Skip to main content

Mõned küsimused (alagajalt)

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Mõned küsimused (alagajalt)

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • Autor
    Postitused
    Toivo295
    Member

Jõusaali tehnikast seal kus käin on olemas, surumispink (saab panna erinevate nurkade alla),

trossiplokk, hantlid, tavalised kangid, vajalikud raskused, sangpommid, ja siis trenasööri külge sai panna veel nibin nabinat (säärte sirutus, scottpink),

seljalihase pink, kõhulihasepink, jooksulint, ning muud asjad lihase soojaks ajamiseks, muud erilist polegi.

Ma ise pean ka midagi nuputama, sest jalgade treenimiseks tundub olevad üsna nadi süsteem seal.

Mina käin poole väiksema varutusega jõusaalis – aga trenni saab tehtud ja väga edukalt. Kui vaja saaks ka ainult kangi ja raskustega terve keha läbi treenida. Ja jalga ei pea kuskil masinatel tegema – piisab tavalisest kükist. Nagu ma aru saan siis kükipuuri teil ei ole seega tuleb teha eeskükke (võtad kangi rinnale) või nuputad mingi mooduse kust saaksid kangi turjale võtta. Samuti hea harjutus jalgadele on hack-kükk.

sass01
    Member

Ma siis proovin leiutada endale kava “Edasijõudnute kava jaotatud kolmeks” selle järgi,

1 päeva saan lihtsalt tehtud vahetasin triitsepsi ja prantuse kangi tavalise kangi vast,

ning rippes jalgadetõsted teen pikali olles jalgade tõsteid tehes, aga 2 järgnevat päeva nendega läheb keeruliseks,

jalgadest saan teha kükk (kang rinnal), säärte sirutusi, jalatagaosad jalgade kõverdamisel,

ma nyyd lähen trenni peale trenni ise nuputan endale 2 järgnevat päeva kokku ja postitan siia, vaatab mis välja tuleb.

JamesC
    Member

Kui tahad keha ehitada, siis hakka rinda ilustreerima, kui paned käed teistpidi külge :o

sass01
    Member

Praegu nuputan endale 2st treeningpäeva kokku leidsin ainult 3 võimalikku harjutust,

oskaks keegi mulle midagi soovitada mida ma saaks veel teha eelmainitud tehnikaga?

täiskükk kang rinnal 3×8-10

Jalatagaosade kõverdamine kõhuli trenazööril

Istudes jalgade kõverdamine trenazööril

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.