Mis võib juhtuda
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Mis võib juhtuda
- This topic has 6 replies, 6 voices, and was last updated 18 years, 4 months tagasi by
eintsius.
-
AutorPostitused
-
oktoober 1, 2007 at 3:18 p.l. #11932
PaKaalu
MemberMis Tagajärjed võivad olla kui inimene kes on 15 aastane ja 5kuud trennis käinud ning 5xnädalas teeb trenni, iga päev ühte ja sama kava Rind,Biitseps,triiptseps,Kõht ja mõnda lampi harjutust veel.Ta teeb ainult ülakeha ja jalgu ta ei treeni.ta ei tee eriti sooja ka enne trenni alustamist.
Mis Tagajärjed võib juhtuda tal tulevikus?
See ei ole mina vaid mu sõber.
oktoober 1, 2007 at 3:29 p.l. #126508skllm
MemberTekib taandareng.
Jõunäitajate parenemise asemel hakkab jõud kahanema.
Iga päev sama lihast tehes ei puhka lihased lihtsalt järgmiseks trenniks välja.
Lihased töötavad ülekoormuse all
oktoober 1, 2007 at 3:41 p.l. #126511PaKaalu
Membersiiamaani on tal jõudu tulnud
rinnalt surub oma keha kaalu üles
oktoober 1, 2007 at 3:53 p.l. #126514gmaster
Memberselliseid hirmutab kõige paremini fakt, et kükk on kõige paremini lihast kasvatav harjutus..
kui seda teada saadakse, hakatakse kohe kükkima:)
oktoober 2, 2007 at 4:01 p.l. #126636bohemianrhapsody
MemberMis Tagajärjed võivad olla kui inimene kes on 15 aastane ja 5kuud trennis käinud ning 5xnädalas teeb trenni, iga päev ühte ja sama kava Rind,Biitseps,triiptseps,Kõht ja mõnda lampi harjutust veel.Ta teeb ainult ülakeha ja jalgu ta ei treeni.ta ei tee eriti sooja ka enne trenni alustamist.Mis Tagajärjed võib juhtuda tal tulevikus?
See ei ole mina vaid mu sõber.
Selliseid tegelasi iseloomustab üks asi – neil on suured jalalihased, nagu nad ise väidavad.
Aga kui tõsiselt rääkida, siis tekib lihaste düsbalanss. Eesti keeli siis, mõne aasta pärast (kui ta jätkab nii muidugi) on ta tüüpiline jõusaali-kõverik, õlad ette poole jne.
oktoober 7, 2007 at 7:57 e.l. #1271434Qlimax
MemberMeie kohalikus jõusaalis on praktiliselt kõik sellised . Tüübid niisama vehivad tühja täiesti suvaliste harjutustega . Jutt on umbes selline: “Ohh, vaata seda harjutust, see on käsikute surumine, see teeb säärt rämedalt. ” Tunnistan, et ise olin ka esimese kuu selline, siis tuli üks vana kala ja ütles mulle, et see on mõttetu tõmblemine . Siis leidsin fitness.ee ja nüüd olen juba päris haritud poiss
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 7, 2007 at 10:40 e.l. #127159eintsius
MemberKui ainult rinnalt surumist teha, siis tõmbab see õlad ette ajapikku, tekib kõver rüht. Kui soojendust ei tee, siis on võimalik eriti just rinnalt surumisel õlalihaste kõõlused ära venitada nii, et ei saa tükk aega trenni teha. Ka kõik teised lihased võivad ära venitatud või rebestatud saada. 5x nädalas trenni tehes jääb miski hetk nii lihaskasvu kui ka massilisandumine kinni, sest see kava on liiga-liiga tihe. Organism ei jõua ära taastuda. Lisaks peaks tal olema suhteliselt regulaarne ületreenitgu ilmnemine. Kui selga ei treeni lisasks, siis võib ta selle kerge vaevaga ära tõmmata, sest õlavarrelihaste jõu kasvamisel tekib tihti illusioon, et nüüd võib suuremaid raskuseid liigutada. Hakatakse lollusi tegema. Egas ta eriti kaugele ei jõua ühesõnaga. Samas ega peakski jõudma, kui ei tea mis teeb.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.