Monika Saar järelkasvuga saalis!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Monika Saar järelkasvuga saalis!
- This topic has 141 replies, 35 voices, and was last updated 11 years, 5 months tagasi by
Monika Saar.
-
AutorPostitused
-
veebruar 23, 2012 at 8:59 e.l. #24192
Monika Saar
MemberTere kõigile ka minu poolt!
Monika Saar – minu nimi ja olen ka üks uustulnukatest bodyfitnessis. Räägin natuke siis teile endast ja sellest kuidas sellise ala juurde jõudsin.
Aasta oli 2009 ja esimene juuli , kui alustsin jõutreeningutega. Eks sai käia jõusaalis varemgi, aga mitte mingi eesmärgiga, vaid lihtsalt vahelduseks aeroobikale. Enne jõusaali treeninguid olin aktiivne aeroobika harrastaja. Vahel isegi viis korda nädalas. Kuna ma elasin enne Tamsalus, siis seal sai ikka suusaradadel joostud , kõnnitud ja vahel ka suusatatud. Sporti olen teadlikult teinud viimased 11 aastat, peale viimase poja sündi.
Mul on kolm poega ja väga tore abikaasa, kes on mind alati toetanud ja nemad on ka minu kõige suuremad fännid.
Treeninguid alustasin kodus, kuna vahendid selleks olid olemas. Kang, hantlid, stepp, lõuatõmbe toru ukse vahel, jala ja käteraskused ja siis veel mingisugune puidust pink, mille saime tuttava käest ja muidugi kõik lauad toolid diivanid mis käiku läksid. Tuli ka odavam,kui koguaeg jõusaalis käija. Ainuke asi mis tollal raha küsis, olid toidulisandid.
Eks sai ka igasugu muid harjutusi teha ja vahel olid lapsed abiks, kes siis seljas olid raskuseks või kõhulihaste tegemisel jalgadel istusid.
Vahel nad ei viitsinud ka ,aga kordamööda siis olid nõus mind aitama.
Kuna areng oli päris hea ja huvi selle ala vastu kasvas, otsustasin end edasi arendada. Sai tellitud vastav ajakirjandus ja netist oli ka igasugu infot hangitud. Fitness.ee oli ikka põhiline leht kus surfata sai.
Oma esimeseks treeneriks pean ma ka oma abikaasat, kuna koos sai trenni tehtud, siis koostas ta minule ka esimesed treeningkavad.
Kuid tänaseks on siis aasta möödas sellest, kui läksin Ott Kiivikase toitumiskoolitusele Sparta klubisse ja sealt see kõik alguse sai.
Küsisin Oti käest tollal, et millised võimalused oleksid minul üldse võistlustele jõudmiseks. Teadsin , et sellel alal võistlemine nõuab ka head geneetikat. Ja eks ennast on ju kõige raskem hinnata. Ott võttis mu vastu , vaatas tollal üle ja pani kokku uue treeningkava. Käisin aegajalt ennast näitamas ja esimeseks eesmärgiks panime sügisesed Eesti meistrivõistlused. Suured tänud Otile!
Siinkohal tahan tänada ka Natalia Nazarenko- Kiivikat, kes oli suureks abiks lavalise liikumise juhendamisel ja poseerimisel.
Ja siis see kõik juhtus 30 oktoobril kuulutati Monika Saar bodyfitnessis -163cm katekoorias teiseks. Olin üllatunud, et nii hästi läks. Lootsin ise, et esimene kord võiks vähemalt mitte viimane olla, aga läks hoopis paremini. Super
Ja ega sellega siis asi ei lõppenud. Möödus umbes viis päeva kui helistas mulle Ott ja ütles, et oled valitud Eesti koondisesse Maailma Karika etapile mis toimub kahel nädala pärast Nokia Kontserdimajas. See oli minu jaoks suurim au ja tõeline väljakutse. Esimest korda praktiliselt laval ja kohe selline võimalus. Sealt sain suured kogemused, kuna võistlejaid oli tunduvalt rohkem meie kategoorias. Ja tase, see ikka hoopis teine.
Ühesõnaga arenguruumi on!
Aga hetkel elan Tallinnas ja töötan Sparta Fitshopis. Treenin ennast ikka Oti käe all ja kuulun ka Team Kiivikasse. Treeningklubiks on nüüd Sparta Spordiklubi. Järgmine eesmärk on hetkel kevadised Eesti karikavõistlused.
Järgneb………
veebruar 24, 2012 at 6:20 p.l. #196237estonia
MemberTere, Monika! Võiksid lisada ka paar hetke vormi pilti
veebruar 24, 2012 at 6:28 p.l. #196235Ott Kiivikas
MemberTere, Monika! Võiksid lisada ka paar hetke vormi pilti
Ma lisasin need Team Kiivikas teemasse ja koos kommentaaridega. Selliste õpilastega nagu Monika on lust töötada, sest enesedistsipliin ja kriitikameel on olemas ja see ongi edasiviiv jõud. Vaadates kui väike jäi sügisel vahel ka Estaga, kes krooniti ka absoluutseks võitjaks oli esimene võistlus ikka väga suur kordaminek, loodan et Monika suured saavutused on alles ees, sest tegelik võistlejastaaz on ikka väga väike ja seal on arenguruumi. Edu Monikale!
