Mr. Olympia 2012 (Phil Heath VS Kai Greene) video!
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » Mr. Olympia 2012 (Phil Heath VS Kai Greene) video!
- This topic has 254 replies, 38 voices, and was last updated 13 years, 4 months tagasi by
LauraL.
-
AutorPostitused
-
august 28, 2012 at 8:10 e.l. #322742
rennosport
MemberMa usun, et peale seda viimast pilti on kõik selge ja kohad teisest kõrgemale jaotatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2012 at 8:15 e.l. #322744Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa usun, et peale seda viimast pilti on kõik selge ja kohad teisest kõrgemale jaotatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui tiitleid vaid ühe ideaaltingimustes saalipildi eest jagataks, oleksid Dennis James ja Roelly Winklaar ka juba Mr. Olympiad.
Aga et Phil on favoriit, selles ma ei kahtlegi.
august 28, 2012 at 8:16 e.l. #322745Okk
MemberThe thing we already kinda knew is now official…

Ei usu , et seda meest enam Olympia laval näeb , vähemalt mitte v6itjana…
august 28, 2012 at 11:13 e.l. #322760vend vähk
ModeratorKui tiitleid vaid ühe ideaaltingimustes saalipildi eest jagataks, oleksid Dennis James ja Roelly Winklaar ka juba Mr. Olympiad.
Aga et Phil on favoriit, selles ma ei kahtlegi.
Eks see kulturismis viimasel ajal nii ongi, et interneti pildimaterjali põhjal pannakse juba 1-2 kuud enne võistluseid meestele medaleid kaela… Selles suhtes olid kulturismivõistlused kunagi palju huvitavamad kui isegi veel 2001 aastal tuli Eesti MV-l kulturismis -90 kg kategoorias 8 meest lavale ja tasemevahe oli seinast seina kuna tegijatel puudus ülevaade konkurentide tegemistest.
august 28, 2012 at 11:22 e.l. #322764Kristjan-Johannes Konsap
MemberEks see kulturismis viimasel ajal nii ongi, et interneti pildimaterjali põhjal pannakse juba 1-2 kuud enne võistluseid meestele medaleid kaela… Selles suhtes olid kulturismivõistlused kunagi palju huvitavamad kui isegi veel 2001 aastal tuli Eesti MV-l kulturismis -90 kg kategoorias 8 meest lavale ja tasemevahe oli seinast seina kuna tegijatel puudus ülevaade konkurentide tegemistest.

Veel pullim, kuid oma lemmikule ennustatakse kohta puhtalt tema vormi najal, konkurente nägematagi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mäletan, et ühe Miku suurvõistluse eel teatas keegi foorumis kõval häälel, et kui nüüd Mikk ei võida, on tegemist sohiga. Kuidas saab sellist asja öelda? Isegi kui lemmiksportlane on elu vormis ja rasvaprotsent 3%, siis vastane võib olla samuti 3% aga ideaalsete proportsioonide, luustiku, lihaskuju jpm poolest üle.
august 28, 2012 at 11:35 e.l. #322768vend vähk
ModeratorVeel pullim, kuid oma lemmikule ennustatakse kohta puhtalt tema vormi najal, konkurente nägematagi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mäletan, et ühe Miku suurvõistluse eel teatas keegi foorumis kõval häälel, et kui nüüd Mikk ei võida, on tegemist sohiga. Kuidas saab sellist asja öelda? Isegi kui lemmiksportlane on elu vormis ja rasvaprotsent 3%, siis vastane võib olla samuti 3% aga ideaalsete proportsioonide, luustiku, lihaskuju jpm poolest üle.
Kusjuures ega Miku vorm ei olnud tookord tõesti kehv, aga konkurendid olid siis paremad, aga sellel 2001 aasta Tartus toimunud Eesti MV-l oli -90 kg kategoorias üks kohalik Tartu härg, kellele linnas ennustati ülivõimast võitu, aga laval oli ta atleetide kõrval nagu sardell ning peale võistlejate tutvustust ja kohustuslikke poose meest enam laval ei nähtudki
august 28, 2012 at 11:45 e.l. #322771Ott Kiivikas
MemberKusjuures ega Miku vorm ei olnud tookord tõesti kehv, aga konkurendid olid siis paremad, aga sellel 2001 aasta Tartus toimunud Eesti MV-l oli -90 kg kategoorias üks kohalik Tartu härg, kellele linnas ennustati ülivõimast võitu, aga laval oli ta atleetide kõrval nagu sardell ning peale võistlejate tutvustust ja kohustuslikke poose meest enam laval ei nähtudki

Huvitav ma olin samas kategoorias, kuid ei mäletagi kes seal veel olid….kornõshev ja tkatšenko kuid nemad ei olnud Tartust….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jah aeg läheb ja ega kõiki mehi ei suuda meeles pidada kellega 94 võistlusel koos on võistledud. Eredamad kujud jäävad meelde…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2012 at 11:49 e.l. #322774Archangel
MemberEelmine aasta lubati ka Cutlerile kindlat võitu ühe pildi põhjal. NIng see pilt oli tõesti võimas. Lavavormi timmimisega saavad tänapäeva Mr. O kandidaadid kuidagi kesiselt hakkama minu meelest. Massi on metsikult, kuid seda kuivust, mis selle massi ka välja tooks on neil kuidagi jube raske saada. Dexter Jackson ronis 2008a lavale korraliku konditsiooniga ning tiitel oligi tema, kuigi puhta massiga ta pole kunagi kedagi löönud.

Roelly kohta oli siis alles hea pilt, kus laval kadus mees täitsa ära konkurentide sekka. Üksi piltidel on juba härg aga laval nagu tavaline võistleja, kes väga silma ei paistagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2012 at 11:51 e.l. #322775vend vähk
ModeratorHuvitav ma olin samas kategoorias, kuid ei mäletagi kes seal veel olid….kornõshev ja tkatšenko kuid nemad ei olnud Tartust….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jah aeg läheb ja ega kõiki mehi ei suuda meeles pidada kellega 94 võistlusel koos on võistledud. Eredamad kujud jäävad meelde…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Püüan peagi 2001 ja 2002 aasta võistluste videod VHS-lt DVD-dele küpsetada ja kuhugi üles panna. Seal on palju põnevat materjali nendele spordipoistele, kes sellel ajal alles algklassides käisid
august 28, 2012 at 11:54 e.l. #322777vend vähk
ModeratorEelmine aasta lubati ka Cutlerile kindlat võitu ühe pildi põhjal. NIng see pilt oli tõesti võimas. Lavavormi timmimisega saavad tänapäeva Mr. O kandidaadid kuidagi kesiselt hakkama minu meelest. Massi on metsikult, kuid seda kuivust, mis selle massi ka välja tooks on neil kuidagi jube raske saada. Dexter Jackson ronis 2008a lavale korraliku konditsiooniga ning tiitel oligi tema, kuigi puhta massiga ta pole kunagi kedagi löönud.

Roelly kohta oli siis alles hea pilt, kus laval kadus mees täitsa ära konkurentide sekka. Üksi piltidel on juba härg aga laval nagu tavaline võistleja, kes väga silma ei paistagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, mulle ka hakkas silma viimastel võistlustel nii pildilt kui videos, et paljupromotud Roelly jäi konkurentide kõrval vägagi kahvatuks.
august 30, 2012 at 2:56 p.l. #323059august 30, 2012 at 6:06 p.l. #323070AnneP
Memberaugust 30, 2012 at 8:10 p.l. #323092