Skip to main content

Missugune kreatiin on kasulikum

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Missugune kreatiin on kasulikum

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    T.M.
    Member

Tere jõudu!

Olen jõudnud oma treeningutega sellisesse etappi, et on peas küpsenud otsus hakata kreatiini manustama.

Tutvusin põgusalt veebipoes pakutavate kaupadega. Avastasin ,et müügil on kahte erinevat sorti kreatiini. Kreatiin monohüdraat, mis seob ka vedelikku rakkudesse ja kreatiin püraviid, mille kohta uheklt kuulutatakse, et pidavat tpimima 5x tõhusamalt kui monohüdraat. Muidugi ka hinnavahe on soliidne. Mis on nende kahe toote sisuline vahe ja kas efektiivsus on tõesti nii erinev. Äkki keegi teadjam valgustaks selle koha pealt.

Olen kuulnud ka, et kreatiin pidi mõjuma lihase elastsusele, kas on tegemist järjekordse lõbusa linnalegendiga või esineb kreatiinil ka mingisuguseid kahjulikke kõrvalmõjusi.

T.M.

Ott Kiivikas
    Member

Kasuta julgelt kreatiinmonohüdraati, ise olen tänu sellele saanud parimad arenguhüpped läbi treeningaastate. Kreatiinpüruvaat (püruvaat – reklaamitakse kui rasvapõletajat) idee poolest aitab kasvatada kuivemat lihasmassi, kuid omast kogemusest ütlen et seda lihasmassi saab edukalt ka tavalise kreatiiniga. Selleks sobib täiesti Tai Kane kreatiin.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.