Mr. Olümpia 2009 – JAY CUTLER !
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Mr. Olümpia 2009 – JAY CUTLER !
- This topic has 313 replies, 73 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
Buffalo.
-
AutorPostitused
-
august 21, 2009 at 5:58 e.l. #214691
philh
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=8BOue6C6i-Y Kui sel aastal veel ei tule ara siis ukskord Kai voidab niikuinii
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma ei usu seda
august 24, 2009 at 8:21 p.l. #215289Aimuu
Memberkai on tõesti räme jurakas, kindlasti pakub konkurentsi philile, kuid usun, et phil võtab võidu..
august 25, 2009 at 10:33 e.l. #215374philh
MemberTundub,et sellel aastal veel Dexterile vastast pole
august 25, 2009 at 5:23 p.l. #215435H2TheO-Z
MemberMa arvan, et Kai Green võidab.
august 25, 2009 at 6:27 p.l. #215448R.E.N.E
MemberMa arvan ka, et Green võidab see aasta. Vend näeb ikkka VÄGA suur välja.
august 25, 2009 at 6:50 p.l. #215454rinaldo
MemberMa arvan ka, et Green võidab see aasta. Vend näeb ikkka VÄGA suur välja.Suurus pole veel kõik. Ma ise arvan, et põhiline rebimine tuleb Cutleri, Heathi ja Loomulikult Dexteri vahel. Kindlasti pakub kõva konkurentsi ka Dennis Wolf. Colemani vorm tundub teiste kõrval tõsiselt nukker, kuid eks me näe mida mehel laval näidata on.
august 25, 2009 at 6:59 p.l. #215456R.E.N.E
MemberColemanil pressib vanus juba peale aga 45 aastase kohta näeb ikka suht norm välja.
august 25, 2009 at 7:56 p.l. #215464noPAINnoGAIN
MemberMind huvitab rohkem, mis koha Evan Centopani saab, kui ta muidugi osaleb ikka
“> Muidu võitu panustan ka mõnele mustanahalisele vennaleaugust 25, 2009 at 8:31 p.l. #215468Siim Kelner
MemberSuurus pole veel kõik. Ma ise arvan, et põhiline rebimine tuleb Cutleri, Heathi ja Loomulikult Dexteri vahel. Kindlasti pakub kõva konkurentsi ka Dennis Wolf. Colemani vorm tundub teiste kõrval tõsiselt nukker, kuid eks me näe mida mehel laval näidata on.Coleman ei võistle enam, küll aga mingi teema käis vahepeal, et ta ronib 2010 lavale tagasi.
august 25, 2009 at 8:42 p.l. #215469Buffalo
MemberNo kui vaadata Kai viimaseid voistlusi siis vorm on kull teravam olnud kui teistel isegi, eriti just jalad. Ma ei usu ilmaski, et ta laheb mutsiga looma, kindlasti teeb terava vormi ja kindlasti ta teab, et tal on voimalus voita kui ta juba lavale laheb. Samuti nagu ta on oelnud pead juba enne voistlust uskuma, et oled voistluse voitnud. Pealegi nagu ma aru olen saanud ei ole keegi esmaosaleja enne Mr O voitnud ja ta kindlasti laheb ajalugu tegema ning seal on palju kaalul. Ka ei nae ma kedagi, kes tema vabakava ja poseerimisoskuse vastu saaks. Iseasi, kui palju seal on poliitikat mangus. Ja vist kull ei saa mainimata jatta, et ta koht on kovasti suuremaks lainud ja ei tea kas selle enam nii siledaks saab nagu vaja oleks aga ju see neil siis kasvabki nagu iga teine kehaosa kui kuni 1000 gr valku paevas suua. Igatahes loodan, et hinnatakse ka poseerimisoskust sest see on anne ja puhendumus ja et seda saavutada ei pea sooma steroide jne. Nii siis eks nais, kas voidab ainult mass, ainult teravus, ainult poseerimine voi koik kokku.
august 25, 2009 at 8:59 p.l. #215472philh
MemberMind huvitab rohkem, mis koha Evan Centopani saab, kui ta muidugi osaleb ikka
“> Muidu võitu panustan ka mõnele mustanahalisele vennaleta ei osale
august 25, 2009 at 9:02 p.l. #215474philh
MemberNo kui vaadata Kai viimaseid voistlusi siis vorm on kull teravam olnud kui teistel isegi, eriti just jalad. Ma ei usu ilmaski, et ta laheb mutsiga looma, kindlasti teeb terava vormi ja kindlasti ta teab, et tal on voimalus voita kui ta juba lavale laheb. Samuti nagu ta on oelnud pead juba enne voistlust uskuma, et oled voistluse voitnud. Pealegi nagu ma aru olen saanud ei ole keegi esmaosaleja enne Mr O voitnud ja ta kindlasti laheb ajalugu tegema ning seal on palju kaalul. Ka ei nae ma kedagi, kes tema vabakava ja poseerimisoskuse vastu saaks. Iseasi, kui palju seal on poliitikat mangus. Ja vist kull ei saa mainimata jatta, et ta koht on kovasti suuremaks lainud ja ei tea kas selle enam nii siledaks saab nagu vaja oleks aga ju see neil siis kasvabki nagu iga teine kehaosa kui kuni 1000 gr valku paevas suua. Igatahes loodan, et hinnatakse ka poseerimisoskust sest see on anne ja puhendumus ja et seda saavutada ei pea sooma steroide jne. Nii siis eks nais, kas voidab ainult mass, ainult teravus, ainult poseerimine voi koik kokku.Larry Scott sai esmakordselt Mr O ks
“> ei kai ei v6ida,ma ei usu seda…august 25, 2009 at 10:16 p.l. #215482rennosport
MemberLahe vaadata.
Tekib ainult selline küsimus, kui Kai kaalus eelmisel aastal 35 kilo vähem kui sel aastal, see tähendab siis et iga 10 päevaga tuleb poisile 1 kilo puhast lihast juurde, kui nüüd veel natuke arvutada, siis 1 päevaga 100g puhast lihast.
Teine asi veel. Poiss paindub korralikult aga treeningvideodes käivad kõik harjutused hullu nõksuga ja täisamplituudist kasutatakse ära vaid pool maksimaalsest amplituudist. Saan aru veel, et kui viimased 2 seeriat tuleb väheke mustalt.
Mina arvan selle kohta ikka nii, et see on ikka mustade meest värk, kui loodus on andnud ja kui ained on ka vastavad, siis ei ole minu arust mingit vahet kuidas sa trenni teed peaasi, et koguaeg teed ja ära taastud või mis kallid kaasmaalased arvavad.
august 25, 2009 at 11:09 p.l. #215486kyttmaister
MemberOlen ise suur Cutleri fänn ja loodan et valge ikka võidab!!!
august 31, 2009 at 12:31 p.l. #216516 -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.