Mõningad küsimused.
- This topic has 41 replies, 18 voices, and was last updated 17 years, 2 months tagasi by
maarek1221.
-
AutorPostitused
-
oktoober 15, 2008 at 12:56 p.l. #169035
hunter
Member* Peale trenni 2 viilu banaani ja segu mahla 60% puuviljadest.
* Hommikul palju süsivesikuid, lõuna peaks sisaldama 55 % Päeva valgu kogusest.
* Õhtul aeglasti imenduvaid valke ( kohupiim nt )
Ikkagi ütlen, et tarbi massilisajat söö korralikult, siis tuleb ka kaal. Võid oma näidis söögikava panna, siis oskavad inimesed paremini aidata. Trenni võiksid teha 3 x nädalas saalis korraliku massikava ja mõistlikult aeroobset.
Hommik : Puder, 2 viilu leiba singiga ( ilma võita ) , üks banaan ja klaas keefiri või jogurtit.
Oode : Tops kodujuustu 1 viil leiba .
Lõuna : Salat, kala, kanafilee 0,5 l piima .
Õhtu : Ahjukartul, liha , mahl .
õhtul pähkleid ja rosinaid. / Mina võtsin sellise kava juures 4kg juurde .
oktoober 15, 2008 at 1:23 p.l. #169038Ommik
MemberNiii.
Hommikul 7.15 – puder, moos, võileib, klaas piima.
Lõuna 11.30 – supp, puuvili, leib, magustoit või siis kartulid, salat, piim ..
Oode 13.45 – piimasupp + võileivad või võileivad + piim või makaronid või plohv . võimidaiganes ..
Koju 15.00 – kartulid, supp, kotlet või midagi .
+ veel kodus süüa . (õunu, piimatooteid värke .)
P.S. Söön päris korralikut portsud .
Et soovitate massilisajat ? . Ja trennis ma üritan ikkagi endast kõik välja võtta, mis võimalik on .
oktoober 15, 2008 at 1:27 p.l. #169039sandman1111
Membervalku sa küll ei söö üldse
oktoober 15, 2008 at 2:42 p.l. #169051Annika Pärtel
MemberNiii.Hommikul 7.15 – puder, moos, võileib, klaas piima.
Lõuna 11.30 – supp, puuvili, leib, magustoit või siis kartulid, salat, piim ..
Oode 13.45 – piimasupp + võileivad või võileivad + piim või makaronid või plohv . võimidaiganes ..
Koju 15.00 – kartulid, supp, kotlet või midagi .
+ veel kodus süüa . (õunu, piimatooteid värke .)
P.S. Söön päris korralikut portsud .
Et soovitate massilisajat ? . Ja trennis ma üritan ikkagi endast kõik välja võtta, mis võimalik on .

Kus korralikud valgud on? Liha-liha-lihaaaa…… kotlet on jumal teab mis. Piimasupist sa vajalikke valke piisavas koguses ei saa. Võileivad, võileivad ja veel võileivad? Jäta välja- mis sa neist saad? Kus on munad? Kala? Kohupiim? Kodujuust? Kasulikud rasvad? Jne?
Ja peale trenni ära söö shokolaadi a´la Snickers!
Eks saad kava kätte, teed omad järeldused, mis valesti on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 15, 2008 at 3:17 p.l. #169056Ommik
MemberLiha hmm.. ega seda jah vist ongi kõige vähem, aga piiima ma joon 1l vähemalt päevas + igasugu kohupiima tooteid. kohukesed ja asjad ;P.
no aga mida ma peale trenni sööma pean siis ?
oktoober 15, 2008 at 3:39 p.l. #169060ROtter
Memberno aga mida ma peale trenni sööma pean siis ?Valku ja kiiresti imenduvaid süsivesikuid.
oktoober 15, 2008 at 3:46 p.l. #169066vares3636
MemberSiinkohal selline küsimus, et millised on kiire imendumisega valgud, kui kohupiim on aeglasega?
oktoober 15, 2008 at 4:26 p.l. #169069Ommik
Memberja küsiks ikkagi veel, mis asjad on KIIIRESTI IMENDUVAD SÜSIVESIKUD ?
oktoober 15, 2008 at 4:38 p.l. #169070oss
MemberKiiresti imenduv valk: vadakuvalk.
