MS Olympia, Fitness ja Figure 2008 tulemused
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » MS Olympia, Fitness ja Figure 2008 tulemused
- This topic has 55 replies, 29 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
scubamonkey.
-
AutorPostitused
-
veebruar 26, 2009 at 6:52 e.l. #156148
jrx
MemberAinult pühendumuse töö ja tahtejõu headuse kriteeriumiks võtmine on üsna absurdne imo.
Mis puutub sellesse siis tsiteerin ühte (USA) treenerit: I dated a fitness chick for a few years and got to move around in these circuits, go to competitions with her and spend time with her friends who were in the same sport. A few of them were okay but on average they with all the body-image and self-esteem issues and eating disorders they were the most f*cked up in the head bunch of women I’ve ever seen.
veebruar 26, 2009 at 9:51 e.l. #155700matroxx
MemberSoov oma keha treenida ja vormida on täiesti normaalne.
nende puhul on tegemist aga siiski mingisuguse vaimse häirega.kõik se viitab ikkagi mingisugusele sisemisele probleemile.
loomulikult igaühe enda asi mis teeb aga minuarvates on nendepuhul normaalsusest asi juba liiga kaugel.
veebruar 26, 2009 at 2:08 p.l. #154550Annika Pärtel
MemberSoov oma keha treenida ja vormida on täiesti normaalne.nende puhul on tegemist aga siiski mingisuguse vaimse häirega.kõik se viitab ikkagi mingisugusele sisemisele probleemile.
loomulikult igaühe enda asi mis teeb aga minuarvates on nendepuhul normaalsusest asi juba liiga kaugel.
Huvitav, millise VAIMSE häire?
veebruar 26, 2009 at 3:18 p.l. #154381PumaZ
MemberEi meeldi eirit lihastes naised
veebruar 26, 2009 at 4:51 p.l. #152974joker
MemberA mulle meeldivad, mida räigemad ja kuivemad lihased seda parem.
Võib ikka eluke päris tegemisi täis ja masendav olla kui koguaeg mõelda päevast päeva minutist minutisse kuidas keegi ei meeldi
veebruar 26, 2009 at 4:56 p.l. #152828PumaZ
MemberVõib ikka eluke päris tegemisi täis ja masendav olla kui koguaeg mõelda päevast päeva minutist minutisse kuidas keegi ei meeldi
veebruar 26, 2009 at 5:54 p.l. #151944Annika Pärtel
MemberA mulle meeldivad, mida räigemad ja kuivemad lihased seda parem.Võib ikka eluke päris tegemisi täis ja masendav olla kui koguaeg mõelda päevast päeva minutist minutisse kuidas keegi ei meeldi
veebruar 26, 2009 at 7:17 p.l. #149568matroxx
MemberEi tasu mõnel oma jutuga nüüd päris üle ka mängida.see et mõnele ei meeldi lihastes naised ei tähenda seda,et nad muud ei teekski kui ainult jälgivad ja vahivad mis kellegile sobib või mitte.
samuti ei otsi mina inimestel vigu jne.avaldasin lihtsalt arvamust.
veebruar 26, 2009 at 7:36 p.l. #158846Annika Pärtel
MemberEi tasu mõnel oma jutuga nüüd päris üle ka mängida.see et mõnele ei meeldi lihastes naised ei tähenda seda,et nad muud ei teekski kui ainult jälgivad ja vahivad mis kellegile sobib või mitte.samuti ei otsi mina inimestel vigu jne.avaldasin lihtsalt arvamust.
Et kui lihased Sulle ei meeldi, siis on kohe vaimne häire neil sportlastel…no offence aga Sinu arvamusest jäi küll selline mulje…
veebruar 26, 2009 at 7:52 p.l. #166825matroxx
Memberminuarvates on nende naiste puhul tegemist mingisuguse probleemiga vähemalt kui mitte vaimse häirega.
ma pole väitnudki et mulle lihas ei meeldi aga sellisel kujul nagu nende puhul on JAH see minuarvates ebardlik ning viitab mingisugusele isiksuse probleemile.
veebruar 26, 2009 at 7:56 p.l. #166862Indrek K
MemberKuidas te ise aru ei saa, et see on absoluutselt mõttetu vaidlus!!! Nagu lasteaia lapsed! Ma respekteerin neid naisi, aga nad ei meeldi mulle mitte üks raas, ei meeldi, kui naised, kui sportlased, ok, aga naistena mitte, isegi need fitness ja figure on nati liig, amatöör tasemel samad alad on igati tip-top! Aktivist, Sulle läheb ikka eriliselt korda, mida mõned kulturistidest arvavad, pohhui pole või, rahune maha ja tegele oma alaga. Mulle kulturism meeldib, meeldib jälgida, ise sellise suunitlusega trenni ei tee, pigem jõud ja üldine mass, aga arvan sellegi poolest, et kulturistid on ilged eneseimetlejad, see on selge, selle ala jaoks peabki olema!
Peace!
veebruar 26, 2009 at 7:56 p.l. #166840Raivo Piiber
Memberminuarvates on nende naiste puhul tegemist mingisuguse probleemiga vähemalt kui mitte vaimse häirega.ma pole väitnudki et mulle lihas ei meeldi aga sellisel kujul nagu nende puhul on JAH see minuarvates ebardlik ning viitab mingisugusele isiksuse probleemile.
Isiksuse probleem?
veebruar 26, 2009 at 8:01 p.l. #166772pumper
MemberMsO nende piltide järgi küll sebiks 17st kümmet tükki vähemalt.
veebruar 26, 2009 at 8:04 p.l. #166766matroxx
MemberMinupärast süstigu või pumbaku end surnuks ja asi mats.ega mind ka eriti ei koti.
avaldasin lihtsalt enda arvamust ja kõik.
ei tasu nii julmalt õhku täis ka minna kui keegi takka kiitmise asemel midagi muud ütleb.
veebruar 26, 2009 at 8:34 p.l. #166630Annika Pärtel
MemberMinupärast süstigu või pumbaku end surnuks ja asi mats.ega mind ka eriti ei koti.avaldasin lihtsalt enda arvamust ja kõik.
ei tasu nii julmalt õhku täis ka minna kui keegi takka kiitmise asemel midagi muud ütleb.
Jumal Sinu arvamusega, olgu see milline tahes, aga selleks, et panna kellegile lausa arstlikku diagnoosi…hmm…mis kooli lõpetanud oled? Et Sinust valesti aru ei saadaks, paranda oma väljendusoskust veidike järgmine kord.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.