mis viga?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » mis viga?
- This topic has 9 replies, 7 voices, and was last updated 21 years, 3 months tagasi by
starter.
-
AutorPostitused
-
november 2, 2004 at 5:19 p.l. #3108
starter
Membertere
tahaksin teada mis ma peaksin tegema et kaalust veidi alla võtta ja samas ka lihaseliselt areneda?
hetkel käin jõusaalis 4 korda nädalas :
1. rind, biitseps
2.jalad, kõht
3. puhkus
4.õlad, triitseps
5.selg,kõht
6.puhkus
7.puhkus
soojenduseks enne trenni jooksen veidi sörki umbes 5 min, pärast trenni jooksen kauem umbes 15-20 min.
olen 20a , kaalun 90 kilo , pikkus 190. Sooviks saada kaalu vähemalt 84kg.
muidu olen endaga rahul aga just kõhu ümbruses on veidi liigset kaalu.
Toitun enda arvates normaalselt:
Hommikul 8.00 maisihelbed jogurtiga,
lõunal kell 12.00 praad või supp(väiksem)
õhtul 17.00 praad või supp + magustoit
hiljem joon vahest teed veel.
mida pean veel tegema et kaalust alla võtta ja samas lihaseliselt tugevamaks areneda ja kas võin samal ajal proteiini hakata tarbima?
äkki keegi aitab ja võiks panna siia mulle parema toitumis või treenimiskava kui see on vale mis praegu teen. aitäh.
november 2, 2004 at 7:09 p.l. #41603pound 4 pound
MemberSinu toitumine paistab korras olevat, kuid lisaksin veel hommikueineks müslit ja puuvilju.
Ma ei soovitaks sulle enne ega pärast jõutrenni joosta. Ma soovitaksin sulle sellist rutiini:
esmaspäaev – jõusaal (raske koormus)
teisipäev- jooksmine (umbes 30-40 minutit)
kolmapäev- jõusaal (keskmine koormus)
neljapäev – jooksmine (umbes 30-40 minutit, soovi korral võid muidugi kauem joosta)
reede – jõusaal (kerge koormus)
laupäev ja pühapäev puhka, kuid võid ka jooksma minna.
Jooksmine peaks olema kerge, mitte pingutav. Niimoodi põletad sa rasva. Peale trenni võiksid tarbida ka mingit vadakuproteiini ka, kuid ma arvan et sa saad ka oma toitumisest ka vajalikud valgud.
november 2, 2004 at 9:41 p.l. #41607anz
Memberneli toidukorda on selline miinimum. Tavaliselt peaks päevas toituma umb 6 korda, ehk siis hommikul kõige raske toidukord ja mida õhtu poole, seda kergemaks läheb. Et kaalust alla võtta, pead süsivesikute tarbimist piirama, siin amazonis on kah igasugu arvutusmasinaid, arvutad palju sinu massiga inimene päevas energiat ( kaloreid ) kulutab ja siis vähendad seda nii umb paarisaja võrra, siis peaks ka kaal hakkama tasapisi vähenema.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 3, 2004 at 6:33 e.l. #41610Ott Kiivikas
MemberKui pound 4 arvab et see küsimus mida siin inimene küsis toitumise kohta on normaalne toitumine, siis oma tulemusi sellise toitumise pealt võitegi jääda ootama. Ma soovitan inimesetel, kes ei ole sellel ala kompetentsed vastama või pakuvad huupi mingeid mõtetuid vastuseid et koguda endale postitusi jätta need saatmata, paistate targemad välja. Pean ise vabandama, kuna täna sõidame ära siis ei jõua siin pikalt lahti kirjutada, kuid kui sobrada eelmisi postitusi, siis seda toitumise juttu on siin üksjagu aetud.
november 3, 2004 at 7:08 e.l. #41611paprica
MemberMinagi ei ole kompetentne toitumise alal, kuid rusikareegel on see, et hommikune söögikord peab olema kõige tugevam. Paraku on tööinimesel sellest teadmisest suht vähe kasu. Jõudu Ott & CO-le Moskvas, hoian pöialt!
NB! Kuidas kuturistidele edu soovitakse ?
november 3, 2004 at 12:43 p.l. #41618Cross
Memberolem kuulnud, et kõige parem viis on kaalust alla võtta kiire kõndimine, pulss peabolema 150 ringis. Jooksu radadel on selleks eraldi programm “fatburn” soovitan seda proovida. Vali endale selline koormus, et sa saad vabalt hingata (kuna põlemine toimub tänu hapnikule)
november 3, 2004 at 1:55 p.l. #41619renku
Member150 on nyyd kyll liiga körge pulss, soovitatakse olenevalt inimesest 115-130.
november 3, 2004 at 1:59 p.l. #41620renku
MemberKoormustestil möödeti minule ideaalseks rasvapöletuspulsisageduseks 123 lööki minutis.
november 3, 2004 at 2:14 p.l. #41621pound 4 pound
Member****
november 3, 2004 at 8:10 p.l. #41640starter
Memberaitäh , saan aru et pean toituma tihemini ja vähem aga kas tohin siis samas proteiini tarbida kui kaalust soovin alla võtta ja millist? ja miks selle kavaga ei saa lihast aretada nagu viimane kodanik väidab?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.