Kiiresti imenduvad süsivesikud (kõrge GI-ga): valge riis, keedetud kartul, suhkur jne.
oktoober 15, 2008 at 4:43 p.l. #169072vares3636
MemberKiiresti imenduv valk: vadakuvalk.Kiiresti imenduvad süsivesikud (kõrge GI-ga): valge riis, keedetud kartul, suhkur jne.
Vadakuvalk, ok.
Millistes toitudes seda on?
Mis piimas, lihas, kodujuustus jne on?
oktoober 15, 2008 at 5:19 p.l. #169075vaher
MemberKiiresti imenduvad süsivesikud (kõrge GI-ga): valge riis, keedetud kartul.Tohoh, kas tõesti kartul ja riis on kõrge GI-ga? Praegu ei viitsi tõestusi artiklitest otsida, aga minu meelest on nad lihtsüsivesikud ja pigem aeglaselt imenduvad. Antson on ju öelnud, et enne trenni võib mõõdukas koguses kartuleid süüa, enne trenni kiired süsivesikud on aga ju väga halvad, seega ei saa kartulid/riis kiired olla? Kiired peaksid pigem olema banaanid, viinamarjad, rosinad ehk liitsüsivesikud ja need sisaldavad ju fruktoosi.
oktoober 15, 2008 at 5:28 p.l. #169076ROtter
MemberTohoh, kas tõesti kartul ja riis on kõrge GI-ga? Praegu ei viitsi tõestusi artiklitest otsida, aga minu meelest on nad lihtsüsivesikud ja pigem aeglaselt imenduvad. Antson on ju öelnud, et enne trenni võib mõõdukas koguses kartuleid süüa, enne trenni kiired süsivesikud on aga ju väga halvad, seega ei saa kartulid/riis kiired olla? Kiired peaksid pigem olema banaanid, viinamarjad, rosinad ehk liitsüsivesikud ja need sisaldavad ju fruktoosi.oktoober 15, 2008 at 5:52 p.l. #169081Ommik
MemberKuidas järgmisi harjutusi teha ? . (vastav tehnika puudub)
Lendamine trenazööril küljele (õlalihased) – kas on võimalik nii, et võtan hantlid ja hakkan seistes lendama ?
Allasurumised plokil – pmst see on triitsepsile ? . et kangiga teha ?
oktoober 15, 2008 at 6:05 p.l. #169083whitesox
MemberKuidas järgmisi harjutusi teha ? . (vastav tehnika puudub)Lendamine trenazööril küljele (õlalihased) – kas on võimalik nii, et võtan hantlid ja hakkan seistes lendama ?
Ma soovitan sul laenutada või osta kui on võimalus raamat nimega “Jõu, ilu ja tervise anatoomia”. Antud teoses on välja toodud detailselt erinevad head harjutused kõikidele lihasgruppidele. Selgitatud on ka, mida harjutuste juures tähele panna ja mis on sagedasemad vead harjutuste sooritamistel. Harjutusi on nii vabaraskustega ehk hantlitega ja kangiga ja ka trenažööridel. Pluss teoses on suurepärased illustratsioonid harjutuste tegemisest. Soovitan soojalt!
oktoober 15, 2008 at 6:16 p.l. #169084whitesox
MemberKuidas järgmisi harjutusi teha ? . (vastav tehnika puudub)Lendamine trenazööril küljele (õlalihased) – kas on võimalik nii, et võtan hantlid ja hakkan seistes lendama ?
Lendamist trenažööri küljele võib asendada käsikute tõstmisega kõrvale nagu sa ütlesid. Selleks seisa jalad veidi harkis. Hoidke selg sirge, käed all külgedel, kummaski käes käsik. Tõstke käsikud õlgade kõrgusele, hoides käed küünarliigesest veidi kõverdatud. Langetage käsikud algasendisse.
Allasurumised plokil – kas sa mõtled allasurumisi plokil pealthaardes või althaardes?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.