Motivatsioonist
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Motivatsioonist
- This topic has 16 replies, 15 voices, and was last updated 16 years, 6 months tagasi by
tereummikust.
-
AutorPostitused
-
veebruar 28, 2009 at 7:39 e.l. #13866
LaizeN
MemberMai tea, mulle andis küll põntsu, et trenni minna täna
veebruar 28, 2009 at 8:28 e.l. #146234Alfonze
MemberEnamus pole midagi ulmelist. Mul pole endast päris korralikke pilte, aga loss on suurem kui enamusel seal:-P Ainus küsimus tekib, kuidas kurat ma nii käest ära lasin ennast kui põhitõed on nii lihtsad… Aga motivatsiooni mõttes, kui olen olnud 7-8a paks ja nüüd saan vaadata peeglist reielihase väljajoonistamist, õlgadel ja rinnal jooni ning 6packi siis polegi muud vaja motivatsiooniks kui mõelda mis seis oli ja korra peegli eest läbi kõndida:-) Võimalik, et kui korra nn. põhjas ära käia siis viitsid ja hakkad vormi teistmoodi hindama…
veebruar 28, 2009 at 8:37 e.l. #146225PumaZ
MemberMinul on oma motivatsiooni allikas
veebruar 28, 2009 at 9:02 e.l. #146213matti
MemberKuna ei treeni kehakaalu langetamiseks, vaid pigem massi kasvatamiseks,siis ei motiveeri kahjuks eriti

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 28, 2009 at 9:07 e.l. #146175LaizeN
MemberEnamus pole midagi ulmelist. Mul pole endast päris korralikke pilte, aga loss on suurem kui enamusel seal:-P Ainus küsimus tekib, kuidas kurat ma nii käest ära lasin ennast kui põhitõed on nii lihtsad… Aga motivatsiooni mõttes, kui olen olnud 7-8a paks ja nüüd saan vaadata peeglist reielihase väljajoonistamist, õlgadel ja rinnal jooni ning 6packi siis polegi muud vaja motivatsiooniks kui mõelda mis seis oli ja korra peegli eest läbi kõndida:-) Võimalik, et kui korra nn. põhjas ära käia siis viitsid ja hakkad vormi teistmoodi hindama…Mul kusjuures sama värk, palju küsitakse et kuidas sa viitsid, ega jah enne teada ei saagi kui põhjas ära ei käi..
Mul oli rasvumine teadmatuse põhjuseks, olin noor ja loll, kuid ma ei saa aru, kuidas täiskasvanud jah nii käest ära saavad lasta – müstika
veebruar 28, 2009 at 10:37 e.l. #145566Jarmo Oberst
MemberMind motiveerivad ka rohkem sellised hardcore treening videod. Siis tuleb räige trenni isu peale
veebruar 28, 2009 at 11:00 e.l. #145537Anonüümne
GuestOma motivatsiooni allikaks pean sõltuvust. Sõltuvus on niivõrd tugev, kui saal on pühade tõttu kinni jääb siiski sees kripeldama. Olen mõlnud vahest nädalase puhkepausi teha, nt jõulude ajal aga olen liiga nõrk, et seda teha.
märts 1, 2009 at 1:24 p.l. #137516PumaZ
MemberSams jah mul on kujunenud kah juba sõltuvus, kui maolin haige ja pidin nädal aega kodus istuma siis ma külastasin juba kolmandal päeval ujulat ning järgmine päev juba jõusaali
.märts 1, 2009 at 2:39 p.l. #101623haamer
MemberMotivatsioon tuleb sellest, et peale trenni on hea olla .
märts 1, 2009 at 4:28 p.l. #111486PaKaalu
MemberVäga viis,imestama paneb isegi
märts 1, 2009 at 6:04 p.l. #116322TerrenCe
MemberPäris suured muutused on ikka inimestes toimunud. Elu muutus neil kõigil paremaks arvatavasti

Mina leian motivatsiooni ka sellistest enne/pärast piltidest.
märts 1, 2009 at 6:57 p.l. #136876BRIKI
MemberMulle meeldib õudsalt selliseid võrdlusi vaadata.
märts 1, 2009 at 7:10 p.l. #136820sigaloom
MemberMind motiveerivad trenni tegema nähtud videotest kuuldud lood. Näiteks mingi hea MMA-kompliatsioonvideo, mis on hea soundtrackiga sünkroonis. Nii kui ma seda soundtracki kusagil kuulen, tekib see sama video silme ette ning kehast käivad läbi mõnusad külmavärinad. Ja siis tahaks täiega trenni teha.
Kui aga üldiselt võtta, siis motiveerib eelkõige ikka see mõnus rahulolu, mis peale trenni tekib.
märts 1, 2009 at 7:18 p.l. #136765rinaldo
MemberPumping Iron ning Raw Iron on minu jaoks motiveerivad videod.
juuli 21, 2009 at 8:50 p.l. #208481Hola Bola
MemberEnamus pole midagi ulmelist. Mul pole endast päris korralikke pilte, aga loss on suurem kui enamusel seal:-P Ainus küsimus tekib, kuidas kurat ma nii käest ära lasin ennast kui põhitõed on nii lihtsad… Aga motivatsiooni mõttes, kui olen olnud 7-8a paks ja nüüd saan vaadata peeglist reielihase väljajoonistamist, õlgadel ja rinnal jooni ning 6packi siis polegi muud vaja motivatsiooniks kui mõelda mis seis oli ja korra peegli eest läbi kõndida:-) Võimalik, et kui korra nn. põhjas ära käia siis viitsid ja hakkad vormi teistmoodi hindama…mul täpselt sama asi, ei hindand kunagi mis tegin ja et suht noorelt olid jalad ilusti välja joonistunud ja keha kah normaalne, aga hakkasin pidu panema ja sööma mida iganes ja vahepeal kaalusin 105 kilo nüüd 82 olen õnnelik , ma arvan et see ongi niimodi et ennem ei motlegi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.