Skip to main content

Mis on põhiline kui eesmärgiks on jõu arendamine?

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Mis on põhiline kui eesmärgiks on jõu arendamine?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    asner
    Member

Siin kõik räägivad lihase kasvatamisest ainult. Mul seda eesmärki spetsiaalselt ei ole. Jõudu oleks vaja! Millele pöörata rõhku kui eesmärgiks on jõu arendamine ja kuidas erineb jõutrenn lihase kasvatamise jaoks tehtavast trennist?

Kellie
    Member

Väga oluline on trennipäevikut pidada. Mingeid imekavasid olemas ei ole, areng sõltub minu arvates suurel määral andekusest. Mõned tõstjad ütlevad, et ka kulturismi tüüpi treening on jõu arendamises omal kohal, kui vaadata nende tulemusi aastate lõikes, siis tulemuse paranemine käib koos kehakaalu tõusuga, sh ka täisealistel inimestel. samas mul oli vahepeal selline periood, kus tegin väga väikese mahuga trenni, väga lühikesed seeriad, umbes nagu klassikalises tõstmises, sealjuures lihasmass vähenes ja tulemus paranes. See kestis u 1 a, siis enam selline treening ei aidanud. Trennipäeviku abiga on väga hea teha kokkuvõtteid ja järeldusi.

Kellie
    Member

Sorry, ma mõtlesin väikest mahtu ühes trennis, aga 4-5 trenni nädalas, kokku tuleb siis ikkagi tavalisest suurem maht.

asner
    Member

Treeningpäevik täiesti olemas. Nädalas 5 trenni teen kah kindlasti. Siis peaks nagu hakkama tulema jah

hatebreed
    Member

Tuleks kasutada erinevaid spetsiaalseid jõutõstjate kavasid kui jõud on eesmärgiks. Üks küki kava on siin amazonis olemas ka, kasutavad ka surumiseks. Kui sul saalis mõni tõsisem tõstja siis küsi kava ta käest.

Autor
    Postitused
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.