möla nurk
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » möla nurk
- This topic has 32 replies, 18 voices, and was last updated 22 years tagasi by
Olari.
-
AutorPostitused
-
detsember 15, 2003 at 4:58 e.l. #1661
daqqer
Membermiks 2003 aasta võistlustel sellised kondid ainult võistlesid noortest? jube, eesti tase ei ole ju NII madal!?!?!?? kui neid pilte (või ylekannet vms) vaadata, siis aru kyll ei saa et seal vennad jõusaalis oleks käinud. üks sõber käis kohapeal kaa vaatamas, pidi end ribadeks naerma. ütles et ta oleks võinud ise selle kinni panna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 15, 2003 at 5:52 e.l. #35116dave
Memberkle, see “oleks”tänapäeval ei maksa ju midagi. Aga miks ta ei läinud. Te oleksite ju kahekesti sõbraga võinud minna, siis Eesti taset kõrgel hoidnud ja puha
detsember 15, 2003 at 6:45 e.l. #35117joey
Member: )
detsember 15, 2003 at 7:06 e.l. #35118Ott Kiivikas
MemberIga võistlus istub saalis hulga turjakaid vendi paksud riided seljas, et nad veel suuremad välja paistaksid ja mõnitavad isekeskis inimesi, kes kõigele vaatamata on tulnud võistlema. Ma olen ka oma varasemates kommentaarides öelnud, et tulgu ja näidaku õiget taset, jutt ei maksa midagi teod maksavad. Kui kasvõi pooledki neist arvustajatest lavale tuleksid oleks meil võistlejaid kolm korda rohkem kui praegu. Taseme kohta ütlen niipalju, et jah noorte ja juuniorite tase on meil varasematel aastatel kõvem olnud, kuid küll ta tõuseb igal alal on olnud tõuse ja mõõnasid, küll algab varsti uust tõus. Edu kõigile ja valmistuge kevadisteks võistlusteks. Eriti käis see noorte kohta, kes külastavad ka seda lehte õige usinalt.
detsember 15, 2003 at 7:10 e.l. #35119dude
Memberma tean küll seda su sõpra. sa mees pole vist rasvaprotsendist ja kuivusest midagi kuulnud et keksid siin.
detsember 15, 2003 at 8:43 e.l. #35103VendBarbar
MemberIga poiss,kes seal võistlustel välja astub on julge poiss ja neile tuleks au anda,et üritavad seda spordiala üleval hoida sest paraku on klähvivaid koeri saalis rohkem, kui julgeid mehi lavapeal.
detsember 15, 2003 at 10:24 p.l. #35104daqqer
Memberei ma ei vaidlegi vastu et ette astuda raske ja julgust nõudev
ise ei ole võistleja, lihtsalt harrastaja
ma lihtsalt mõtlesin et eestis parajaid jõusaali jõmme küll et miks siis seal nagu nii vähe neid oli seal ja tase ju ei olnud kuigi kõrge
dude… ei usu et tead, ta poolast pärit, ja eesti keelt ei mõista.
”küll algab varsti uust tõus”, loodame
aga endiselt ei saanud vastust oma küsimusele
detsember 16, 2003 at 7:13 e.l. #35105Arnold
MemberKõrvalt vahtijaid ja haukujaid on olnud läbi aegade. Tulge võtke särgid maha ja näidake oma vormi – pükse plole mõtet , sest jalga teil nagu nii ei ole – siis räägime edasi.
JA üldse mida ma taha ütelda : Las iga kingsepp jääb oma liistude juurde, savi müüjal pole mõtet üritada sporti organiseeima tulla – ja vastupidi – sportlased pole savi, neid ei voolita sadade kaupa päevas – nagu vaase !
detsember 16, 2003 at 7:13 e.l. #35106Ott Kiivikas
MemberMiks? Eks teinekord võid mõnele sellisele saalis ligi astuda ja küsida miks ta ei võistle? Arvata võib vaid, et selleks võivad olla sellised põhjused nagu dopingukontroll ( kui panite tähele, siis rida võistlejaid olid huvitaval kombel haigusest tervenenud nädal peale Eesti meistrivõistlusi toimunud fitnessi võistluseks), laiskus – võistlemine eeldab väga suurt distsipliini, vähestel seda jagub. Tõsiasi on ka see, et oskamatust teha võistlusvormi – paljudel juhtudel on needsamad jõmmid mu oma silme all, võistlusteks ära kokku kuivanud nagu kevadine lumi.
