mõtisklus
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » mõtisklus
- This topic has 19 replies, 17 voices, and was last updated 20 years, 10 months tagasi by
St.
-
AutorPostitused
-
aprill 11, 2005 at 8:40 p.l. #4390
n2k
MemberKas ma olen ainuke inimene, või on teil jõusaalis treenides tulnud ette olukordi, kus ilma küsimata tuleb mõni vend ja lihtsalt hüppab sinu pingi peale kui sa hetkeks püsti tõused, et hinge tõmmata. Ise veel süütu näoga ja hakkab aga uhama..vahetab raskused ära ja ei tee sinust väljagi. Ma saan aru, et kui küsitakse, et kas sul on valmis ja oodatakse ilusti ära, või siis küsitakse, kas võib minu puhkamise ajal kasutada. Siis ma ikka tavaliselt luban, aga kui vend tuleb vahele ja teeb oma 10 korda ära ning lihtsalt istub ja hoiab pinki kinni ja siis hakkab järgmist seeriat tegema…. siis tahaks küll vahel käratada, et vabandust, ma olin siin enne. Siiski on ju pingid üldiseks kasutuseks, mitte, et tulen ja trügin vahele.
aprill 11, 2005 at 8:56 p.l. #51980ronny
MemberIse treenin olude sunnil saalis kus lihtsalt tuleb teistega koguaeg vahendeid jagada. Ei ole sellist asja et puhkepauside ajal keegi aparaate blokeeriks. Ja kui vahel keegi end kogemata unustabki saab talle ju viisakalt mõista anda, et sa soovid ka trenni teha.
Raskuste vahetamine pole ka teab mis probleem.
Loomulikult ajab masinate jagamine trennirütmi sassi, kuid nagu ütles juba kuulus revolutsionäär Lev Trotski: “Kui tingimused revolutsiooniks puuduvad, tuleb need luua”
Ehk siis kui puuduvad tingimused treeninguks tuleb need lihtsalt enese jaoks luua!
trenn ei saa ju tegemata jääda
aprill 11, 2005 at 9:20 p.l. #51981freshman
MemberKui näiteks kolm venda tulevad ja küsivad, kas vahele saab teha, siis tavaliselt ütlen, et pausid läheksid pikaks. Mõni küll kortsutab kulmu, aga ega midagi muud teha ei saa ju
aprill 12, 2005 at 4:30 e.l. #51982kame
Moderatorongi norm et jagada!
muidu võiks mõnel õhtul vist ka 6 kundi jõusaali olla!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pole ülbikuid küll väga tähendanud – enamus ikka inimesed ju!
aprill 12, 2005 at 6:22 e.l. #51986sheff
Memberselle asjaga on nüüd nii, et kuna enamus saale on õhtuti suht tihedalt täis, siis peab lihtsalt küsima, et kas on võimalik teha pingil kordamööda. ilma küsimata on muidugi nõme hõivata teise (töö)pinki; aga oodata samal ajal kui teine teeb sellel pingil kaheminutilisi pause pingilt püsti tõusmata, siis viskab kopa ette küll.
aga noh. tegelikult on ju nii, et enamus harjutusi on dubleeritavad kas teisel pingil või vabade raskustega. erinevate harjutuste tegemine pidi ka hea olema
aprill 12, 2005 at 7:16 e.l. #51987erxs11
MemberTuleb lihtsalt viisakalt teada anda, et vabandage ma kasutasin seda pinki/trena?ööri…pole just keeruline
aprill 12, 2005 at 9:11 e.l. #51994Annika Pärtel
MemberViimasel ajal on jõusaali, kus käin, siginud lapsed (ikka 3-4 tk korraga ja seda on väikese saali kohta ikka päris palju).. Mitte et mul laste vastu midagi oleks, aga segab ikka küll, kui hüppavad seal pinkide peal, takistavad teistel neid kasutada (ise nad ju trenni seal ei tee, on lihtsalt isa või kellegiga kaasas). Üks tüüp leiutas hiljuti, et jube tore on panna väiksemale kangile kettad külge ja siis kangi peal istudes mööda põrandat ringi rallida… No kammoon–jõusaal pole ometigi lasteaed!
Umbes sama teema on teismeliste poistega, kes karjas hõivavad korraga mitu pinki, et seal värskemaid külajutte puhuda. Ehh, jõusaal võiks jääda siiski ikka treenimise paigaks, klat?i võib ka pärast saunas panna..
aprill 12, 2005 at 12:33 p.l. #52012taks
Memberteemaga tuli üx huvitav kutt trennist meelde…on üx selline imelik 16a prillidega kutt, kes tuleb trenni(teeb seda umbes 3xnädalas) ja esimeseks harjutuseks teeb rinda ja siis vaatab kus ja mida teised teevad ning pressib ennast just sinna vahele kus on kõige rohkem inimesi ootamas või tegemas. Mingit kindlat kava ega midagi tal ei ole, tal on lihtsalt vajadus pugeda ja olla teistel silma all, ja tõesti kopa on haigelt juba ette pildunud
ja seda on ta juba iga trenn teinud ja nii juba 5kuud järjest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 12, 2005 at 12:36 p.l. #52014MatiUne
Membersiis tee nii – taks: silmad kinni pliks plaks
aprill 12, 2005 at 12:59 p.l. #52009alz1
Membermul tekkis lihtsalt siuke tunne et sel ” trügijal” lihtsalt pole oma kava ja vaatab mida tugevamad teevad ja teeb kähku järgi
.. suures tuhinas et nii saan ka suureks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 12, 2005 at 1:04 p.l. #52017erxs11
MemberTaks, ega sa Arcticus juhuslikult ei käi? Seal üks samasugune vend!!!

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 12, 2005 at 3:22 p.l. #52025majataga
Memberkle suu olemas ja rääkida oskab sellel ei tohiks probleeme tekida
aprill 12, 2005 at 6:14 p.l. #52044n2k
Memberkle suu olemas ja rääkida oskab sellel ei tohiks probleeme tekidasee on lihtsalt arutlus, ma ei väida, et ei oska midagi öelda neile.
aprill 12, 2005 at 6:29 p.l. #52046UFC
MemberTavaliselt ikka on nii olnud et kysitakse kas võib kasutada jne..

aga kui tuleb siis räägid taga viisakalt läbi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 12, 2005 at 8:29 p.l. #42265netz
MemberEi ole elusees midagi sellist kogenud.
Närv ei peaks sellist si**a vastu.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.