MN MASS PUMP
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » MN MASS PUMP
- This topic has 8 replies, 6 voices, and was last updated 14 years, 11 months tagasi by
nightq.
-
AutorPostitused
-
märts 2, 2011 at 6:26 p.l. #16068
snaaba
MemberMis arvate sellest tootest? On keegi proovinud? Oli kasu?
Kõik teadmised ja arvamused sellest tootest on teretulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2011 at 7:01 p.l. #291657rennosport
MemberKüsisin samalaadse küsimuse bonsunas, seal sain bloki ähvardava kirja ja ma ei tea mis veel.
Olge siis seal rõõmsad.
märts 2, 2011 at 7:07 p.l. #291659snaaba
MemberKüsisin samalaadse küsimuse bonsunas, seal sain bloki ähvardava kirja ja ma ei tea mis veel.Olge siis seal rõõmsad.
ähvardava kirja??
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>okei…
Aga keegi asjatundja võiks vastata
märts 2, 2011 at 7:36 p.l. #291665rennosport
Membersaadeti arenema jh, kuna ma mitte millegist mitte midagi ei jaga.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2011 at 7:44 p.l. #291667Sammy7
MemberMis arvate sellest tootest? On keegi proovinud? Oli kasu?Kõik teadmised ja arvamused sellest tootest on teretulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen täitsa proovinud. Ennem trenni teeb mõnusasti erksaks, kuid peale ühte purki ei ole rohkem ostnud, kuna pole vaja vererõhku nende pumpidega veel rohkem ülesse ajada. Aga muidu hüva energia annab sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2011 at 7:55 p.l. #291671snaaba
MemberOlen täitsa proovinud. Ennem trenni teeb mõnusasti erksaks, kuid peale ühte purki ei ole rohkem ostnud, kuna pole vaja vererõhku nende pumpidega veel rohkem ülesse ajada. Aga muidu hüva energia annab sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kas see peale energiapaugu andmist aitas Sul näiteks lihasmassi ka kasvatada?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2011 at 8:05 p.l. #291675Archangel
MemberAga kas see peale energiapaugu andmist aitas Sul näiteks lihasmassi ka kasvatada?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaeval, et need pump tooted sul otseselt lihaskasvule eriti kaasa aitavad. Kuid kaudselt kindlasti.
Kui need annavad sulle trennis lisaenergiat ja jõudu kasutada suuremaid raskusi ning rohkemaid kordusi siis juba aitab ta lihaskasvule tegelikult kenasti kaasa.
Antud toote kohta ei oska suurt midagi kosta, kuid vaevalt, et need pump tooted väga põhimõttelt erinevad. Sisaldavad ikka kõiksugu ergutavaid aineid, tihtipeale soodustavad rasvapõletust ka oma koostisega jms. Lihased lähevad kiiremini verd täis, jaksu jätkub kauemaks – tahe lammutada peaks suurenema jne.
Kuid liiale ei tasu jah minna. Mõnel mehel kammib üldse ära kui selliseid asju võtab. Endalgi võttis ükskord mingi pump toote peale pildi pea-aegu tasku. No mul kõrge vererõhk ka, kuid siiski. Mõnele lihtsalt ei sobi.
märts 2, 2011 at 8:07 p.l. #291676Ott Kiivikas
MemberKüsisin samalaadse küsimuse bonsunas, seal sain bloki ähvardava kirja ja ma ei tea mis veel.Olge siis seal rõõmsad.
Kas see ei olnud mitte see koht kus võis algse idee kohaselt kõigest rääkida….ja mis on sõltumatu.
märts 2, 2011 at 8:18 p.l. #291681nightq
MemberKas see ei olnud mitte see koht kus võis algse idee kohaselt kõigest rääkida….ja mis on sõltumatu.olen seal pikalt teemasid lugenud ja krt.. no nii ebakoherentseid teemapüstitusi ning postitusi annab ikka otsida
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.