mõttetud tegemised jõusaalis
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » mõttetud tegemised jõusaalis
- This topic has 49 replies, 30 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
Heix89.
-
AutorPostitused
-
veebruar 22, 2009 at 5:50 p.l. #164659
Xero
MemberMiks?See on minumeelest üks parimaid harjutusi, millega saab lihast tunnetada! Kuigi jah, oleks mul sellest niisama palju abi kah, kui palju ta mul valutab järgmine päev
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 23, 2009 at 7:46 e.l. #163966poweroravake
MemberKõige mõttetum tegemine jõusaalis on mokalaada pidamine. Iga muu tegemine jõusaalis on juba olemuselt kaugelt etem.
veebruar 23, 2009 at 8:09 e.l. #163952dirty scorpion
MemberOk, proovingi.Aga pigem võitlusalades pakuks et on olulisem see jõud, kui peaga lüiakse otsesuunas vastase poole, ma arvan. Mitte aga see kaela jõud, nagu too treenija treenis, et treenis pea tõsteid tahapoole nö, pigem võitlusaladel kasulikum omada tugevat pea lööki ette suunas ma pakun. Selleks vaja mingit harjutust, kus noogutatakse ettepoole peaga.
Tugevat kaela on vaja näiteks maadlejatel.
Ise olen näind kuidas üks mees tegi plokiga kaldpingil nn käesurumis liigutust.
Tihti üks seltskond võtab surumispingilt kangi ja läheb sellega neg. tiivse pingi juurde,kus muidu tehakse kõhulihaseid ja teevad seal surumist(selleasemel et näiteks rõõbaspuudel surumist teha).
Õlakehitustel nii 60kg juures tõstevõõ kasutamist,samuti suht kergete raskustega kangitõmmetel vastu kõhtu.
Veerandkükid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 23, 2009 at 8:21 e.l. #163862matjusm
MemberTihti üks seltskond võtab surumispingilt kangi ja läheb sellega neg. tiivse pingi juurde,kus muidu tehakse kõhulihaseid ja teevad seal surumist(selleasemel et näiteks rõõbaspuudel surumist teha).Mis sul negatiivsel kaldpingil surumise vastu on? Kas kaldeta pink “väärib” kangi rohkem kui pink, mis on nurga all?
veebruar 23, 2009 at 8:35 e.l. #163712daman
MemberMa trumpan teid kohe üle. Ma nägin jõusaalis mingit venda kjooksulindil plätudega jooksmas.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 23, 2009 at 9:58 e.l. #162909Jarmo Oberst
MemberKuna elan Valgas siis siinses jõusaalis käib väga palju vene rahvusest inimesi. Suht kass tuleb peale kui oled ainuke eestlane saalis ja kuuled ainult vene keelt (venelased armastavad suhteliselt kõvasti rääkida ka).
veebruar 23, 2009 at 10:03 e.l. #162679matti
MemberKuna elan Valgas siis siinses jõusaalis käib väga palju vene rahvusest inimesi. Suht kass tuleb peale kui oled ainuke eestlane saalis ja kuuled ainult vene keelt (venelased armastavad suhteliselt kõvasti rääkida ka).See,kui sul vene keelt kuuldes “kass” peale tuleb, on ikka sinu mitte venelaste viga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 23, 2009 at 10:07 e.l. #162667Jarmo Oberst
MemberSee,kui sul vene keelt kuuldes “kass” peale tuleb, on ikka sinu mitte venelaste viga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänaval mind küll see ei häiri, aga kui see jõusaali ruum on 50 ruutu suur. Seal on 10 venelast, kes kõik korraga räägivad siis suht imelik küll seal olla. Muidugi mu trenn ei kannata selle pärast, aga siiski.
veebruar 23, 2009 at 10:13 e.l. #162650matti
MemberTänaval mind küll see ei häiri, aga kui see jõusaali ruum on 50 ruutu suur. Seal on 10 venelast, kes kõik korraga räägivad siis suht imelik küll seal olla. Muidugi mu trenn ei kannata selle pärast, aga siiski.Ma arvan,et peamine põhjus,miks see sulle ei meeldi,on siiski see,et aru ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 23, 2009 at 10:15 e.l. #162628Jarmo Oberst
MemberMa arvan,et peamine põhjus,miks see sulle ei meeldi,on siiski see,et aru ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täiesti nõus. Koolis õpetatava vene keelega vene keelt kahjuks selgeks ei saa, praktikat ikka vaja. See võib tõesti olla peamiseks põhjuseks!
veebruar 23, 2009 at 11:00 e.l. #162588dirty scorpion
MemberMis sul negatiivsel kaldpingil surumise vastu on? Kas kaldeta pink “väärib” kangi rohkem kui pink, mis on nurga all?Lihtsalt see näib veits veider välja,eriti kuna see kõhulihaste pink ei paista selline väga tugev ka olevat,et teda surumispingina kasutada.
veebruar 23, 2009 at 11:10 e.l. #162599xerox
MemberArvan et kui inimene on viitsind ennast jõusaali vedada ja teeb seal harjutusi nii nagu oskab, siis pole see mõtetu.Mõtetu oleks jõukasse minema jätta ja selle asemel telekat vaadata.Ega keegi pole sündinud kang käes ja oskab kohe kõiki harjutusi perfektselt sooritada.
veebruar 23, 2009 at 11:37 e.l. #162595PT London
MemberHammstringide ja tuharalihase isoleeritud treenimine on minuarust(minu jaoks) pointless!
veebruar 23, 2009 at 12:39 p.l. #162716rait83
Memberminu meelest on suht mõttetu kui väiksed kõhnad vennad teevad 90% ainult isoleeritud harjutusi ja peale veel a la kõhtu ja rannet.
veebruar 23, 2009 at 1:42 p.l. #162711Jõukahoolik
MemberAga ega sa ju ometi ei tule selle peale, et võtaksid mingi muu kardioseadme?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kas keegi peab teadma, et sa tahad sooja teha? Ja jätab sinu pärast oma trenni pooleli? Kes ees, see mees (või siis naine)
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma mainisin, et siis kui saal on täis, aga jätsin mainimata, et häirib siis kui selliste tüüpide trenn ainult sellest soojendusest koosnebki.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.