Mis toiduaineid te koju ostate?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Mis toiduaineid te koju ostate?
- This topic has 46 replies, 27 voices, and was last updated 16 years tagasi by
Rookie21.
-
AutorPostitused
-
aprill 12, 2009 at 3:38 p.l. #102038
kunnar
MemberPiim ei ole täiskasvanud inimesele vajalik, võiks olla või 80%, kookospiim; 4-viljahelbe asemel võiks olla hirss ; banaan ei ole ka vajalik – 2 x päevas sa trenni ei tee; veel võiksid olla kõrvitsaseemned, kaalikas, mõni kartul, sibul, kapsas, , musti ploome, kibuvitsamarjad, oliive.Piim ei ole vajalik? Ilma piimata elab ära küll, selles mõttes pole ehk jah vajalik, aga muidu igati kasulik ju.
aprill 12, 2009 at 3:41 p.l. #125913Jackie
MemberPiim ei ole täiskasvanud inimesele vajalik, võiks olla või 80%, kookospiim; 4-viljahelbe asemel võiks olla hirss ; banaan ei ole ka vajalik – 2 x päevas sa trenni ei tee; veel võiksid olla kõrvitsaseemned, kaalikas, mõni kartul, sibul, kapsas, , musti ploome, kibuvitsamarjad, oliive.Üha enam hakkab huvitama, mida hr. Otteri perekond sööb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 12, 2009 at 3:45 p.l. #150184Aile
MemberAile, oskad ehk öelda kas põdrakanep testosterooni tasemele teeb midagi?Esialgu leidsin selle…
Põdrakanep (Chamaenerion angustifolium) on tavaline metsaservade ja raiesmike taim. Venemaal tuntakse teda Koporje tee nime all. Ta on ka kootava, põletikuvastase ja rahustava toimega. Katseliselt on tõestatud põdrakanepi õite vähivastane toime. Igapäevaseks joogiteeks segatakse põdrakanepi lehti piparmündi, metsmaasika jt. healõhnaliste taimedega. Mõnusat põdrakanepiteed saab nautida Kolkja kalarestoranis.
Tundub olema igati v2ge t2is
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 12, 2009 at 3:52 p.l. #154886ROtter
MemberPiim ei ole vajalik? Ilma piimata elab ära küll, selles mõttes pole ehk jah vajalik, aga muidu igati kasulik ju.Lugege ikka lauses kõik sõnad ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 12, 2009 at 3:54 p.l. #156727ROtter
MemberÜha enam hakkab huvitama, mida hr. Otteri perekond sööb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tead küll, mis eestlase lemmiktoiduks on.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 12, 2009 at 4:29 p.l. #79163rinaldo
MemberTead küll, mis eestlase lemmiktoiduks on.
Kannibalid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 12, 2009 at 4:40 p.l. #81027Samakamees
MemberPiim ei ole täiskasvanud inimesele vajalik, võiks olla või 80%, kookospiim; 4-viljahelbe asemel võiks olla hirss ; banaan ei ole ka vajalik – 2 x päevas sa trenni ei tee; veel võiksid olla kõrvitsaseemned, kaalikas, mõni kartul, sibul, kapsas, , musti ploome, kibuvitsamarjad, oliive.hapukoort ka ei märganud
aprill 12, 2009 at 5:36 p.l. #125417Alfonze
MemberOk, miskit lisaks küll veel:-) head näpunäited, mis aga puutub piima, siis on ainult ühe asja jaoks, nimelt pudru jaoks (olengi 4viljakate asemel kasutanud viimasel ajal kaerahelbeputru, uurin ka hirsi teemat), minuarust veega jube lurr kudiagi, selle 3,5% piimaga on hea, niisama ei joo eriti.
