Kas keegi oskab öelda, mis värk sellega on, et hommikul kui mõõtsin kõhu ümbermõõtu, siis oli 76cm, aga õhtul on 82cm.Millest selline vahe?Paks ma pole, rasvaprotsent midagi 10-12% vahel ja alati mõõdan täpselt samast kohast, ehk siis talje kohalt.
Kas keegi oskab öelda, mis värk sellega on, et hommikul kui mõõtsin kõhu ümbermõõtu, siis oli 76cm, aga õhtul on 82cm.Millest selline vahe?Paks ma pole, rasvaprotsent midagi 10-12% vahel ja alati mõõdan täpselt samast kohast, ehk siis talje kohalt.
No aga päeva jooksul ju tarbid sööki-jooki üsna palju. Kõik see vesi ja ained on sinu sees..
Hommikuks on organism neid kõvasti töötlenud ja jäägid ootavad oma väljumist allpool.
Asi on selles,et hommikul tõustes pole sul kõhulihased pingul,nagu nad on õhtul.
Miks nad pingul ei ole?Hommikul peeglist vaadates ma mõtlen, et vot selline ma tahaks koguaeg olla, kõhulihased paistavad ilusti välja, aga õhtuks kaovad nagu kuidagi ära.