!See on väga jube kuidas on näha silikoone rinna lihase peal nagu ühed pallid lihtalt.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.