Mis üritus see on?
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Mis üritus see on?
- This topic has 7 replies, 5 voices, and was last updated 17 years, 4 months tagasi by
masterofceremony.
-
AutorPostitused
-
september 29, 2008 at 10:05 e.l. #15093
Anonüümne
Guestseptember 29, 2008 at 10:56 e.l. #167326jrx
MemberSee on minu teada üsna kahtlane üritus, millel on siiamaani raskust võistlejate leidmisega.
Eesti ametlikel MMA klubidel või nende võistlejatel ei ole igatahes asjaga MINGIT seotust.
september 29, 2008 at 12:52 p.l. #167337masterofceremony
MemberKrt, mul sõbrad võtavad seal osa. Ai krt, nii vaikselt olnud, peab helistama ja kottima
september 29, 2008 at 1:06 p.l. #167340Vägivaldur
Member“K-1” on nüüd ka teemasse lisatud.
oktoober 4, 2008 at 7:41 e.l. #167763stainless
MemberKas keegi käis? Millised muljed?
oktoober 4, 2008 at 7:53 e.l. #167764Lihasööja
MemberKäisin, ootasin algust kuni 22.30-ni siis enam ei suutnud. Asi selles, et nad ei saanud oma puuri valmis ja lõpuks lagunes osa ära ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2008 at 8:17 e.l. #167767Vägivaldur
MemberKäisin, ootasin algust kuni 22.30-ni siis enam ei suutnud. Asi selles, et nad ei saanud oma puuri valmis ja lõpuks lagunes osa ära ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleks sa pool tundi veel oodanud, siis näinuksid 40 minutit matše.
See oli ikka päris kole üritus:
– ca sada pealtvaatajat
– kolm tundi hilinemist
– üritus ise mõnikümmend minutit pikk
– mingi hüsteeriliselt naljakas ja ohtlik agregaat, mille sees matšid olid
– matšidest ei hakka rääkimagi…
oktoober 6, 2008 at 6:19 e.l. #167993masterofceremony
MemberOleks sa pool tundi veel oodanud, siis näinuksid 40 minutit matše.See oli ikka päris kole üritus:
– ca sada pealtvaatajat
– kolm tundi hilinemist
– üritus ise mõnikümmend minutit pikk
– mingi hüsteeriliselt naljakas ja ohtlik agregaat, mille sees matšid olid
– matšidest ei hakka rääkimagi…
Totaalne läbikukkumine. Ma passisin ka ikka lõpuni ära, kuna sõber viimases matšis pidi põdra matile lööma, njah niipalju siis sellest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Hea, et kutsega sain sisse, raha oleks olnud küll väga kahju välja käia. Matšid totaalne komöödia. Pealtvaatajatel oli ka totaalne kopp ees + enamus olid ennast õllest parajalt täis ka tõmmanud, sellest ka vastavad kommentaarid võistlejatele. Neil oli lava materjalidega mingi jama – ei saanud kätte vms ja siis toodi kiirelt k-rauta’st. Oli ju ka näha, et töö käigus tehti nö projekti. Sellepärast ka selline viivitus. Mul naine oli uudistest korraldajapoolset kommentaari näinud, mis oli suht pohhuistlik. Paarile põdrale oleks tahtnud ise hea meelega vastu tatti ära panna, eriti üks blond kõrend, kes käis ja keksis ja ajas oksad eriti laiaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)- You must be logged in to reply to this topic.