Skip to main content

Motivatsioon

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Motivatsioon

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 31 total)
  • Autor
    Postitused
    MoloM
    Member

Mõtlesin, et kurdan, et motivatsioon täiesti läind! Pole juba kaks nädalat viitsind lillegi liigutada. Vähemalt on toitumine ikka paika jäänd. Mõtlesin, et kurdan, võibolla mõni sõimab näo täis et mis laiskled, annab motivatsiooni tagasi!!

Kola veidi nt youtube´is, vaata tegijate trennivideosid- see võib motiveerida!

Archangel
    Member

Mõtlesin, et kurdan, et motivatsioon täiesti läind! Pole juba kaks nädalat viitsind lillegi liigutada. Vähemalt on toitumine ikka paika jäänd. Mõtlesin, et kurdan, võibolla mõni sõimab näo täis et mis laiskled, annab motivatsiooni tagasi!!
    jrx
    Member

Vaheta spordiala:) Otsi midagi mis oleks sulle lõbus ja põnev.

pumper
    Member

Vaheta spordiala:) Otsi midagi mis oleks sulle lõbus ja põnev.

Mul vanaema ütles ikka, et kui tetä, siis tetä ja kui ei mõista tetä, siis ei massa tetä ja kui ei taha tetä, siis sitta ei massa ka tetä.

Ühesõnaga, kui ei ole huvitav ja rõõmuga ei tee, siis tõepoolest otsi tegevus, mida meeldib teha.

Archangel1
    Member

Mis laiskled?!?

Kao kohe jõusaali, enne kui välja uurin, kus elad ja sulle kere peale annan. Ning jagu sa must ka ei saa, kuna sa ei käi ju trennis.

Move it, move it, move it…

rait83
    Member

Mul vanaema ütles ikka, et kui tetä, siis tetä ja kui ei mõista tetä, siis ei massa tetä ja kui ei taha tetä, siis sitta ei massa ka tetä.

Ühesõnaga, kui ei ole huvitav ja rõõmuga ei tee, siis tõepoolest otsi tegevus, mida meeldib teha.

Vot sjoo om häste üteldu….

Kurakin
    Member

Sama jama, mott on niiii kadunud, nii kui j6mmi sisse astun ei taha yhtegi masinat puutuda ja kangist r22kimata, nyd k2in jooksmas ja v2ljas kossu m2ngimas aga ikka ei ole loota, vast uue hooaja alguses on parem tunne

Archangel1
    Member

Traks
    Member

alati ei peagi olema saalist eemal, vaid lihtsalt käid ja teed kergelt.

Vahel on endal ka olnud, et asi ei lähe kuidagi edasi vaid tahab vägisi tagasi minna, sis olen võtnud mõne nädala kergemalt ja see on aidanud

Archangel1
    Member

alati ei peagi olema saalist eemal, vaid lihtsalt käid ja teed kergelt.

Vahel on endal ka olnud, et asi ei lähe kuidagi edasi vaid tahab vägisi tagasi minna, sis olen võtnud mõne nädala kergemalt ja see on aidanud

Traks
    Member

mix l2tis ei kaind?
    reich
    Member

Suitsetamisega proovid 10 korda maha jätta ja lõpuks õnnestub.

Trenniga võib olla, et proovid 10 korda alustada kuni lõpuks pidama jääd.

Kui ikka trenn on sulle tähtis ei jää ta kuskil sul unarusse.

Minul hoiab näiteks motivatsiooni hommikune trennitegemine praegu. Hommikul kell 4 või 5 üles (9 tundi und) ja tegutsema.

Pärast tööd võib väsimus liiga suur olla ja pea pahur.

Lisa aegajalt raskusi, muuda/lisa harjutusi, tulemused on ikka kõige parem motivatsioon.

Pealegi, kui pooleli jätad, tulen mina ka ja otsin su üles ja annan kerepeale

Archangel1
    Member

Lätis? kuna?

juunis olid ju wpc euroopa meistri v6istlused

MoloM
    Member

Tänan motivaatoreid + ka neid kes kere peale lubasid anda! Üritan mõndagi neist nõuannetest kasutada, peale tappasaamise

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 31 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.