Skip to main content

Mis trenni tehakse kreatiniga?

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Mis trenni tehakse kreatiniga?

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • Autor
    Postitused
    sergei30
    Member

Hugo Boss!Tänan sind toetuse eest selles võitluses!Mina arvan et probleem on ikka nagu alati mu nimes!

Raivo Piiber
    Member

Mis trenni teha kreatiniga:kas jõudu või lihasmassi?kui pikalt ?

Tere taas.To Sergei30 – 1.ei loe ikka kusagilt välja, et tegemist oleks Otile suunatud küsimusega.2.ropendamine ei ole viisakas, eriti avalikult, kas ema ei ole sulle seda rääkinud?3.kas põed alaväärsuskompleksi?mis su nimi siia puutub?nimi ei riku meest, öeldakse, kui mees seda mitte ise ei tee.

Kena päeva jätku!

Ott Kiivikas
    Member

Hakkame pihta jälle moraali lugemisega, ma ei ole alati arvuti juures kui küsimus esitatakse ja kui ma kohe ei vasta, ei tähenda see seda, et keegi teine ei võiks sinna asjalikku kommentaari või vastust kirjutada. Nii et olge üksteise suhtes sallivamad, seda enam et käes on jõulukuu. Nüüd aga küsimuse juurde, kreatiini tarvitatakse enamuse spordialade ettevalmistuses, tema peamine effekt seisneb selles, et organism talub paremini koormust ja taastub kiiremini ehk seega inimene suudab treenida suurema koormusega. Olenevalt ala suunitlusest on tulemus erinev, kes hakkab kiiremini jooksma, kes hüpama või kellel hakkab kreatiini tarvitamisega kasvama lihasmass. Kõik sõltub treeningmetoodikast, taastumisvahendid on eri aladel analoogsed. Jõusaalitreeningu tulemusena on võimalik kreatiini kasutamisega suurendada nii jõunäitajaid kui kasvatada lihasmassi. Mitte unustada samal ajal toituda korralikult ja koos kreatiiniga manustada nii süsivesikuid kui valke.

sergei30
    Member

Tänan!Võib olla ma tahtsingi et mulle vastaks just nii kulsus mees?

Aga põeb alaväärsuskompleksi hoopis keegi teine ,need kes ainult foorumites julgevad plõksida ,eriti delfis!Ma kahtlen et julgeks kõik see gannibal näkku öelda!

sergei30
    Member

Ostsin nüüd hiljuti su käest kreatiin monohüdrat.Robocopi soovituste järgi peaks teda rohkem võtta kui see purgi peal kirjas on!Miks nii?

Raivo Piiber
    Member

Tänan!Võib olla ma tahtsingi et mulle vastaks just nii kulsus mees?

Aga põeb alaväärsuskompleksi hoopis keegi teine ,need kes ainult foorumites julgevad plõksida ,eriti delfis!Ma kahtlen et julgeks kõik see gannibal näkku öelda!

määra kohtumine, sergei30, ütlen sulle sedasama, mida siin ja praegu.ei ole delfi külastaja, kuid siin sooviksin tõesti näha ja kuulda asjalikku juttu ja häid nõuandeid, mitte aga teiste inimeste nimetamist genitaalideks.küsimus on lastetoas, ma võin ka kellestki niimoodi mõelda, kuid ei ütle seda enamikel juhtudel välja, eriti veel inimest nägemata ja teda tundmata.loodan, et saaks selle teema lõppenuks lugeda, jäägu sulle siis viimane sõna, kui seda öelda tahad. edaspidi aga jää siin asjalikuks ja ela ennast välja jõusaalis, ok!? tervet mõistust ja jõudu kõigile!

sergei30
    Member

Anna e-mail,pool Tallinna ei ole meile sinna vaja,eks?

Raivo Piiber
    Member
    sergei30
    Member

ok

superkaak
    Member

ma siiralt loodan et sihukesi asju siin foorumis enam ei juhtu, mingi mõtetu lax…mingid jõuka kapid hakkavad 11 taguma…irw

Ott Kiivikas
    Member

Kreatiini purgi peal on märgitud minimaalne tarvitamiskogus, see kui keegi soovib ja tahab kasutada suuremaid koguseid on tema enese vastutusel. See on nagu ka vitamiinidel ja muudel preparaatidel, üldjuhul märgitakse minimaalsed koguseid et vältida üle doseerimisi.

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.