Mr. Olümpia 2009 – JAY CUTLER !
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Mr. Olümpia 2009 – JAY CUTLER !
- This topic has 313 replies, 73 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
Buffalo.
-
AutorPostitused
-
september 28, 2009 at 3:12 p.l. #222690
Fdvk
MemberPalju see esikoht raha sai 200,000$?
september 28, 2009 at 3:16 p.l. #222694vend vähk
ModeratorPalju see esikoht raha sai 200,000$?Oluliselt vähem kui mõni golfimängija või formeliäss teenib ühe tunniga, aga abiks seegi raskel ajal. Auhinnarahadele lisaks tulevad kindlasti meestele sponsorlepingud ja need summad on ilmselt oluliselt suuremad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks see kulturism on ikka fanaatikute ala
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 28, 2009 at 3:30 p.l. #22269847
MemberOlen ka mina selles paadis, kes arvab, et Warreni II koht on müstika. Massi ja vormi vanal muidugi on, seda ei saa eitada, kuid esteetilisest vaatevinklist jätab asi korralikult soovida.
Cutleri I koht… Kuigi pole eriline Cutleri austaja ning lootsin väga Dexteri võitu, siis tõele au andes ei saa ma kohtunikke väga suures ülekohtus süüdistada. Cutler on oma jõletu massi enam-vähem proportsiooni saanud ja vorm oli vähemalt piltide järgi selgelt parim, millega ta kunagi välja on tulnud. Dex oleks pidanud aga päris kindlalt II koha saama. Peenike ja suurepärase kujuga keskkoht, väga võimas V-shape, peened liigesed ja ümarad lihaspead (muscle belly). Lisaks ei saa teda süüdistada ka massi puudumises, seda ka kollidega võrreldes.
Nõustun 100% Otiga, et Kai näis kõrgemale kohale tõusmiseks veidi pehmena. Sellise vormiga poleks ma üllatunud, kui ta koht-kaks veel tahapoole oleks platseerunud.
Phil oli hea, kuid mehe ümber keerelnud hype ja vähemalt osades ringkondades tema peale pandud selge favoriidikoorem võisid ta ettevalmistust ja kontsentratsiooni ehk veidi segada. Samas on ta vanuse poolest teistega võrreldes alles piimavunts ja kui areng jätkub ning mees enneaegselt läbi ei põle, ootab teda kahtlemata suur tulevik.
Victori üle on mul väga hea meel, et TOP6’s lõpetas. Viimase aja sündmused pole olnud mehele kerged ja nii kõrge koht näitab mehe tugevat vaimu ja iseloomu.
september 28, 2009 at 3:32 p.l. #222700Capricorn
MemberPalju see esikoht raha sai 200,000$?Arvatavasti selline mees on “toidulisandeid” juba sarnase või isegi suurema summa eest sisse söönud kui see 200 000$.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 28, 2009 at 3:53 p.l. #222710Aimuu
MemberMeetutades veel viimast Mr Olympia 2009 võistlust:Dexter Jackson- Mr Olympia 2009 3. koht:
JÕHKRALT peenike keskosa ikka dexteril, see teeb lailihase eriti vingeks.
september 28, 2009 at 4:29 p.l. #222715Siim Kelner
MemberKurat sellise vormiga oleks Cutler vist Ronnie ka ära lüpsnud…täiesti ulme oli ta seekord ikkaMitte keegi pole Ronnie tipule lähedalegi tulnud ja vaevalt, et ka tuleb. Ronnie pole pärit siit planeedilt.
Arvatavasti selline mees on “toidulisandeid” juba sarnase või isegi suurema summa eest sisse söönud kui see 200 000$.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saa üle juba.
september 28, 2009 at 5:49 p.l. #222746philh
MemberOlen ka mina selles paadis, kes arvab, et Warreni II koht on müstika. Massi ja vormi vanal muidugi on, seda ei saa eitada, kuid esteetilisest vaatevinklist jätab asi korralikult soovida.Cutleri I koht… Kuigi pole eriline Cutleri austaja ning lootsin väga Dexteri võitu, siis tõele au andes ei saa ma kohtunikke väga suures ülekohtus süüdistada. Cutler on oma jõletu massi enam-vähem proportsiooni saanud ja vorm oli vähemalt piltide järgi selgelt parim, millega ta kunagi välja on tulnud. Dex oleks pidanud aga päris kindlalt II koha saama. Peenike ja suurepärase kujuga keskkoht, väga võimas V-shape, peened liigesed ja ümarad lihaspead (muscle belly). Lisaks ei saa teda süüdistada ka massi puudumises, seda ka kollidega võrreldes.
Nõustun 100% Otiga, et Kai näis kõrgemale kohale tõusmiseks veidi pehmena. Sellise vormiga poleks ma üllatunud, kui ta koht-kaks veel tahapoole oleks platseerunud.
Phil oli hea, kuid mehe ümber keerelnud hype ja vähemalt osades ringkondades tema peale pandud selge favoriidikoorem võisid ta ettevalmistust ja kontsentratsiooni ehk veidi segada. Samas on ta vanuse poolest teistega võrreldes alles piimavunts ja kui areng jätkub ning mees enneaegselt läbi ei põle, ootab teda kahtlemata suur tulevik.
Victori üle on mul väga hea meel, et TOP6’s lõpetas. Viimase aja sündmused pole olnud mehele kerged ja nii kõrge koht näitab mehe tugevat vaimu ja iseloomu.
Nii juhtub kui kohtunikud enne v6istlust joovad…
september 28, 2009 at 6:00 p.l. #222747Biitseps
MemberDexteri jalg on päris poisike ,võrreldes Cutleri ja Warreniga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 28, 2009 at 6:05 p.l. #222748Erkko
MemberVõitis see, kes pidigi võitma !
september 28, 2009 at 7:00 p.l. #222762Capricorn
MemberSaa üle juba.Milles seisneb sinu probleem? Püüa sellest üle saada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 28, 2009 at 7:37 p.l. #222775JamesC
MemberPuhas kadedus!
Siin midagi pikalt mõelda polegi, kuid ja, see vorm Jay C. oli muljet avaldav, isegi minule, ma ei uskunud et mees nii kuivaks läheb, pole meest selle 3 aasta jooksul nii kuivana näinudki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 28, 2009 at 7:42 p.l. #222779Milehigh
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=9sc-AruW8kg…feature=related
JAY CUTLERI off-seasoni toidulaud. Ise seletab ja portsud ettetõstetud,samuti juures kellaajad. Vaadake.
september 29, 2009 at 4:19 e.l. #222800Goleteral
MemberPunktitabeleid vaadates on kurb küll tegelt: Dexter kaotas teise koha kõigest 1 punktiga, samas Cutler oli ikka massive landslidega ees kõigist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2009 at 12:00 e.l. #224311Buffalo
MemberSoovitan vaadata, ka koigile kes ei tulnud esimeseks monel voistlusel, kuidas peaks suhtuma
greate personality ja hea koomik on ta ikka.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.