Mis te arvate Body-Pumpist?
Avaleht » Forums » Treening » Rühmfitness » Les Mills » Mis te arvate Body-Pumpist?
- This topic has 5 replies, 5 voices, and was last updated 20 years, 9 months tagasi by
Mers.
-
AutorPostitused
-
aprill 5, 2005 at 8:11 e.l. #4346
polarbear
MemberMõtlen just võrreldes jõusaalis käimisega tavalise kava kõrval, mis hõlmab kõiki lihasgruppe ühe trenniga. Kas Body-Pump annab hea koormuse naisele ja treenib piisavalt kõiki lihasgruppe, või peab veel midagi lisaks tegema? Kas Body-Pumpi võib teha regulaarselt pikaajaliselt või peaks vahepeal trenni vahetama?
aprill 5, 2005 at 1:16 p.l. #51642Arnold
MemberKui ei ole eesmärgiks seatud suured lihase ja raskused, siis piisab ainult Bodypumbi trennist küll. BP trimmib ja tugevadab lihaseid piisavalt .
Regulaarest treenides on võimalik saavutada täiesti korralik fitness vorm.
St. kõik lihased on tugevad, nähtavad ja tasakaalus , kuid ei ole üleloomulikult suured.
aprill 9, 2005 at 8:54 p.l. #51864kunksmoor
MemberOma kogemusest võin kinnitada, et tõepoolest – kui eesmärgiks pole just lihasmägesid kasvatada – siis on BP naisterahvale suurepäraseks lahenduseks. Ise käin 2-3 korda nädalas ja alles kolmandat kuud, kuid vorm on ikka päris märgatavalt muutunud. Pehmed kohad kadunud/kadumas, vorm salenenud, lihased ilmunud ei-tea-kust ja muutunud ilusateks reljeefseteks. Ausalt öelda ei oodanud küll nii kiireid tulemusi, kuid püüan pingutada alati oma võimete piiril, mitte küll üle, kuid liiga kergelt ka ei tee. Niisama vehklemisest pole erilist tulemust mõtet oodata.
aprill 10, 2005 at 1:35 e.l. #51885Sten
MemberMa võin ka siin koha peal öelda ainult häid sõnu BP kohta……see ei ole ainult naistale…..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen ise ka proovinud ja soovitan. Kõik lihased võtate läbi ja seal ei ole sellist teemat ka, et keegi saaks viilida-paneb su trenni tegema ja siis on ka tulemus 
Igaljuhul soovitan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 10, 2005 at 6:16 e.l. #51887Kurupt
Membereinoh ma ei tea pole seda trenni just oma silmaga n2inud aga ma usun et niisama vormis pysimiseks on see kyll hea trenn sest ikkagi asjatundja koostatud kava jne
aprill 21, 2005 at 3:11 p.l. #52461Mers
MemberVäga, väga rahul olen, et läksin BP. Soovitan väga,
kuid kui sulle meeldib rohkem tantsida,
siis pole BP just kõige parem variant.
Tule kindlasti BP!!!
AutorPostitusedViewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)- You must be logged in to reply to this topic.