Mitu korda nädalas?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Mitu korda nädalas?
- This topic has 34 replies, 28 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
zander14.
-
AutorPostitused
-
märts 1, 2009 at 2:36 p.l. #101387
zx11
Member3k nädalas+3xjooksu a 30min kord
märts 1, 2009 at 2:59 p.l. #101648Lev
Memberkuidas tulemustega rahul olete?ise teen kolmeks jaotatud kava järgi 5-6 korda nädalas, aga tulemustega väga rahul ei ole.
Ma oma kavaga Väga rahul.
Vahetan alles siis, kui tunnen, et arengut enam ei ole. Koormus pole ka liiast.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 1, 2009 at 3:29 p.l. #102211daemonium
MemberKäi 3 korda nädalas ja võrdle. Suure tõenäosusega oled rohkem rahul.Miks sa nii arvad?Inimesed ju erinevad.
Mina teen 5x nädalas;puhkuse ajal isegi 6x nädalas(muidu ei võimalda töögraafik) ,mis mõjub eriti hästi.
3x nädalas on ntx minul raskusi isegi vormi hoidmisega,arengust ei ole juttugi.
märts 1, 2009 at 4:17 p.l. #107800villu_v
MemberMa ei sa ka täpselt aru miks peaks 3 korda nädalas olema parem, kui 5-6 korda nädalas.
Ma olen asjast nii aru saanud, et kui ühele lihaskrupile anda taastumiseks 48 h peaks kõik väga hea olema.
märts 1, 2009 at 4:21 p.l. #98576PaKaalu
Member3meks jaotatud,ülepäeva
märts 1, 2009 at 4:26 p.l. #108856Goleteral
MemberMa ei sa ka täpselt aru miks peaks 3 korda nädalas olema parem, kui 5-6 korda nädalas.Ma olen asjast nii aru saanud, et kui ühele lihaskrupile anda taastumiseks 48 h peaks kõik väga hea olema.
No see ju oleneb täiesti inimesest ja trennist, ma treenin reedeti jalgu ja tavaliselt alles teisipäeval kaob säärest lihasvalu ära seega ei ole see 48h ‘reegel’ küll mingi ütleja
märts 1, 2009 at 6:05 p.l. #116346sigaloom
Member1. jalg, kõht
2. rind, õlg, triitseps
3. selg, biitseps
4. –
5. rind, triitseps, kõht (kerge päev)
6. jalg, selg, alaselg (kerge päev)
7. –
märts 1, 2009 at 6:30 p.l. #116435xerox
Member1päev rind,õlg,triitseps
2.päev jalad,kõht
3.päev selg,biitseps
1-2x nädalas poksi või enekaitse trenni ka
märts 1, 2009 at 6:39 p.l. #119192rait83
MemberE: Maks. pingutuste päevKükk/jõutõmme
Keretõsted kitsel
Lailihas( 1 harjutus)
Kõht ( 1 harjutus)
K. Maks. pingutuste päev
Lamades surumine
Kitsalt surumine
Plokil alla surumine
Õlad
Lailihas (1 harjutus)
biitseps ( 1 harjutus)
R. Kiire päev
Kastilt kükk, maksimaalse kiirusega
Kerged pooltõmbed
Kõhukülglihased
Kael( 1 harjutus)
P. Kiire päev
Lamades surumine maksimaalse kiirusega
Triitseps( sama mis kolmapäev)
Lailihas( 1 harjutus)
Biitseps(1 harjutus)
Selline kava siis, pm jaotatud on kaheks, kiired päevad ja rasked päevad

Kui mõtekas on raskel küki päeval teha kastilt kükki? Kas on mõtet teha mõnel kükipäeval ainutl kastilt kükki ja tavaline ära jätta? Palju seerias kordusi ja mis % -ga kükimaksimumist teha?
märts 1, 2009 at 7:49 p.l. #136349Arne
Member3xnädalas jõusaal, kava jaotatud kolmeks ja korra nädalas ujumine.
märts 1, 2009 at 8:00 p.l. #136154matjusm
MemberIsiklikult ei mõjuta kalender minu treeningut ehk et puudub kindel x-korda nädalas jõusaalis käimiste arv.
Kava jaotatud neljaks:
Päev 1: Käed
Päev 2: Jalad
Päev 3: Selg
Päev 4: Rind
Siis on päev, vahest isegi 2 vahet ning seejärel alustan tsükliga uuesti.
märts 2, 2009 at 1:50 p.l. #132862matti
MemberKui mõtekas on raskel küki päeval teha kastilt kükki? Kas on mõtet teha mõnel kükipäeval ainutl kastilt kükki ja tavaline ära jätta? Palju seerias kordusi ja mis % -ga kükimaksimumist teha?Nu vahelduseks võib teha ka kastilt kükki ,nii ma olen vähemalt aru saanud. Kordused on westside kavas madalad, peale eelsoojendust hakatakse kolmeste seeriatega ülespüramiidima, kuni jõutakse sinnamaale,kus ei tule enam kolmeseid ära,siis hakatakse tegema üheseid seeriaid, 4-5 ühest tõstet. Seeriaid tuleb kokku omajagu.
Kui tekkis huvi asja vastu ,siis loe kindlasti see artikkel läbi ,seal on täpselt seletatud,mis ja kuidas
märts 2, 2009 at 6:53 p.l. #114833rait83
MemberNu vahelduseks võib teha ka kastilt kükki ,nii ma olen vähemalt aru saanud. Kordused on westside kavas madalad, peale eelsoojendust hakatakse kolmeste seeriatega ülespüramiidima, kuni jõutakse sinnamaale,kus ei tule enam kolmeseid ära,siis hakatakse tegema üheseid seeriaid, 4-5 ühest tõstet. Seeriaid tuleb kokku omajagu.Kui tekkis huvi asja vastu ,siis loe kindlasti see artikkel läbi ,seal on täpselt seletatud,mis ja kuidas

See artikkel on juba läbi ja lõhki loetud jah. Endal on nüüd suurem huvi jõutõstmise vastu tekkinud ja esimene võistluski tehtud. Eks võtan siis aegajalt kastile küki ka raske küki päevale ja proovin tiba suuremate raskustega kui kiiruse päeval.
märts 2, 2009 at 7:16 p.l. #114825matti
MemberSee artikkel on juba läbi ja lõhki loetud jah. Endal on nüüd suurem huvi jõutõstmise vastu tekkinud ja esimene võistluski tehtud. Eks võtan siis aegajalt kastile küki ka raske küki päevale ja proovin tiba suuremate raskustega kui kiiruse päeval.Soovitan ka seda saiti külastada, väga suures koguses suurepärast infot jõu arendamiseks
märts 2, 2009 at 8:08 p.l. #114779R.T
Member4-5 jõusaali, kava 3meks
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.