Skip to main content

Mis te arvate

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Mis te arvate

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    norman21
    Member

Tere tahaks eelkõige teada Mareku ja Otti arvamust aga eks teised võivad ka oma arvamust avaldada.Küsimus selles et mis te mu toitumise kohta arvate.8.00 0,5 l jogurtit või maisihellbed piimaga.12.00 kartul lihaga 0,5 l piima.17.00 peale jõusaali 250g lahjat kohupiima kuhu on segatud 1 muna ja 3 banaani.19.00 makaronid kartul riis või mõni muu asi lihaga.22.00 250g lahjat kohupiima 1 munaga.See on ülldjoontes mida ma söön.Tahaks arvamust menüü kohta mida võiks seal muuta,kaal on mul 90kg pikkus 188cm

Ott Kiivikas
    Member

Hommikusöök võiks olla soe, st. võid teha putru, sinna juurde võiksid süüa ka 100gr. kohupiima või kodujuustu, et ka hommikul valgunorm täis tuleks. Peale trenni soovitan kasutada valgushake, kuna see jõuab oluliselt kiiremini organismi. toidukorrad saad natuke nihutada 8.00, siis 11.00, siis enne trenni 13.30, 17.00 peale trenni shake, 19.00, ja 22.00. Kas muna on toores, mida lisad? Kui jah , siis ei soovita, kunagi ei tea kunas salmonelloosi võid saada, ise kasutan ikka kedumune. Muidu Ok, kindlasti söö juurde juurvilju, nüüd hakkab varsti juba värskeid saama, talvel kasutan külmutatud segusid. Vett joo rohke, piima võid asendada veega.

norman21
    Member

Tänud

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.