Mitu päeva peale antibiootikumide võtmist, on kasulik uuesti trenni hakata tegema ?
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Mitu päeva peale antibiootikumide võtmist, on kasulik uuesti trenni hakata tegema ?
- This topic has 15 replies, 12 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
Erkko.
-
AutorPostitused
-
detsember 13, 2009 at 1:28 p.l. #20641
tanel7411
MemberEt mitu päeva pärast antibiootikumide võtmist on kasulik trenni uuesti tegema hakata ?
Nädal olin haige. Pole trenni teha saanud. Kuigi tahaks väga teha juba.
detsember 13, 2009 at 4:10 p.l. #242134algaja11
Membervähemalt 1 nädala peaksid veel puhkama , kui just ei taha ei haigus uuesti tagasi tuleks.
detsember 13, 2009 at 4:35 p.l. #242137kikikeit
Memberarvan , et kui arst sulle määras selle ravi siis soovitaks ka temalt sellele küsimusele vastust saada …
detsember 13, 2009 at 5:05 p.l. #242144Sakurai
MemberOleneb haigusest millele sa neid antibiootikume võtsid. Kas mingi operatsioonijärgne värk vms. Ikkagi pöördu arsti poole.
detsember 13, 2009 at 5:11 p.l. #242149navigaator
MemberVahepeal olin sunnitud kuid antibiootikume võtma. Trenni tegin ikka samamoodi ning arst ka midagi selle vastu ei öelnud. Ma arvan, et trenni juurde naasmine ei sõltu mitte antibiotsidest, vaid pigem haigusest
detsember 13, 2009 at 5:17 p.l. #242150ants16
MemberNädalake.
detsember 13, 2009 at 5:25 p.l. #242153Erkko
MemberMul oli hiljuti 40 päevane antibiootikumide kuur. Kogu selle aja vältel tegin trenni. Praegu määrati põskkoopa põletiku vastu antibiootikume – ikka teen trenni. Ka väike palavik on. Ei ole häda midagi !
OT:@ InsaneQlimax ning Sakurai. Teie olite need “lahedad” vennad, kellele oli midagi vastuoluline. Kui tahate näha, kuidas minu trenn haiguse ajal sujub, siis palun väga !
detsember 13, 2009 at 5:56 p.l. #242162Rainerr
MemberTõesti, kui enesetunne on hea. Palavikku ja uimasust ei ole ei näe probleemi miks ei võiks trenni tagasi pöörduda.
detsember 13, 2009 at 8:19 p.l. #242189Paul.K.
MemberJust sel ajal kuidas heaks arvad,et oled uuesti valmis tegutsema uue hooga
detsember 13, 2009 at 8:41 p.l. #242199Vägivaldur
Memberarvan , et kui arst sulle määras selle ravi siis soovitaks ka temalt sellele küsimusele vastust saada …+1
detsember 13, 2009 at 9:00 p.l. #242206tanel7411
MemberOleneb haigusest millele sa neid antibiootikume võtsid. Kas mingi operatsioonijärgne värk vms. Ikkagi pöördu arsti poole.Tähendab mul oli palavik, köha,nohu. Nüüd täna saab antibiootikumide võtmine läbi. Veits köha, nohu on veel.
detsember 13, 2009 at 9:06 p.l. #242208Sakurai
MemberTähendab mul oli palavik, köha,nohu. Nüüd täna saab antibiootikumide võtmine läbi. Veits köha, nohu on veel.Usun, et siis pole väga hullu ja võid varsti trenni minna, aga ära mind usu, pea ikkagi nõu arstiga.
Ja Erkko, vaevalt et sa pärast operatsiooni lambist lähed kuskile jõusaali. Ju siis ei olnud selline haigus mis takistas treeningut.
detsember 13, 2009 at 10:18 p.l. #242224Erkko
MemberUsun, et siis pole väga hullu ja võid varsti trenni minna, aga ära mind usu, pea ikkagi nõu arstiga.Ja Erkko, vaevalt et sa pärast operatsiooni lambist lähed kuskile jõusaali. Ju siis ei olnud selline haigus mis takistas treeningut.
Mina ei ole mingist operatsioonist rääkinud !
Teema pealkiri on antibiootikumid – ja mina ka räägin nendest.
detsember 14, 2009 at 6:52 e.l. #242237Rain 6 kanget
Membersain hiljuti samuti antibiootikumid endale arstilt. kui neid võtma hakkasin, siis küsisin arstilt järgi, kas jõusaalitreeninugid tohin kuuri ajal teha. Sellele oli ainus vastus – tehke enesetunde järgi, kui tunnete ennast hästi, siis tehke trenni, kui mitte, siis ärge tehke, egas antibiootikumikuur ei pea teie muud elu seisma panema, ainus, mida ärge tehke on alkoholi joomine. Vot sedapsi siis.
detsember 14, 2009 at 6:59 e.l. #242238ROtter
MemberMul oli hiljuti 40 päevane antibiootikumide kuur. Kogu selle aja vältel tegin trenni. Praegu määrati põskkoopa põletiku vastu antibiootikume – ikka teen trenni. Ka väike palavik on. Ei ole häda midagi !OT:@ InsaneQlimax ning Sakurai. Teie olite need “lahedad” vennad, kellele oli midagi vastuoluline. Kui tahate näha, kuidas minu trenn haiguse ajal sujub, siis palun väga !
Ma tean ühte inimest, kes on põskkoopa põletiku tüsistuse tagajärjel ühest kõrvast tunduvalt nõrgema kuulmisega kui enne ja tasakaalu häiretega.
Nii et ei maksa väga propageerida igasugu asju.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.