Skip to main content

motivatsiooni puudus

Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » motivatsiooni puudus

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • Autor
    Postitused
    hehee
    Member

Kui on raske ära hoida kommi ja muu söömist, siis kuidas see toitumiskava aitab, ega keegi sind kodus kontrollimas ei käi kas sellest kavast ka kinni pead, esmalt ikka tahtejõudu vaja kasvatada, et kommist eemale hoida. Kuigi aegajalt jäätis vms ei tee ka midagi. Muidugi mõistlikuse piires!
    MoloM
    Member

Ma uaun, et kikieit mõtles ehk seda, et kui toitumises kõik paigas, siis ei teki ohjeldamatut magusaisu.

Jälle õige märkus

Alfonze
    Member

Kui on motivatsioonikriis, siis lähen kaalupeale ja vaatan ennast ilma särgita peeglist ja kohe ongi sammud trennipoole:-P

muuseas kaalunimber on 30kg väiksem kui jaanuari algul, niiet see motivatsioon on olnud üsna tõhus.

kikikeit
    Member

Ma uaun, et kikieit mõtles ehk seda, et kui toitumises kõik paigas, siis ei teki ohjeldamatut magusaisu.

täpselt nii ma ka mõtlesin .. vahel on raske maiustamisest eemale hoida .. kaal mul korras aga vahel pingutan maisutamisega üle ja rikub tulemust

hehee
    Member

täpselt nii ma ka mõtlesin .. vahel on raske maiustamisest eemale hoida .. kaal mul korras aga vahel pingutan maisutamisega üle ja rikub tulemust

Seda oled lugenud?

kikikeit
    Member

tänud !!! olen lugenud seda artiklit.. ma tean , et minu toitumine vajab natuke vigade parandust!! ma olen palju enda peal testinud .. vahepeal on tunnetus juba päris hea ja siis mingi hetk vajub ära !!!

tahaks natuke oma rasva % alandada ja lihas võiks natuke paista!! vahepeal on tulemused väga head ja siis jälle vajub nati ära??

jrx
    Member

tänud !!! olen lugenud seda artiklit.. ma tean , et minu toitumine vajab natuke vigade parandust!! ma olen palju enda peal testinud .. vahepeal on tunnetus juba päris hea ja siis mingi hetk vajub ära !!!

tahaks natuke oma rasva % alandada ja lihas võiks natuke paista!! vahepeal on tulemused väga head ja siis jälle vajub nati ära??

Kui su fitness-rate pilte vaadata, siis rasvaprotsendi alandamine oleks küll patt…

bumer325i
    Member

Kui su fitness-rate pilte vaadata, siis rasvaprotsendi alandamine oleks küll patt…

+1 täitsa nõus sellega

kikikeit
    Member

ok sellega ma olen nõus aga tahaks seda lihase poole pealt end rohkem arendada

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.