Mis valku osta?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Mis valku osta?
- This topic has 36 replies, 21 voices, and was last updated 19 years, 4 months tagasi by
subertoz.
-
AutorPostitused
-
oktoober 4, 2006 at 4:36 e.l. #91848
salver
Memberkas mitte nii et nt 30g valku ja sellele 15g süsivesinikkevastupidi ikka, WGS’ga kaasas olev kulbitäis sisaldab vist ca 25g proteiini, antud juhul siis 50g Dextroosi
oktoober 4, 2006 at 2:22 p.l. #91877Madis232
MemberSiiani parim(nii maitselt kui tulemustelt) mis olen saanud on 100% Whey Gold Standard. Mida siin samas fitness.ee poes saadaval on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ega see troopilistepuuviljade maitsega liiga maole vastu ei hakka? keegi on proovinud??
ise ostsin 4 kg shokolaadikoti 100% gold standardit see oli päris hea kui maitse viskas lõpus üle.. tahaks nyyd uut maitset proovida, kas keegi oskab mulle soovitada millist maitset nüüd proovida? vanilje / troopilised puuviljad/ rocky road ??
oktoober 4, 2006 at 2:25 p.l. #91878ristokru
MemberSaan nii aru et kui panen valgu kulbiga 1 portsu valku siis sama kulbiga 2 täit süsivesikuid
Magusaks ei lähe?
Äkki keegi oskab sellele vastata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2006 at 5:11 e.l. #91907salver
MemberSaan nii aru et kui panen valgu kulbiga 1 portsu valku siis sama kulbiga 2 täit süsivesikuidMagusaks ei lähe?
Äkki keegi oskab sellele vastata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei tasu sassi ajada komponentide erikaalusid. St et 70ml proteiini ja sama mahuga suhkru mass pole võrdsed. Ma pole küll kaalunud, kuid tean, et suhkru tihedus on sama, mis veel (vesi), ehk 70ml suhru mass on 70 grammi. Seega see 2 topsi täit on veits ülepingutatud jah.
oktoober 7, 2006 at 8:42 p.l. #92032Vikatman
MemberSoovitan osta sellist valku, mida rahakott kannatab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No1 ja whey 100% on mõlemad väga head asjad. Viimane sisaldab vist aminohappeid isegi rohkem.
Ise hakkasin just whey lemon super kasutama ja ütleks, et mõnus protekas.
Ega proovi ise millised tooted maitsevad jne.
oktoober 7, 2006 at 11:34 p.l. #92034LeBon
Membermul tekkis seda teemat lugedes küsimus: kas on ka vahet, mis koguses vees ma oma valgu ära lahustan? ise olen oma neli tublit supilusikatäit, mis peaks oma 30 grammi olema, seganud poole liitri veega ja lisanud veits kreatiini ja glükoosi. on seal vahet, kas lahustan selle koguse poole liitriga või liitriga?
oktoober 8, 2006 at 12:32 p.l. #92058subertoz
Memberilmselt peaks mainima, et anaboolsed ained tähedavad kasvu soodustavaid aineid. Neid ei tohi segamine ajada anaboolsete steroididega ehk kasvuhormoonidega. Ja selles võib kindel olla, et Eestis müüdavad valgupulbrid steroide ei sisalda. Ei tasu ehmuda purgil olevatest kirjadest nagu anabolic effect, anabolic enhancer jne. (need tähendavad, et soodustatakse lihaskasvu protsesse, täpselt nagu seda teeb ka tugev trenn) ANABOLIC ei võrdu STEROID JA KEELATU
Kokkuvõtteks: Põhimõtteliselt on 2’te liiki pulbreid: valgupulbrid valgu sisaldus tavaliselt üle 70% ja siis on massigainerid, kus valgusisaldus jääb tavaliselt alla 50%. Valik sõltub siis vajadusest, rahakotist ja maitsemeelest. Head maiustamist
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.