Skip to main content

Monohüdraat või tavaline kreatiin?

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Monohüdraat või tavaline kreatiin?

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    X Hiiumaa X
    Member

Monohüdraat või tavaline kreatiin? KUmb neist parem on…?

Ja millist kreatiini amzonist valida tuleks-parim hinna ja kvaliteedi suhe?

kaiv
    Member

Mis asja sa jahud. Kaht sorti kreatiini on : Kreatiin Monohüdraat ja kreatiin tsitraat. Mingit tavalist kreatiini ei ole. Tsitraati kasutatakse rohkem vastupidavusaladel, ja monohüdraati massikasvatamisel.

Parandage, kui eksin!

matu124
    Member

monohüdraat seob vett lihasesse ja suuremaid lihaseid sa ju tahadgi eks?Aga ära midagi suurt ootama jää, imerohi see pole.Tai Kane Kreatiini Monohüdraat osta.

TANK
    Member

kreatiine on mitmeid… aga monohüdraat ongi kõige tavalisem…

theONE1
    Member

monohüdraat seob vett lihasesse ja suuremaid lihaseid sa ju tahadgi eks?Aga ära midagi suurt ootama jää, imerohi see pole.Tai Kane Kreatiini Monohüdraat osta.

Tsitrat jällegi vastupidiselt monohydradile vett ei seo!

tarmps
    Member

On veel olemas ka kreatiin etüülester. Küsisin foorumis umbes nädal tagasi inimestelt, kas keegi seda kasutanud on ja mis moodi ta monohüdraadist erineb, kuid ei saanud ühtegi vastust. Asi selles, et kuuldu järgi on see monohüdraadist kõvasti effektiivsem, ning hind on tal ka päris odav. Huvitav kas keegi on siis selle mõju enda peal proovinud?

jorsik
    Member

kus seda etüüleetrit müüakse üldse?

tarmps
    Member

Eestis ma ei ole näinud. Ise telliksin siit.

jorsik
    Member

Eestis ma ei ole näinud. Ise telliksin siit.

Aga osta ja müü pool mulle? Päris hea hinnaga on seal, saaks pool aastat proovida kui võtta 3 gr päevas. Ma võin ka muidugi ise osta, kui keegi pool endale võtaks ja praeguse tai kane monohüdraadi ära ostaks

TANK
    Member

olemas veel dikreatiinmalaat mis tekitab megahea pumba effekti… samas ei kogu vett lihastesse… kuid paneb parajalt higistama ja vett tarvitama

tarmps
    Member

Aga osta ja müü pool mulle? Päris hea hinnaga on seal, saaks pool aastat proovida kui võtta 3 gr päevas. Ma võin ka muidugi ise osta, kui keegi pool endale võtaks ja praeguse tai kane monohüdraadi ära ostaks

Kahjuks ei paikne ma Eestimaal hetkel. Heal juhul saan alles juulis paariks nädalaks kodumaale. Aga kuna keegi siin seda proovinud pole, siis katsetan seda enda peal. Seal lehel on päris häid diile muidugi… ostsime sealt kahe sõbraga 20 kg 80% valku mingi 2200 krooni eest. Kilo hind tuleb ainult 110 krooni. Ainus miinus oli see, et valk oli pakitud suurde a la tsemendikotti

Autor
    Postitused
Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.