Motivatsioon
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Motivatsioon
- This topic has 9 replies, 5 voices, and was last updated 17 years, 3 months tagasi by
Kurakin.
-
AutorPostitused
-
oktoober 22, 2008 at 6:18 p.l. #15347
Kurakin
MemberKust leida motivatsiooni, kui 3 kuud on tugevalt trenni tehtud ja sis peab pingil istuma(korvpall) ja niimoodi paljud teised ka kes on trenni teinud ja on paremad kui need kes väljakul aga treener lihtsalt ei usalda ja tahab oma mõtteid katsetada ? tuju kiskus ikka nii ära :S
oktoober 22, 2008 at 6:28 p.l. #169822timo116
MemberEks sa pead pea püsti hoidma ja edasi trenni tegema…räägi treeneriga, et paneks kasvõi korragi väljakule, et sa ei vea alt…ja vaata mis saab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 22, 2008 at 6:34 p.l. #169823Kurakin
Membersorry, ses suhtes et me kõik saie väljakule aga kes sai teisel veerandajal ja mängis kokku 10 min, kes mängis I veerandaja ja jäeti .. ah tglt ma lihtsalt tahtsin seda kora niisama kirjutada seda teemat et jah .
Lihtsalt motivatsiooni puudus edasi minekuks kadus :S
oktoober 22, 2008 at 6:40 p.l. #169824timo116
MemberAga oled sa mõelnud siis loobumisele?
oktoober 22, 2008 at 6:47 p.l. #169826Kurakin
Memberkle ei ole aga lihtsalt jube tahtmine on hambaid näidata treenerile. nädalakese teen jõusaali nüüd et pingeid maha suruda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 22, 2008 at 6:48 p.l. #169827timo116
Memberkle ei ole aga lihtsalt jube tahtmine on hambaid näidata treenerile. nädalakese teen jõusaali nüüd et pingeid maha suruda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õige…tee ikka trenni hoolega edasi…küll treener ka ükskord mõistab…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 22, 2008 at 8:06 p.l. #169840Tuki
Memberaeg parandab haavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kujuta ette mis tunne mul oli, kui mu sõber, kes alsutas aasta hiljem treenimist( kellele ma olin nagu noh, teenäitaja, õpetasin teda alguses jne) saavutas vähesema entusiasmiga 3 kuuga samad tulemused, mis mina aastaga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja läks mööda. Mul oli siuke tunne, et no kammoon, ma olen hädapätakas, nõrk, mõttetu, mis ma üldse seal jõusaalis käin, kui teine vend “silmad ette teeb”. Nats aega, jõudsin ikka järeldusele, et trenni teen ma enda jaoks. Mul pole vaja kellelegi midagi tõestada, mõni areneb kiiremini, mis teha. Minu trenn on minu trenn, kui ma ka arenen omas tempos ja mul on hea olla, siis on kõik korras.oktoober 22, 2008 at 8:45 p.l. #169848Martti K.
MemberKust leida motivatsiooni, kui 3 kuud on tugevalt trenni tehtud ja sis peab pingil istuma(korvpall) ja niimoodi paljud teised ka kes on trenni teinud ja on paremad kui need kes väljakul aga treener lihtsalt ei usalda ja tahab oma mõtteid katsetada ? tuju kiskus ikka nii ära :SMa tean mis tunne see on….. aga ma olin nõrk (vist), lõin käega kossule, näe hakkasin jõusaaliga hoopis tegelema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enesetunde ja arengu järgi olen rahul oma otsusega. Nii tegin mina, mul oli sitt sõita harjukatele ja eestikatele lihtsalt pinki soendama….. kaka. Aga motivatsiooni kohta, et küsida julged, et miks platsile ei lasta?oktoober 23, 2008 at 5:44 e.l. #169866Alfonze
MemberEks jõukaris on ka aeg ajalt selliseid motivatsioonilangusi, kui näiteks pole märgatavat arengut visuaalselt ega jõunäitajatel. Aga nendest saab üle, sest kui toitumine korras ja trenni korralikutl teha, siis peab mingi tulemus tulema, mida saab ka mõõta või märgata ja see motiveerib topelt:-)
oktoober 23, 2008 at 8:17 e.l. #169881Kurakin
MemberNonii nüüd on hommik, tunded teised, motivatsiooni on nagu, aga ikkagi natuke vaja hambaid näidata, ja no eks täna ikkagi trenni tagasi ja vaatan mis treener räägib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.