Skip to main content

Mis sind saalis häirib?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Mis sind saalis häirib?

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 138 total)
  • Autor
    Postitused
    Jarmo Oberst
    Member

Kuna Valga Staadioni jõusaal on suhteliselt väike koht, siis häirib väga see kui sinu ümber on 15 venelast ja nad kõik räägivad korraga. Mitte, et mul väga midagi venelaste vastu oleks.

Samakamees
    Member

Häirib , kui tüübid käivad ilma särgita…reeglid näevad ette , et ei tohi , aga mõni ikka käib

hehee
    Member

Kõige enam vihkan ma seda kui raskusi maha ei tõsteta kangi pealt. Miks peab seda tegema järgmine inimene kes kangi/trenasöri kasutama hakkab? Samuti võib selline käitumine jätta mulje,et pink vms. on juba hõivatud.

Mind häirib see samuti jubedalt, seda enam, et tavaliselt on sellised raskused peale jäetud, mida ma lihtsalt ei jaksagi maha tõsta. Siis käi ja otsi, et keegi aitaks. Üks vend on saalis kusjuures selline, et ta jätab ALATI raskused peale ja iga kord ma käin ja palun (sest käime trennis samal ajal), et ole hea mees, ma tahaks ka kangesti trenni teha, tõsta maha. Naeratab, tõstab maha ja järgmine kord kordub kõik täpselt samamoodi. Mõnikord lihtsalt selle vahega, et mees ei naerata.

Edit: kirjavead

daman
    Member

Ärritavad plätudega tüübid. Rrrr, kus ärritavad…

spencer
    Member

..kui juba vingumiseks läks – RÄIGELT häirib riietusruumis riidepuude defitsiit

hehee
    Member

Ärritavad plätudega tüübid. Rrrr, kus ärritavad…

Miks? Ma ehk naiivik, et küsin, aga ise pole saalis plätumehi näinud ja ei kujuta sellepärast ette, mis neis häirivat on.

jaagok
    Member

Ei saa aru mis teil plätude vastu on. Tossudes hkkavad jalad hirmsasti higistama ja paljajalu või sokkides on ju veel magedam käia. Mina igatahes kasutan hoolsasti plätusid.

Raivo Piiber
    Member

Ei saa aru mis teil plätude vastu on. Tossudes hkkavad jalad hirmsasti higistama ja paljajalu või sokkides on ju veel magedam käia. Mina igatahes kasutan hoolsasti plätusid.

Jalad hakkavad higistama? Sokid on pestavad, tossud samuti. Aga kui sa päev otsa kinnistes jalatsites ja sokkides mitmeid tunde olnud jalad jõusaalis välja kraamid, siis arvad, et see hais kõigile meeldib? Või kui küsimus on halvas pediküüris ja mustades küünealustes (ka selliseid on)? Või kui turvaline on näiteks plätudes kükke teha? Samas olen ka tähele pannud, et plätumehed on sellised rind-käsi-selg mehed

sv
    Member

Ma ka ei saa aru, mis siis niiväga plätude/sandaalide vastu on?

Kasutan ka ise plätusid ja väga hea on.

Mind häirib esimese asjana riietusruumis nagide puudus(pole kuhugi riideid riputada ja tihtipeale peab otsima neid nagisid vabadest kappidest.)

Ja nagu enne keegi mainis, et kui kõik asjad on saalis laiali, siis ka nagu jama.

Tuki
    Member

väga palju häirivad n.ö “vanad tegijad”, kel vanust rohkem kui mul ja siis seletavad ja õpetavad oma arust. A’la ära tee kükki, see keerab selja peesse, ära tee jõutõmmet, see keerab selja peesse, tee kõhulihaseid ikka sirgete jalgadega jne. Räägi nendega palju tahad, no vana puud ei painuta. Jutlus lõppeb tavaliselt sellega, et “ise tead, ise tead, kui ükskord midagi pees on siis tuleta mu sõnu meelde”. Tõrshhh.

belvedere
    Member

Leian, et mõttetu on selliste asjade peale närvi minna. Mina teen trenni enda jaoks ja mida teised teevad, on nende mure.

Sama hea kui autoga sõites närveldaks igaühe pärast, kes ei näita suunda või sõidab liiga aeglaselt/kiiresti.

Nii palju peaks inimene suutma trennis keskenduda, et ei lähe iga kangikolina või vale tehnika pärast vihast punaseks.

joey
    Member

Ainuke asi, mis häirib, on see, kui saalis on muusikavaikus, ei ole muusikat või muusika on ülivaikse peale keeratud. On ainult selline rõve raua kolin. Tõsiselt segab kohe. Siis segab väga oluliselt selline asi, kui mingi töömehed keset saali, või kusiganes puurivad oma nõmeda trelliga mingit mõttetut auku seina, mis rõvedalt valju häält tekitab. No see võtab absoluutselt igasuguse keskendumise ära. Tõsiselt tekib selline tunne, et võtaks ja viskaks neid millegagi.

Djud
    Member
    matti
    Member

Leian, et mõttetu on selliste asjade peale närvi minna. Mina teen trenni enda jaoks ja mida teised teevad, on nende mure.

Sama hea kui autoga sõites närveldaks igaühe pärast, kes ei näita suunda või sõidab liiga aeglaselt/kiiresti.

Nii palju peaks inimene suutma trennis keskenduda, et ei lähe iga kangikolina või vale tehnika pärast vihast punaseks.

Täpselt, olen sinuga 100% nõus. Niipalju peaks ikka suutma keskenduda,et teiste tegevusest oleks sul suva.

Aga lugedes siinseid postitusi tekib tahtmine nii mõnigi seltsimees psühhiaatri juurde saata

gmaster
    Member

Häirib mõne tüübi räige higihais.

Veel on vastik vaadata, kui mõni paljajalu jalapressi teeb. Pärast imestatakse, miks pingid haisevad..

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 138 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.