detsember 16, 2003 at 7:15 e.l. #35107BinLaden
Memberkuule daqqer sa oled ikka täielik tola küll. Ja kus juures vaadake eelmiste võistluste pilte ka, kui võrdlete. Kulturismi ja Fitnessi Eesti KV2002 oli küll väga palju noori, aga kes seal olid siis niiväga kõvad vennad? Ainult noortest oli Rauno Kuus, kes ka võitis ja kui võrdled EMV 2003 Kulturismis ja Fitnessis võistluste võitjaga Sten Tuudakuga, siis mul küll ei tundu, et tase oleks niiväga alla kukunud, aga võistlejaid oli küll liiga vähe. Varem on olnud ikka rohkem. Juuniorites olid varem jah suht kõvad vennad Tauno Suits ja Argo Tõruke, aga ega viimaste võistluste Juuniorite võitja Indrek Talving ka nii väga halvem polnud. Indrek oli väga kuiv ja see on väga tähtis võistlustel. No jah tule siis näita dagger klassi ja tõsta Eesti taset, võibolla kui sa nii kõva vend oled, siis lähed IFBB võistlustele ka ja paned seal ka kinni
detsember 16, 2003 at 7:50 e.l. #35108dude
Memberhärrased te olete ühe ”pisiasja” sootuks unustanud. nimelt Tõruke ja Suits olid mõlemad 20.a ehk võistlesid viimast aastat. tänavused juunioride 3 ja 4 koht olid aga 18. seega saavad nad mõlemad veel 2 aastat juunioride klassis võistelda. on ju ilmselge, et 20 aastasel on 2 aastane edumaa 18 aastase ees. ilkujatele niipalju, et kui osavõtjate vähesus ei meeldi siis oleks ju paslik sõbrad kokku ajada ja särgid maha visata ning eesti noorte kulturismitaset üleval hoida.
detsember 16, 2003 at 10:18 e.l. #35109joey
Memberkas sa mõtlesid oma jutuga juuniore. Kui nii, siis kas juba juuniorite seas on steroidide kasutajaid?
detsember 16, 2003 at 1:27 p.l. #35110mr.muscle
MemberEhk on hoopis selles põhjus, et ei taheta võistlema minna, kuna pärast on kaunis ebameeldiv lugeda või kuulda kuidas ikka jube “kont” oled???
Kahjuks on nö. pisikesi tigedaid “Colemane” liiga palju ja liiga suure suuga:(
Kui E. Nool nt. oleks heitunud sellest , et ta tembeldati lollimaks sportlaseks poleks meil ka Olümpiavõitjat. Point selles, et pole mõtet tähele panna igasugu kritiseerijaid, kes vähe sellest, et on ise parimad kulturistid, on ka veel parimad suusatajad, parimad poliitikud, parimad loodusteadurid, parimad kosmonaudid, parimad juristid jne jne.
detsember 16, 2003 at 7:02 p.l. #35111M.M.
MemberMõni mees vist ei saa aru mida tähendab 2-3 kuud võistlusteks ettevalmistumine. Ega see ei ole noku näppimine, see vajab ikka kõvat pingutust ja enese ületamist olles kogu aeg nälja reziimil ja tehes trenni 2-3 tundi päevas. Sageli on ikka väga vilets olemine, millest saavad osa nii pereliikmed, töökaaslased ja treeningpartnerid saates neid roppude sõnadega sinna kus päike ei paista. Nii, et pole mõtet ennem sõna võtta kui pole seda ise läbi kogenud. Paljud kes on ühe korra võistelnud, pole enam seda sado-masot tahtnud läbi elada. Muidugi kui dieeti õieti pidada, siis asi nii hull ei ole aga selleks on vaja kogemusi mis tuleb ainult aastatega.
detsember 16, 2003 at 7:14 p.l. #35112Sten
MemberÜtleks ka siis oma sõna sekka. Teema algul rääkis daqqer viimase võistluse noortest, et nad on täiega kondid ja mis nad sinna nalja läksid tegema. Äkki avaldaksid mulle ka daqqer, vana oled. Muide sa võiksid oma õige nime ka kirjutada ja pildi ka üles panna. Ootan sind siis järgmistele EM-ile Kulturismis lavale. Tore on näha, kui on oma vanuseid ja PALJU kõvemaid mehi, kelle üle ei saa naerda. Siis on mul kuhu püüelda. Teistele ka ütlen, mida paljud on juba öelnud:”tulge igaljuhul kõik julgelt võistlema ja ärge kuulake selliseid, nagu daqqer”.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.