Moderaatorid
Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » Moderaatorid
- This topic has 22 replies, 14 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
Annika Pärtel.
-
AutorPostitused
-
veebruar 9, 2008 at 10:17 e.l. #10912
KennyLumiste
MemberKuidas on võimalik fitness.ee foorumi moderaatoriks saada?
Kas kasutajalt on võimalik moderaatori staatus ära võtta?
Kuidas tavakasutajal on võimalik ennast kaitsta moderaatori isikliku viha (vaenulikkuse) eest?
Kellele ja kuidas tuleks teavitada moderaatorist, kes ei käitu moderaatorina, ropendab, on vaenulik (agressiivne) enda sõnavõtuga teiste kasutajate suhtes, kustutab ära ainult temale mitte sobilike postitusi ja nendele kasutajatele, kes ei jaga temaga sama arvamust, paneb hoiatusi?
Palun esimesena vastata foorumi administraatoril.
veebruar 9, 2008 at 1:42 p.l. #139893PT London
MemberKuidas on võimalik fitness.ee foorumi moderaatoriks saada?Kas kasutajalt on võimalik moderaatori staatus ära võtta?
Kuidas tavakasutajal on võimalik ennast kaitsta moderaatori isikliku viha (vaenulikkuse) eest?
Kellele ja kuidas tuleks teavitada moderaatorist, kes ei käitu moderaatorina, ropendab, on vaenulik (agressiivne) enda sõnavõtuga teiste kasutajate suhtes, kustutab ära ainult temale mitte sobilike postitusi ja nendele kasutajatele, kes ei jaga temaga sama arvamust, paneb hoiatusi?
Endal on sama modega probleeme olnud, kuna ta exib tihti oma reeglite vastu! Aga suht savi tegelikult ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 9, 2008 at 1:43 p.l. #139894jrx
MemberLas Karavan haugub, Karl Madis läheb ikka edasi…
veebruar 9, 2008 at 3:03 p.l. #139903KennyLumiste
MemberPalun esimesena vastata foorumi administraatoril.Aga noh mõned on siin veel nii noored, et isegi lugeda ei oska….
veebruar 9, 2008 at 4:03 p.l. #139906Alexander Andrusenko
ModeratorKuidas on võimalik fitness.ee foorumi moderaatoriks saada?Kas kasutajalt on võimalik moderaatori staatus ära võtta?
Saada u2u administraatorile (Rebane) ja kurda talle. Moderaatori staatuseid jagab/võtab administraator.
veebruar 9, 2008 at 6:05 p.l. #139925TANK
MemberNo siin on jah üks silma hakanud… MEE endine enemy…
On siin nii Kalmuse kui minuga kana kitkuda olnud…
aga noh….. jah…
ja siis on veel keegi (täpselt ei tea kes) kes mu postitusi agaralt kustutab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 9, 2008 at 8:27 p.l. #139949delirium
MemberMEE on mullegi tuttav mode, temaga vaielda ei tasu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 11, 2008 at 8:25 e.l. #140089Rebane
KeymasterModeraatoriks saamiseks saada aga oma soov administraatorile (mina).
Pane kirja, miks on selline soov, miks sa arvad, et sa sobiks moderaatoriks ja mida sa sa pakuks meie Foorumile.
Kasutajalt on võimalik moderaatori staatust ära võtta, kui tegemist on oma võimete kuritarvitamisega.
Kui keegi kuri onu poeb külje alla ja kiusab, anna julgelt teada erasõnumiga, seejärel proovime lahti mõtestada kus/mis on probleemi tekitajaks ja kuidas keegi on käitunud.
Ühesõnaga – kõikide probleemide korral erasõnum mulle. Kuna ise olen vaid Admin (ei jagu mul aega siin korda hoida) siis olen ma siiamaani usaldanud moderaatoreid ja nende enda äranägemise järgi lasknud asju toimetada. Probleeme pole siiamaani olnud. Või vähemalt pole julgenud siis keegi mulle midagi kurtma tulla.
Ootan siis erasõnumeid?
veebruar 11, 2008 at 8:39 e.l. #140093KennyLumiste
MemberTänan vastuse eest!
Tahtsin lihtsalt ühele moderaatorile meelde tuletada, et ta pole Jumal.
veebruar 11, 2008 at 9:36 e.l. #140105Blackdom
MemberSee provotseerimise teema tekitas vist üldise provotseerituse fooni. Oleksin pidanud ette nägema – külvad tuult, lõikad tormi. Olen kaudselt vist tiba süüdi, andke andeks!
veebruar 11, 2008 at 9:58 e.l. #140113asdfghjkl
MemberEndal on sama modega probleeme olnud, kuna ta exib tihti oma reeglite vastu! Aga suht savi tegelikult ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ka minul selle mod.-ga probleeme olnud, ilmselt päris paljudel, aga sama mõte, et – tegu on interneti foorumikesega- pole kuigi oluline, mida keegi niiväga ütleb või teeb siin.
veebruar 23, 2008 at 7:31 p.l. #142237AlanBStard
ModeratorKas siin on mõni surnumatja ka moderaatoriks ?
veebruar 23, 2008 at 8:02 p.l. #142246Alexander Andrusenko
ModeratorKas siin on mõni surnumatja ka moderaatoriks ?Mis mõttes?
veebruar 23, 2008 at 9:19 p.l. #142249Indrek K
MemberÜkskõik kuidaspidi seda teemat lugeda, mulle tuleb esmalt pähe üks sõna… LASTEAED!!! Julgen väita, et see jama on siin kahe inimese vahel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõelge nüüd mõlemad järele, kas see jura ajamine ja serveriruumi rasiskamine on seda kõike väärt!? Foorumis vaidlemine… nagu pihku l…..e, kribad mingi jama kokku ja ise pigistad peenikest naeru! MEE-l on jah vahel vajadus nagu ära panna, sellest vähemalt mina olen aru saand, a mind negramm ei koti see, mu elu ei liiguta see kuidagipidi! Samas ajab ta jummala tarka juttu, jäta aind meelde ja oled jälle nati targem! Isiklikul tasemel mölisemine on jah väääega madal, muidugi ei tea, kumb pool alustas tegelt, kuigi see ei loegi, sest kui üks alustab midagi, siis teine pool ei ilmtingimata asja lõpuni viima! Aga oleks äge, kui iga teisest või vähemalt kolmandastki foorumi teemast samasugune arutelu tekiks, kurrat, kus oleks lugemist 
Ja MEE, kui oled asja nõus avalikult arutama… helista Võsa Petsile! No offense!
veebruar 23, 2008 at 10:28 p.l. #142261AlanBStard
ModeratorMis mõttes?Keegi huumorimeeleta inimene oli täna mõned mu postitused ära kustutanud. Ma saaks aru et mingi leinapäev oleks ja nalja ei oleks ilus teha, aga Vabariigi aastapäeva vist ei ole kombeks matusemeeleolus tähistada…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.