Lisaks pilt minu lemmikust Jay Cutlerist! Kui ta peaks sellise vormiga ka sellel aastal välja tulema, siis kardan, et teistel ei ole midagi vastu panna.
Tundub, et Cutler on ka sellel aastal tõsiselt kuivatanud. Väga sümpaatse olekuga mehemürakas. Ootan nädalavahetust ja hoian sellele mehele pöialt!” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
JAY IS THE MAN !!!!!! olen alati hoidnud ja hoian ka edaspidi talle pöialt ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> v2ga sympaatne inimene ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
kui kohale jouab ehk saab ka moned pildid ylesse panna prejudge’ingust ja finaalidest see aasta esimest korda bikini olympia ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
kui kohale jouab ehk saab ka moned pildid ylesse panna prejudge’ingust ja finaalidest see aasta esimest korda bikini olympia ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma saan aru ,et oled ise platsis, kohapeal olles on muidugi see melu tunduvalt huvitavam kui läbi neti, kui võimalus pane pilte siia üles jah, terv…. ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>