Hapukoort ka vajalikuks ei pea, piimarasvu saan juustust, piimast, jogurtist (see ühtlasi magus või soolane kaste, oleneb mis toiduga läheb parajasti, teen ka ise marjadega jogurtit vahest) ja kohvikoorest…
Hmm, aga banaan, mida võtta peale jõutrenni vahetult?
aprill 12, 2009 at 5:47 p.l. #174677kunnar
MemberLugege ikka lauses kõik sõnad ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Märkasin küll seda sõna täiskasvanud seal. Minu meelest on täiskasvanud inimesele kah piim kasulik. Võib-olla mitte hädavajalik, aga kasulik küll.
aprill 12, 2009 at 6:09 p.l. #97468tarmzz
MemberSelline umbes minu pidev toiduvaru kodus (niipalju infoks, et keskmisel riiulil on kotis grill kanafilee, alumisel riiulil veisesink ning suitsukanafilee ja puudu on pildilt marjad, mis sügavkülmas, ning hetkel pole ka kalatoodet peale konservide olemas, aga selle vea parandan peagi:-)):Väga ilus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 12, 2009 at 6:35 p.l. #122963Alfonze
MemberÄrge kommenteerige piltidega, kisub jube kirjuks:-P
Ja kaalika kohta ka veel, et vahest ikka on seda ka, aeg ajalt on poes ilusaid (kui muidugi hooaeg, siis redis, kaalikas, porgand jne. maalt ikka). Kartulit pole söönud 16kuud praktiliselt, ja kuna süsivesikuid pole just palju menüüs, siis pigem söön köögivilju ja teraviljatooteid.
aprill 12, 2009 at 7:21 p.l. #123067Alfonze
MemberEks jah, muidu ikka poolikud, piltidelgi ju lahtine jogurt, poolik piimapakk ja poolik lillkapsas, pähklikotid polegi kinnised ja pudrupaki saab nii ka lahti, et seda saab kinni pealt panna, tatar samuti:-) Suuremad köögiviljad jäävad vahest poolikuks ikka, aga väiksemad lähevad toidukorraga ära, samuti kohupiim ja kodujuust. Juhuslikult oli just kookoshelbepakk otsa saanud. Eks ma koristasin ka kappi, sellest ka idee pilti teha, muidu ikka vähe pillapalla, ega ma nüüd nii pedant ka pole, et joonlauaga asju kappi paigaldan:-P
aprill 13, 2009 at 4:51 e.l. #170678Aile
MemberPiim ei ole täiskasvanud inimesele vajalik, võiks olla või 80%, kookospiim; 4-viljahelbe asemel võiks olla hirss ; banaan ei ole ka vajalik – 2 x päevas sa trenni ei tee; veel võiksid olla kõrvitsaseemned, kaalikas, mõni kartul, sibul, kapsas, , musti ploome, kibuvitsamarjad, oliive.Kui talle banaan meeldib, siis peaks ta menyys ka olema. Kontrollisin just nyydsama (ega minu pea ei ole prygikast, kui asjad on tabelis…siis on nad tabelis) lihtsysivesikute sisaldust. Tavainimene, kui ta midagi muud magusat ei s88, v6iks syya v2hemalt 3 banaani p2evas.
Kui sa just ketogeenset dieeti ei taha arendada…
Piima osas olen ma n6us.
aprill 13, 2009 at 5:14 e.l. #116825Samakamees
MemberKui talle banaan meeldib, siis peaks ta menyys ka olema. Kontrollisin just nyydsama (ega minu pea ei ole prygikast, kui asjad on tabelis…siis on nad tabelis) lihtsysivesikute sisaldust. Tavainimene, kui ta midagi muud magusat ei s88, v6iks syya v2hemalt 3 banaani p2evas.Kui sa just ketogeenset dieeti ei taha arendada…
Piima osas olen ma n6us.
Banaan on nii super hea , sellest küll loobuda ei suudaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 13, 2009 at 5:16 e.l. #170884Aile
MemberBanaan on nii super hea , sellest küll loobuda ei suudaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sama siin. Peaaegu mustad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.