mis värk on :d
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » mis värk on :d
- This topic has 8 replies, 7 voices, and was last updated 16 years, 8 months tagasi by
taiff17.
-
AutorPostitused
-
juuni 6, 2009 at 10:02 p.l. #17008
Anonüümne
Guesttere jõuka rahvas,
ütleme et kui kogus mida sa pead tarbima on 4 tableti aga kui ma võtan nt 8 kas siis see on nagu parem ja kasulikum:S
loodan et te ikka saite aru mida ma mõtlen
juuni 6, 2009 at 10:07 p.l. #200550taliindrek
Membertere jõuka rahvas,ütleme et kui kogus mida sa pead tarbima on 4 tableti aga kui ma võtan nt 8 kas siis see on nagu parem ja kasulikum:S
Kahtlaste tablettidega ei tohiks kindlasti üle pingutada. Esialgu võta just isegi vähem veel.. 1-2, kõhutunde järgi. Ega keha ei omasta endale ka kõike seda kogust korraga ning see oleks siis sulle lihtsalt raiskamine, mis väljub uriini kaudu. Kui just ei salatse, siis mis tablettidega tegu, härra külaline.
juuni 6, 2009 at 10:09 p.l. #200551matjusm
MemberVõiksid natuke informatsiooni anda, näiteks seda mis tablettidega tegu on.
Enamasti on ikka niimodi, et tablettide soovituslikud kogused ei ole lambist võetud nii, et ei tasuks üle pingutada.
juuni 6, 2009 at 10:15 p.l. #200553ztex
MemberTundub, et tegu on kellegi lolli huumoriga jälle.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 6, 2009 at 10:41 p.l. #200559taiff17
Membersee ei ole huumori koht siin ju:d
aga ok ütleme et BCAA:D
ja jutt on ka jõupulbritest(kreatiin, esapro ja nii edasi)
juuni 7, 2009 at 9:38 e.l. #200596Alexander Andrusenko
ModeratorKui on kirjas, et 4, siis võta 4. Ei ole vaja sul omaloomingut panna megadoosidega.
juuni 7, 2009 at 10:00 e.l. #200595Kristjan-Johannes Konsap
Membertere jõuka rahvas,ütleme et kui kogus mida sa pead tarbima on 4 tableti aga kui ma võtan nt 8 kas siis see on nagu parem ja kasulikum:S
Oma küsimuse võiks ikkagi paremini vormistada. Jumal teab, mis tablettidega tegu on.
BCAA-d võiks korraga võtta 5 g, 1-3 korda päevas. Olenevalt tablettide sisaldusest saad siis arvutada, palju neid vaja võtta on. Iseenesest kui võtad rohkem BCAAd kui kirjas, ei juhtu midagi. Samas ulmelisi koguseid pole ka mõtet võtta, ega tulemused seetõttu veel paremad ole.
Kreatiini võtta 5-10g päevas, rohkem pole samuti mõtet.
Esaprod võid samuti rohkem võtta, selles mõttes, et tegu valgupulbriga ja üledoosi kui sellist sellest ju ei saa. Samas pidevalt tohutuid kogusi võtta oleks raha raiskamine.
juuni 7, 2009 at 11:33 e.l. #200607jokk
MemberMul on sedasi, et kui võtan rohkem kalaõli kui tarvis siis s### jookseb korralikult.
Need soovituslikud doosid on seal ikka asjapärast. Rohkem võttes, kas koormad organismi liialt, või lihtsalt raiskad pulbrit, sest organism ei omasta seda.
juuni 7, 2009 at 1:12 p.l. #200616taiff17
Memberok selge siis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lihtsalt mul tekkis sõbraga vaidlus selle teema üle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.