Skip to main content

Motivatsioon

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Motivatsioon

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 31 total)
  • Autor
    Postitused
    kikikeit
    Member

mul vahepeal oli ka selline motivatsiooni puudus .. aga nii kui vaatan linnas teisi plikse ja näen nede kõhukesi .. tuleb külmavärin peale ja mitte ei tahaks endale suurt pehmet kõhtu

Aga mina arvan, et kui ei ole motivatsiooni trennis käia, siis ei olegi vaja end sinna vedada. Mõttetu ju. Kui sa midagi saavutada ei taha, siis polegi mõtet aega raisata. Kui pole motivatsiooni, siis järelikult oled endaga rahul ja pole sul mingit trenni vajagi. Istu kodus paar aastat, söö burgereid ja friikartuleid. Paari aasta pärast vaatad peeglisse ja motivatsioon tuleb tagasi, usu mind.

Traks
    Member

juunis olid ju wpc euroopa meistri v6istlused

käisin ju

Archangel1
    Member

käisin ju
    Traks
    Member

imelik aga protokoolides sind ei naind.Halvasti vaatasin vist…
    marko4589
    Member

mul pole ka eriti viitsimist käia maksan saali eest 800 kuus eelmine kuu ei käinud kordagi ega saal seda raha ikka omale saa,et käinud pole lihtsalt maksan aga teenust ei tarbi

Archangel1
    Member

mul pole ka eriti viitsimist käia maksan saali eest 800 kuus eelmine kuu ei käinud kordagi ega saal seda raha ikka omale saa,et käinud pole lihtsalt maksan aga teenust ei tarbi

rikkarite vark krt,viskax sind kuskile neegrite raioni paarex kuux ja vaadax kuidas sa eluga hakkama saax.vot siis sul olex sittax motivatsiooni ellu j22da

MoloM
    Member

Mis mõttega maksad kui käia ei viici??? Juhul kui ma olen jõusaali eest maksnud, siis ikka käin ka seal, see juba motiveerib minema, aga praegu suvel ei ole jõusaali kasutamist planeerind!

rantel
    Member

Samas kõige parema motivatsiooni saab siis, kui käid kellegagi koos trenni tegemas (mul tekib väike võistlusmoment, aga enamasti tuttavad ei viitsi käia või siis tegelevad muude asjadega), üksi käies lihtsalt vahel ei taha ja ei viitsi. Praegu muidugi jõusaal on unarusse jäänud, hetkel tegelen jooksuga + pärast jooksu kõhulihased ja kätekõverdused.

Sügisest hakkab Kickpoksi treening jälle pihta, ja siis koostan ka endale jõusaali kava (mille võtan siit foorumist ja vahetan osad harjutused ära, lisan juurde, võtan maha).

Kindlasti kohati pärsib ka tegevust raha… kuna asjad on juba suht kalliks läinud siis, hea et jooksmise eest ei pea maksma (veel).

P-A-U-L
    Member

Kui ei taha käija ära käi saalis! Ja ära hala ka et motivatsiooni pole! Nagu mingi eide nutt! Ole edasi selline makaronkäsi nagu enamus, ning proovi enamus aega veeta arvuti taga toksides, selline on soovitus.

matti
    Member

rikkarite vark krt,viskax sind kuskile neegrite raioni paarex kuux ja vaadax kuidas sa eluga hakkama saax.vot siis sul olex sittax motivatsiooni ellu j22da
    Archangel1
    Member

Sa oled liiga palju filme vaadanud
    asdfghjkl
    Member

Mis mõttega maksad kui käia ei viici??? Juhul kui ma olen jõusaali eest maksnud, siis ikka käin ka seal, see juba motiveerib minema, aga praegu suvel ei ole jõusaali kasutamist planeerind!

Osade jõusaalidega on ju nii, et peab maksma, iga kuu, sedalaadi liitumisleping tehaksegi aastaks või nii, nii peaks see olema PlanetSpordis minuteada.

hehee
    Member

Samas kõige parema motivatsiooni saab siis, kui käid kellegagi koos trenni tegemas (mul tekib väike võistlusmoment, aga enamasti tuttavad ei viitsi käia või siis tegelevad muude asjadega), üksi käies lihtsalt vahel ei taha ja ei viitsi.

Oleneb inimesest, mina näiteks ei saa kellegagi koos trenni teha. Kui keegi on pakkunud, et tuleb minuga koos trenni, olen vastanud, et ei saa tal keelata saali tulemist, aga ärgu oodaku, et ma temaga seal kuidagi koos treenima või jutustama hakkan. Kui olen endale trenniaja võtnud, siis on see ainult MINU trenni aeg.

Archangel1
    Member

Oleneb inimesest, mina näiteks ei saa kellegagi koos trenni teha. Kui keegi on pakkunud, et tuleb minuga koos trenni, olen vastanud, et ei saa tal keelata saali tulemist, aga ärgu oodaku, et ma temaga seal kuidagi koos treenima või jutustama hakkan. Kui olen endale trenniaja võtnud, siis on see ainult MINU trenni aeg.

sama siin aga minu treeningu partneer ei tule minuga jutustama vaid karjub minu peale et ma liiga n6rk ja raisk ei juua sittagi teha.Kui siia lisax tuleb mingi hardcore music kh veelja teed kukke ja roogid siis k6ik vaatavad sind ja imestavad millex nii k6vasti trenni teha?Saab ju lihtsalt piitsepsit ja 6xpakki trennida

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 31 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.