Skip to main content

Mis trenni tehakse kreatiniga?

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Mis trenni tehakse kreatiniga?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
  • Autor
    Postitused
    sergei30
    Member

Mis trenni teha kreatiniga:kas jõudu või lihasmassi?kui pikalt ?

freshman
    Member

mõttetu küsimus…sa pole vist mõelnudki siin natuke ringi vaadata, ega??

Sphinx
    Member

kreatiin ei aita treenimisel suurt midagi, ise pead liigutama

sergei30
    Member

Ega minigite munnide käest siin ei küsi!Küsin Ottilt,ülejäänud imevad ###### edasi!!!

Raivo Piiber
    Member

to rebane-soovitan oleg30 bannida!to oleg30-kusagilt ei loe välja, et su küsimus Otile oleks suunatud!

Raivo Piiber
    Member

vabandust, mõtlesin ikka sergei30-t.

Makaveli
    Member

Mingitel mõttetutel jutumeestel ja ropendajatel tuleks küll siit foorumist eemale hoida.

sergei30
    Member

Kõik siin sind ootasid,kuna sa tuled ja ütled oma arvamuse.Hoia parem oma suu kinni!

Anonüümne
    Guest

sergei30 ela ennast väljaspool netti välja!

sergei30
    Member

Mina ei ole esimesena alustanud.ma esitasin Ottile küsimust,kuna see on teema nimeline foorum ja vaata kes seal vastama hakkasid!

Yx_naine
    Member

kuule inimene

ära õienda, kas keegi peab sinu eest töö ära tegema

vaata kasvõi siin foorumis otsinguga leiduvad teemad enne läbi

olgu teen sulle lihtsamaks:

<foorumi otsingust>

ja veel amazon.ee lehel samuti otsing üle artiklite

võta ja loe palju jaksad ja mõtle ka sinna juurde natuke

<amazon.ee otsingust>

edu

hugo boss
    Member

pole olemas lolle küsimusi. on lollid ja valed vastused. pealegi kelleks mõni isik siin ennast peab et otsustada milline küsimus on mõtetu ja milline pole. selle jaoks on admin. tegemist on otile suunatud küsimusega ja kui ott vajadust näeb siis ta ka vastab. teised olgu vait. mu arust on elu mõtetu vaadata kuidas kutt teeb ühe postituse ja kohe keegi hõiskab et pange talle bann peale. naljatilgad. siin on olnud miljon mõtetumat küsimust ja eriti vastust. mõnede autoriks on keegi Dev.

freshman
    Member

asi pole praegu üldse selles, mida ta küsis…räägime siiski elementaarsest viisakusest…kui inimene on laisk nagu kapsauss ega viitsi isegi vist kõige rohkem levinud küsimusele vastust otsida, siis ei ole ju midagi teha…mõttetutest vastustest rääkides ei ole mõttekas ka sinu postitus, hugo boss…vaevalt sergei30 selle arvel oma “probleemile” lahenduse leiab…

Anonüümne
    Guest

Huvitav, mis see sulle annab, et sa siin üritad teisi maha teha? To hugo boss(see teine teema mida ma vaadanud olen ja siingi nokid)Sa pööra parem enda jutu sisule ja kestale rohkem tähelepanu

abrossimovi teemaga solvasin sind kuidagi?Palun vabandust

Bannida sooviti sellepärast, et ta hakkas siin ennast imelikult väljendama

Ja kus on see mainitud, et ainult ott võib vastata(mees küsis, vastati(vaadaku natuke ringi)(oleks ta sõimamise asemel vaadanud, oleks kõik see loba siin ära jäänud).

Hugo Boss ma loodan, et said asjale pihta(ja kui veel minu pihta midagi on, siis võid rünnata minu postkasti või silmastsilma mind)

hugo boss
    Member

ja vaevalt ta sinu postitust lugedes oma probleemile lahenduse saab. loe pealkirja. küsimus otile. kas oled ott? vaevalt küll. novot aga mis targutad siis. ja selles kogu asi ongi. rohkem ma sel teemal sõna ei võta.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.