Skip to main content

Mis parim tee maha võtmiseks?

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Mis parim tee maha võtmiseks?

Viewing 5 posts - 31 through 35 (of 35 total)
  • Autor
    Postitused
    pesto33
    Member

Vhepeal üks märkus lehetegijatele… Kas ei oleks kuidagi võimalik, et teemad, nagu see siin, mis on korduvad võiks olla menüüs kuskil esimeste seas ..nagu et topped vms… sobrasin siin ringi ja vaatan et see teema ntks kordab ennast palju erinevates kohtades… tüütu ju kui kirjutad pika jutu maha ja siis keegi mainib et kle sellest on ammu räägitud… Ntks siin pika otsimise peale sain ma enda paljudele küsimustele vastuse… aga kas ei oleks mugavam kui saab otsida ühest kohast!

Lihtsalt väike ettepanek….

Anonüümne
    Guest

Ma arvan ka et see on hea mõte! Välismaa foorumites on nii tehtud: nn Sticky`d. Tõesti vahest viskab mõnel v-olla kopa ette äkki ja inimene veel ei saa ka vastust.

M.M.
    Member

Iseenesest on olemas see. vaatake foorumi alt KKK (korduma kipuvad küsimused), ma ei tea kas mõtlesite seda selliselt.

Anonüümne
    Guest

Jep midagi seal on. Sinna võiks veel konkreetseid artilkleid või selliseid pikemaid kirjutisi panna et nt: Kuidas lihast kasvatada; Kuidas kaalust alla võtta; Millal hakata tarbima toidulsasid jms. Muidugi kõik teemad on ka artiklite all juba kajastatud, kuid mingi selline lühem ja arusaadavam variant võiks olla. Et kui kellegil on mingi küsimus, siis saab kohe öelda et mine ja loe KKK foorum läbi.

Triinu
    Member

kõik käib siin suurte inimeste kohta..

aga mida peaks tegema üks teismeline..

Viewing 5 posts - 31 through 35 (of 35 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.