Mis te arvate sellest tootest?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Mis te arvate sellest tootest?
- This topic has 22 replies, 12 voices, and was last updated 18 years, 9 months tagasi by
Military.
-
AutorPostitused
-
aprill 17, 2007 at 4:10 e.l. #112420
rainisk
MemberMis te arvate bsn-i toodetest nagu Axis-HT, N.O.-Xplode ja Nitrix?Kas nendel on tulemust??N.O. Xplode töötab tõesti nii nagu kirjelduses antud
aprill 17, 2007 at 3:50 p.l. #112488Tamzy
MemberKas keegi oskab teha toidulisandite menüü(mitte tundmatute ainete ja liiga kalliste ainete kohta)eriti kiireks lihasmassi lisamiseks?
aprill 17, 2007 at 3:53 p.l. #112489Tamzy
MemberMõtetu toode võin ma julgelt öelda selle toote kohta, sest tulemus oli 0
aprill 17, 2007 at 3:59 p.l. #112490AndresT
MemberMees, mida sa tahad? Lihas ei kasva sulle üleöö. Osta purk proteiini ja sellest piisab. Explode on energiajoogi koostisosadega – tauriin, seda ainet on teatud nii vähe, et keegi ei tea mida ta põhjustada võib.
aprill 18, 2007 at 5:04 p.l. #112621veinikaarija
MemberMõtetu toode võin ma julgelt öelda selle toote kohta, sest tulemus oli 0Söö jah endale mõnusalt erinevat keemiat ja muud tundmatut kraami sisse. Lihas ei kasva nüüd 2-3 nädalaga. Kui sa seda lihast nii kiiresti tahad, siis kasuta steroide ja ära küsi mõtetuid küsimusi. Kasvata lihast tervislikult, sa tahad 1 aastasest treeningust liiga palju.
Ja, et miks alla 18-aastased ei tohi juua ega suitsetada…hmm, mõtle natuke. Võin anda kaks vihjet, üks on omavastutus ja teine on kasvav organism.
aprill 18, 2007 at 7:39 p.l. #112635Arcane
MemberTundub et BSN & Muscle.. jooksevad võidu..kumb suuremaid muskleid müüb?
aprill 19, 2007 at 10:18 e.l. #112672rainisk
MemberMõtetu toode võin ma julgelt öelda selle toote kohta, sest tulemus oli 0Olen märksa usaldusväärsematest allikatest märksa paremaid arvamusi kuulnud !
Ja kui sa juhuslikult selle toote kirjeldust lugesid, siis äkki märkasid,et see parandab valgusünteesi. Kui sa valku ei söö piisavalt siis pole ka toote effekt see mis võiks. Ja tugitoolis istumisega ei tee sind miski tugevaks.
mai 5, 2007 at 5:00 p.l. #114340Military
MemberAplodan´i kohta võib Bodybuilding.com foorumist üht koma teist lugemiseks leida… Üldiselt on teemaks selle tootekohta, et jõunäitajad lähevad ülesse.
Aga hind muidugi on sellel ka “korralik”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui rahakott on puuga seljas anna minna ja anna meile ka teada kuidas mõjus.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.