MMA poistele ka siis film valmimas
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » MMA poistele ka siis film valmimas
- This topic has 44 replies, 23 voices, and was last updated 17 years, 7 months tagasi by
Vägivaldur.
-
AutorPostitused
-
märts 17, 2008 at 11:24 e.l. #146075
sweals
MemberTrailer küll head muljet ei jätnud… võitlusstseenid paistavad väga kohmakad.ei tundu väga kohmakad – ilustatud mma lihtsalt. tehnikate suhtes (vaadates treilerit) on reaalsuse suunas ikka päris suur samm astutud
märts 17, 2008 at 1:04 p.l. #146082jyrik
Memberma eelistan kindlasti reaalseid võitlusi kõigile chuck norrise naljadele, aga kaldun arvama, et näitlemine on raskem töö kui võitlemine (eriti arvestades, et tänapäeval ei saa näitlejad naljalt endale lubada seda, et nad on lihtsalt “rääkivad pead”.). isegi kõige labasemad näoilmed kaamera ees esile manada on raskem kui teha pärast korralikku trenni võitluskoreograafi valvsa pilgu all mõned tehnikad mis kannatavad teatud kaameranurga alt massidele vaatamiseks paisata.
ja see, et filmis on isegi reaalne võitlus natuke tantsulisem kui tavaliselt on ju ainult hea, kuni tehnikad iseenesest on veidigi usutavad.
märts 17, 2008 at 1:16 p.l. #146084erxs11
MemberKas selle Honori kohta on kellelgi saiti, kust alla laadida?
märts 17, 2008 at 1:22 p.l. #146085MEE
MemberKas selle Honori kohta on kellelgi saiti, kust alla laadida?selline tegevus oleks illegaalne ja käesoleva foorumi reeglitega vastuolus. Selleks tasuks kasutada PM vastava foorumi inimestele, kes võiksid midagi teada. Muus osas palun jätta selline jutt rääkimata
märts 17, 2008 at 1:58 p.l. #146089erxs11
Memberselline tegevus oleks illegaalne ja käesoleva foorumi reeglitega vastuolus. Selleks tasuks kasutada PM vastava foorumi inimestele, kes võiksid midagi teada. Muus osas palun jätta selline jutt rääkimata
märts 20, 2008 at 9:59 p.l. #146522alr89
Member.
märts 20, 2008 at 10:38 p.l. #146528Anonüümne
Guestsee on haige, et alati mingi Van Damme või Chuck Norrise filmis ja nagu ka siin alguses saab peksa, siis treenib oma kuukese ning mees nagu mägi valmis, kes kõik ettejäävad laksust nokki lööb.
märts 21, 2008 at 8:28 e.l. #146546Indrek K
Membersee on haige, et alati mingi Van Damme või Chuck Norrise filmis ja nagu ka siin alguses saab peksa, siis treenib oma kuukese ning mees nagu mägi valmis, kes kõik ettejäävad laksust nokki lööb.
Norris pole küll üheski filmis alguses peksa saand, ta aind peksab ise ju, filmi algusest lõpuni
“>märts 26, 2008 at 8:17 e.l. #147259MEE
Membersee on haige, et alati mingi Van Damme või Chuck Norrise filmis ja nagu ka siin alguses saab peksa, siis treenib oma kuukese ning mees nagu mägi valmis, kes kõik ettejäävad laksust nokki lööb.
inimestele meeldib draama, draama läbi tekivad kangelased. Enamus USA action jama baseerub sellele, sellepärast on võimalik alati ka enamjaolt ette aimata kuidas film lõppeb.
märts 26, 2008 at 9:08 e.l. #147218ras-
Memberinimestele meeldib draama, draama läbi tekivad kangelased. Enamus USA action jama baseerub sellele, sellepärast on võimalik alati ka enamjaolt ette aimata kuidas film lõppeb.tjjaaa.. kuid minu arvates on tiba lohutav, et the good guys in the end win. Ei tahaks küll, et “paha” domineerima jääks. (Swordfish)
märts 26, 2008 at 9:11 e.l. #147264MEE
Memberreaalsuskauge on nii ju… the world does not allways work like this. Mulle isiklikult meeldib kui FILMIDES pahad poisid ka võidavad, hea vaheldus. Pigem “päris elus” võiks see “hea pool” rohkem võita.
aga noh, maitse asi.
märts 26, 2008 at 9:31 e.l. #147265matti
MemberSellepärast meeldivad mulle rohkem Vene märulid,eriti just viimase aja omad,need on palju realistlikumad kui kindla šablooni järgi treitud USA märulid, seal võidavad vahel ka pahad.
“>märts 26, 2008 at 9:59 e.l. #147268MEE
MemberOT öeldes: Brigada oli ikka parim rsk, väga kahju, et nö secont seasonit ei ole või isegi kolmandat jne jne.. 9 rota`l polnud ka viga, muus osas… no ma ei tea
“>soprano läks lõpus läilaks aga Gandolfini on endiselt humoorikas prick
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 26, 2008 at 10:22 e.l. #147269bumer325i
MemberOT öeldes: Brigada oli ikka parim rsk, väga kahju, et nö secont seasonit ei ole või isegi kolmandat jne jne.. 9 rota`l polnud ka viga, muus osas… no ma ei tea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
soprano läks lõpus läilaks aga Gandolfini on endiselt humoorikas prick
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>brigada ka minu lemmik sari, filmidest siis bumer ja bumer 2
“>märts 26, 2008 at 1:26 p.l. #147288aries
Memberkas keegi selle filmi nime teab?
ma tahaks tõmmata omale
“>või ongi nimi never back down?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.