mitme kuu kogemusega laisk jõusaali poiss
- This topic has 9 replies, 6 voices, and was last updated 14 years, 9 months tagasi by
Nesatur.
-
AutorPostitused
-
mai 2, 2011 at 6:24 p.l. #22595
traineveryday
MemberSee eelmine alustasin talvel jõusaaliga,tegin 2 kuud sarnaseid asju ja olen oma musklid ära tooninud,olen veel suhteliselt võhik,toitumisega pole tegelenud ültse.
Nh kuna bmx hooaeg on käes siis lõpetasin jõuka kevadel aga väänasin ankle ära hüppeliigese vist /achilles teeb valu veel, üle kuu aega tagasi ja kuna ei andud rahu eriti vaid sõitsin edasi ja raibe ei tahtnud paremaks minna (otsustasin jõuka kuu kaardi teha veel) nüüd üle kuu hiljem käisin traumakas,kus öeldi et on korras vajab vaid puhkust (milles olin kindel et nii öeldakse) anti 400 valuvaigistid ja spordigeel. Nii et mul mingi kolm nädalat jõusaali veel, tahan (pean,ei tasu sääri ka vist torkida) kava teha omale kus jalad välja jäevad,praegu mõtlen et 3 päevane on hea, aga antke soovitusi just pidades silmas et mul on umbes 3 nädalat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>praeguseks olen ise teinud omale sellise 3 päevase kava.
Nh õllekõht on ka käest ära läinud selle peatse 2 kuu läbustamisega, kuradi rasva on läinud teine ise ka ei usu. Kõhuga paluks ka nõuandeid,atiäh
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kava mille koostasin osaliselt selle artikkliga http://www.fitness.ee/artikkel/1158/parima…utele-tuginedes ja sõprade abiga.
nagu näha on pool tehtud ja ülehomme on trenn, teine päev, niiet kui keegi viitsib mingeid soovitusi anda, aitäh

rind & selja ülaosa
Surumine kangiga negatiivse kaldega pingil
Surumine hantlitega positiivsel kaldel
plokil laia haardega kaela taha
Tõmme kangiga ettekallutades
biits & triips
kõht & selja alaosa
Biitsepstõste kangiga kitsama haardega *
Kolbapurustaja negatiivse kaldega pinnal *
Ploki allasurumine köiega *
Jõutõmme
Ülesirutused
kael,trapets,õlad
mai 3, 2011 at 5:59 e.l. #300294Bulletproof
MemberKuidas toitumisega lood on? Ilma korraliku toitumiseta sa oma õllekast lahti ei saa!
mai 3, 2011 at 12:37 p.l. #300354traineveryday
Membernoo ütlen kohe ära et kõigeparemini pole. ennev unustasin mainida et olen 17 ja käin koolis.
Hommikusöök on tavaliselt pudru ja 2 saia juustuga, nv omlett ja alati kohv (täna lasin pudru kõrvale banaaani ka)
Lõuna on koolis 11-12 ajal suht norm toit, ja peale seda söön tavaliselt sitta toitu,söön lambist kui isu on ja arvatavasti liiga palju (kui kodus lampi passin)
õhtuti: kas kartul mingi kotleti või liha (harvem) riis kana vahest, praegu lappan pitsa sisse,kuna pole midagi muud.
Pealkirjas mõtlesingi ma seda et ma ei ole lasik treenija vaid laisk uurja, mulle meeldib jõukas trenni teha ja muud sporti aga uurida toitumise & harjutuste kohta jääb tahaplaanile ja ei jõua kunagi nii kaugele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Mul pole õrna aimugi palju harjutusi ühele lihasele panna
kas 2 või 3 võib olla sama hea kui mõne mehe 7 sarnast harjutust jne ?mai 3, 2011 at 12:43 p.l. #300355Bulletproof
MemberJa nüüd ootad, et kõik sinu eest ära tehakse? Kui on soov end vormi ajada, siis võta kokku ja uuri natuke. Toitumise ja treeningu kohta on artikleid palju. Viimasel ajal foorumis toitumise arutelusi mustmiljon… Loe ja sa saad targemaks.
mai 3, 2011 at 2:18 p.l. #300378nightq
MemberEga siit foorumist enne iseseisvat tööd abi ei saa, nii et kasuta otsingumootorit ja artiklite osas vaata Fred Antsoni kirjutisi.
mai 4, 2011 at 5:47 p.l. #300556traineveryday
MemberToitun paremini nüüd. hommikuti kaerahelbe pudru,leib singiga ja banaan või puuvili. lõunal kooli toit, enne jõukat peaks mida sisse laskma sai,riis,mesi vms.
Sheikide kohta veel ei tea aga peale trenni söön liha,kala,kana või muna.(veel pean uurima seda kõvasti)
Kava mida arendad praegu,põhimõte lihtne:kasvatada massi ja treenida kõik lihasegruppi lihased läbi.
Praegueseks olen teinud 3 päevasest akvast nii palju,suur probleem on see et mul achillese kõõlus valus on,siit ka küsimus et oleks vaja alaselja efektiivset harjutust.
On see kava normaalne,tegin seda sõbra soovitusega kes ütles et vastaslihased tuleb treenida kui kiiremini areneda tahan vms, soovitage muudatusi ja harjutusi mida lisada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1päev
kõiki harjutusi teen 3×10
rind & selja ülaosa
Surumine kangiga negatiivse kaldega pingil
Surumine hantlitega positiivsel kaldel või surumine kangiga rinnalt.
plokil laia haardega kaela taha
Tõmme kangiga ettekallutades
2
biits & triips
kõht & selja alaosa
Biitsepstõste kangiga kitsama haardega
klassikaline biitsepi kõverdamine lukustatult (1 käsi korraga)
Kolbapurustaja negatiivse kaldega pinnal *
Ploki allasurumine köiega *
plokil otse tõmme alaseljale
plokil allasurmine althoidega
hantlitega vastastikku kõverdamine
3
kael,trapets,õlad, selja keskosa
Hantlite tõstmine kõrvale seistes
Hantlite tõstmine kõrvale seistes ettekallutades
mai 4, 2011 at 6:22 p.l. #300558gmaster
MemberKava mida arendad praegu,põhimõte lihtne:kasvatada massi ja treenida kõik lihasegruppi lihased läbi.Amputeeritu treening on päris keeruline teema.
mai 4, 2011 at 6:28 p.l. #300563tykonu
MemberMismoodi sa kaela treenid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 4, 2011 at 6:47 p.l. #300572traineveryday
MemberAmputeeritu treening on päris keeruline teema.Ma ei tea kas sa lugesid läbi varasema postituse, aga seal oli kirjas miks ma jalgu treenida ei saa praegu.nimelt achilles on valus.
full body peale jalgade jaotatud 3 meks peävaks? nh ega ma kaua jalata kava tee 3 nädalat ja või kuu 3 nädalat veel,oleneb kaua mu jalg parandeb ja ma bmxi naasta saan.
Kaelaharjutused on täitsa olemas ju http://www.bodybuilding.com/fun/bbinfo.php?page=Neck
mai 4, 2011 at 9:23 p.l. #300592Nesatur
MemberMul hakkas ka täna jalgu tehes, pärast kükki hüpates achilleus valutama, aga jalgade treenimist see küll ei seganud mul.
Segab ainult hüppamist ja jooksmist.
Kõik harjutused sai tehtud.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.