Mõeldud, tehtud
- This topic has 19 replies, 7 voices, and was last updated 13 years, 11 months tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
veebruar 29, 2012 at 1:09 p.l. #24233
2006
MemberAhoi!
Olen 16 ja mõtlesin, et nii, hakkan vaikselt treenima, et jõudu rohkem oleks ja muidugi ka välimust niivõrd-kuivõrd.
Esialgu plaanin iga päev teha 300 kätekõverdust, kõhulihast, kükki ja sada lõuatõmmet.
Siiani olen teinud kätekõverdusi, kõhulihaseid ja kükke 20-kaupa iga natukese aja tagant nii, kuidas omal mugavam on. Lõuatõmbeid pole veel teinud, kuna ei ole leidnud kohta, kus oleks hea teha.
Toitumist väga muuta ei kavatse, ehk hakkan tihedamini muna ja liha sööma ning poeskäies ostan siis midagi juua ka, kus oleks valke, süsivesikuid jms.
On lootust midagi saavutada?
Tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 29, 2012 at 1:21 p.l. #188691gmaster
MemberTubli. Aga puhka ka ikka.
Ja mõtle ka sellele, et võib-olla pole kõige põnevam lõpmatuseni nii teha, niiet võid mõelda näiteks alternatiivse päeva tegemisele, kus kätekõverdused on mingi kaldega, kõhulihas mingi muu harjutusega, küki asemel hüpped ja lõuatõmbed teistsuguse haardega. Et siis teed kordamööda üks päev ühte kava, teine päev teist.
Ja järjekorra peale mõtle ka. Kätekõverdus pole mingi A ja O.
veebruar 29, 2012 at 1:22 p.l. #188672htilga
MemberSaavutad vaid poole, kui toitumist väga muuta ei kavatse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 29, 2012 at 1:47 p.l. #188639t0lulyli
MemberAhoi!
Olen 16 ja mõtlesin, et nii, hakkan vaikselt treenima, et jõudu rohkem oleks ja muidugi ka välimust niivõrd-kuivõrd.
Esialgu plaanin iga päev teha 300 kätekõverdust, kõhulihast, kükki ja sada lõuatõmmet.
Siiani olen teinud kätekõverdusi, kõhulihaseid ja kükke 20-kaupa iga natukese aja tagant nii, kuidas omal mugavam on. Lõuatõmbeid pole veel teinud, kuna ei ole leidnud kohta, kus oleks hea teha.
Toitumist väga muuta ei kavatse, ehk hakkan tihedamini muna ja liha sööma ning poeskäies ostan siis midagi juua ka, kus oleks valke, süsivesikuid jms.
Tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma arvan et lõuatõmbeid on pisut palju.
veebruar 29, 2012 at 1:59 p.l. #188616gmaster
MemberLõuatõmbed mahutrennina on väga võimas tööriist. Ise olen ka saja kaupa teinud üksvahe, just max tulemuse suurendamiseks.
Kas just iga päev, aga korra-paar võib kindlasti 100 teha… teine asi on see, kas alguses jaksab, võib-olla esialgu teha paar nädalat nii, et need numbrid pooleks jagada.
veebruar 29, 2012 at 2:13 p.l. #188606htilga
MemberKui sa räägid jaksamisest, siis maini ka seeriaid mida mõtled (korduste arv seerias, puhkepausid nende vahel jne). Sest ühe kaupa võib ju need vabalt ära tiksuda päeva lõikes ning sealjuures erilist tulemust saavutamata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 29, 2012 at 4:04 p.l. #188454Kang08
MemberAhoi!
Tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuimalt 7 päeva nädalas paugutad sama asja? Ma soovitaks lüüa see kava pooleks.Ühel päeval keskendud rohkem alakeha,teisel ülakeha harjutustele.Lisaks kätekõverdused,lõuatõmbed tee ka erineva haardega,kükki proovi ühel jalal ning kõhulihastele on ka erinevaid harjutusi.Ja kui tunned et keha vajaks puhkust,siis ära karda puhata.
veebruar 29, 2012 at 4:22 p.l. #1884372006
MemberTänud vastajatele, võtan teid kõiki kindlasti kuulda!
Sellegi poolest, üritan ikka iga päev tegelda.
Aa, ja mis veel… Olen sünnist saati olnud täielik hull piimatoodete järele. Viimaste aastate jooksul olen iga päev ära joonud vähemalt liitri naturaalset maa lehmapiima. Lisaks siis veel igasugused võid, hapukoored, jogurtid jms. Samuti ei möödu ühtki päeva, kus laua peal ei oleks korraliku sea- ja/või veiseliha.
veebruar 29, 2012 at 6:57 p.l. #188136kronik
MemberPole paha, tahaks näha, kui ruttu läbi põled, mitte kahjurõõmust vaid ise jaman ka iga päev teha! Vanust 28 ja trenni olen umbes 6 aastat teinud.
veebruar 29, 2012 at 7:01 p.l. #188070kronik
MemberMa ei leia seda muutmis nuppu mitte kuidagi aga, mis ma üelda tahtsin siis need numbrid, mis Sa iga päev kavatsed teha on päris suured isegi normaalsete inimste mõttes.
veebruar 29, 2012 at 7:27 p.l. #1880102006
MemberMähuke see ebanormaalne inimene siis on?
veebruar 29, 2012 at 7:30 p.l. #1879712006
Member29 veebruar.
Kõik harjutused tehtud, väljaarvatud 100 lõuatõmmet, kuna ei suutnud välja raalida sobivat kohta, kus seda teha. Homme võtan asja tõsisemalt käsile.
Pärast 300 kätekõverdust, kõhulihast ja kükki on küll lihastel tunda, et tööd on tehtud, kuid enesetunne on päris hää
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 29, 2012 at 7:40 p.l. #187905Archangel
MemberPaari nädalaga on sellise tempoga toss suht väljas ka. Kui toitumist korrigeerida ei oska, et vähe rohkem tegevust toetaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üldiselt anna kehale ikka aega puhata ka. Muidu ei oma see trenn mõtet. Mõtle asja üle nii:
Hõõru iga päev liivapaberiga oma käsi ning vaata, kas on reaalne paksu nahka kasvatada? Pakun, et ei ole. Selleks, et lihas tugevamaks, suuremaks ja vastupidavamaks muutuks ning et su oma närvisüsteem samuti kohaneks – on vaja anda vahepeal puhkust, et nö. “tervenemine ja kohanemine” saaks toimuda.
veebruar 29, 2012 at 7:45 p.l. #187877kronik
MemberEi no ma mõtlen, et ta on allea 16 a. siis on need päris suured nr. d
veebruar 29, 2012 at 7:47 p.l. #187852htilga
MemberLühidalt: telli endale toitumis- ja treeningkava: http://www.fitness.ee/veebitreener ning mine kohalikku jõusaali ja tee kava treeneri käe all läbi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.