Pere toetus on sul alati olnud ja see on väga oluline, tihti tulidki ülevaatusele mees ja poisid kaasas, seda on tore näha, sest kui peres ei ole teineteise mõistmist, siis ei tule asjast midagi välja ka. Seega hoidke teinetest ja toetage ka edspidi!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 24, 2012 at 7:34 p.l. #196175aivo1359
MemberSee on elav näide,kuidas on võimalik kodustes tingimuste trenni teha.Minu poolt palju edu edasiseks!
veebruar 24, 2012 at 8:46 p.l. #196138Eleri
MemberVägaväga põnev… jääme siis sinu tegemisi jälgima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 24, 2012 at 8:59 p.l. #196071Ott Kiivikas
MemberVaevalt ,et enam neid kodustreenimise pilte tuleb ,sest hetkel treenib Monika suurepäraselt sisustatud Sparta jõusaalis ja elab Mustamäel korter aus ja hea…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid mõtteainet neile kes ideevaeguse küüsis vaevlevad, et mida kodus teha, oli see suurepärane näide.veebruar 25, 2012 at 8:54 e.l. #195821vend vähk
ModeratorVaevalt ,et enam neid kodustreenimise pilte tuleb ,sest hetkel treenib Monika suurepäraselt sisustatud Sparta jõusaalis ja elab Mustamäel korter aus ja hea…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid mõtteainet neile kes ideevaeguse küüsis vaevlevad, et mida kodus teha, oli see suurepärane näide.Jah, kodus treenimine eeldab teadmiseid ja pühendumust. Koduseid võimalusi ei anna Tallinnas ilmselt Sparta laia treeningvarustusega võrrelda
veebruar 25, 2012 at 11:06 e.l. #195533Monika Saar
MemberAitäh Ott ilusate lausete eest!
Hetkel treenin ennast tõesti Sparta spordiklubis. Tänan siinkohal Spartat,kes mulle tõesti suure võimaluse andis siin treenida.
Ja praegused treeningu tingimused võtan kokku siis selliselt, et see on sama nagu sapikast mersusse istumine. Olen väga rahul ja annan endast parima.
Jõudu teile kõigile, selle ala fännid!
veebruar 26, 2012 at 11:05 e.l. #193396Monika Saar
MemberJagan teile ka natuke oma kööginippe, kuidas kaalulangetuse ajal toimin. Kuna iga päev ei ole võimalik kokata, siis teen oma söögid tavaliselt mitmeks päevaks valmis. Perele peab muidugi süüa tihedamini tegema, aga olen sellega harjunud. Kui ma hästi mäletan , siis olen juba vähemalt 5 kui mitte rohkem aastat söönud teisiti kui perele valmistanud. Neile teen ikka rammusamaid sööke.
Aga kuna mul nüüd kaks pikka tööpäeva ees, siis tegin omale kalasupi põhja valmis. Tööjuures läheb peale vesi ja tl puljongipulbrit ning supp ongi valmis.
Võtsin jupi fooliumit ja vajutasin käe abil kausiks.
Panin 100 g kala sisse , seekord siis Tilaapia
Juurde lisasin 150g keedetud porgandeid ja kaalikat.
Ja valmis ta ongi. Pealt kinni ja sügavkülma.
Nüüd on kolmeks päevaks õhtusöök olemas.
Lõunaks teen kana ja panen juurde salatit või siis keedetud köögivilju.
Head meisterdamist teilegi!
Trennis näeme!
märts 8, 2012 at 5:47 p.l. #177624Monika Saar
MemberTere sõbrad! Pole juba mõnda aega midagi kirja pannud.
Täna siis see kuulus naistepäev!
märts 18, 2012 at 6:33 p.l. #163864Ott Kiivikas
Membermärts 19, 2012 at 7:05 e.l. #305163JungaTroll
MemberNeid kodustreenimise pilte vaadates – minule antaks kodus tappa, kui ma laua tõstaks jalgupidi tugitoolile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Niigi juba pidev virin, sest diivani all on hommikuvõimlemiseks BodyPumbi kang ketastega, nurgas vedeleb lõuatõmbamise toru ja laes on kendo mõõgast triip
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 19, 2012 at 12:01 p.l. #309736Janika Aavamägi
MemberNeid kodustreenimise pilte vaadates – minule antaks kodus tappa, kui ma laua tõstaks jalgupidi tugitoolile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Niigi juba pidev virin, sest diivani all on hommikuvõimlemiseks BodyPumbi kang ketastega, nurgas vedeleb lõuatõmbamise toru ja laes on kendo mõõgast triip
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma vaatasin sama, et laud jalgadega diivanil. Hakkasin kohe muret tundma, kas diivanikate ikka vastu peab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?!Aga see on hea näide, et kui väga tahta, leiab ka võimaluse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 21, 2012 at 9:30 e.l. #203487Monika Saar
MemberNo siit on veel võtta ikka palju! Ei lähe seekord see kaal nii kui sügisel. Eks elumuutused on oma jälje jätnud. Aga teeme tööd ja vaatame kuhu jõuame!
mai 8, 2012 at 12:11 p.l. #112498