Skip to main content

Mis on keelatud ja mis ei ole?!?

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Mis on keelatud ja mis ei ole?!?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • Autor
    Postitused
    kärbes
    Member

Kuulge proffid seletage lihtsameelsetele, et mis ained, toidulisad, stimulaatorid jne. siis ikkagi on kulturismis ja fitnessis lubatud ja mis mitte? Ma mõistan, et kui ma ei kavatse võistelda siis ma võin ju peaaegu mida iganes endale sisse kühveldada… oma tervisega riskin ainult AGA kui tahan võistelda, mida siis EI TOHI? Suured fitnessi ajakirjad reklaamivad igasugu imelikku nodi ju!?

kykloob
    Member

loe jah igast sitta sealt. uuri kasvõi siit samast amazonist infot on ju küll ega me infosulus ei ela

Vitali30
    Member

Tahad teada mis on lubatud ja mis keelatud!!!

Pane süstal ###### ja siis mine võistle saad teada, mis on keelatud!!!!

shinobi
    Member

tore koht see siin…

matrix99
    Member

KURAT mis jutta sa Vitali aja, inimene on lihtsalt tahtnud teada mis ained on lubatud ja mis mitte……EI PEA KOHE MINGIT YLBET IBA AJAMA!!!!

PYYA MÕISTA NEID KES EI JAGA ASJA:)

punamtsike
    Member

jajaa. vaatan vitali väga agressiivne. ehk on endalgi süstal pe**es. keelatud ainete kohta ütleks aga seda et nimekiri tuleks mega pikk ja kui asjast midagi ei mõika siis need nimed ei ütle sulle midagi. reeglina kisuvad nad vististi ravimite alla. ja toidulisad peavad vähemalt eestis igast jamast puhtad olema. usas muidugi teine teema.

kaos
    Member

Ma vaatan et sa ei suuda kohe üldse teemasse sisse sõita, parem ole vait kui midagi asjalikku öelda ei ole, tuleb kasux!!!

astors
    Member

erikurdaikinomees!

astors
    Member

sry, mõtlesin, et ikka

erikuradikinomees!

Anonüümne
    Guest

Kui midagi taolist tahtsid, siis siin midagi on ka:

http://powerman.ee/index.php?go=anews_deta…d=39&cat=Doping

Viljar
    Member

VAATAN JA IMESTAN… VIIMASEL AJAL ON SIIN KÜSIMUSTELE VASTATUD VÄGA ÜLBELT JA ÜLEOLEVALT. NOORED, KES SIIA PEAKSID ESIMEST KORDA TULEMA, VÕIVAD KÜLL AMAZONI VASTU IGASUGUSE HUVI KAOTADA. KOHATI LÄHEB SUHTUMINE PÄRIS LABASEKS. KAS MITTE VITALI 30 EI OLNUD SEE MEES, KES SIIN ÜRITAS VEND VÄHKI KUU AEGA TAGASI PAIKA PANNA? OMA VIIMASE NÕMEDA KOMMENTAARIGA SIIN TÕESTAS VITALI 30 KÜLL OMA AJUTEGEVUSE EBATERVET FUNKTSIONEERIMIST JA TEEN ETTEPANEKU AMAZONI TOIMETUSELE SEE KASUTAJA(VITALI 30) AMAZONIST LIKVIDEERIDA. TÄNAN.

Rebane
    Keymaster

Niikaua, kui asi püsib veel mingil määral mõistuse piirides (ei tule mingit hullu sõimu ja nõdrameelset jaburat juttu) ei hakka veel kedagi kustutama.

Inimestel peaks pisut vabamat mõtlemist olema – kõigi irooniliste (või naljatamisi) tehtud märkuste peale ei pea veel närvi minema, tuld võtma ja ise mõtetut ila hakkama tagasi pritsima.

A mis ikka, eks ma hoian silma peal ja kuskile peab ju piiri kah tõmbama, nii et võtke asja rahulikult ja ärge väga üle pingutage. Kui on soov omavahel asju klaarida või mõtteid vahetada, võite teha seda ka väga vabalt näiteks Amazon.ee jututoas – seal saate kõik ennast välja elada ning OMA eluväärtused teistele välja tuua.

Taavi Eplik
    Member

Hommik! Inimene esitas kysimuse, mis on keelatud ja mis mitte?! Süstal ######? Miks? Kelle? Muidu siin kõik laulavad kohutavalt keerulisi kusagilt copy paste tehtud laule maha , aga nyyd ei tule siis isegi metakas meelde, mida lehtede kaupa sisse krõbistatakse? Kirjtage siis noortele välja, mida sinna ###### süstitakse, et nad teaksid! Ega see, et narkota Eestis keelatud on ei tähenda, et kasutada ei saa?!

Iga teema vajub mingiks yhe pundi omavaheliseks rebimiseks- selleks on foorum?! Kas seal pole publikut piisavalt? Kerime äkki nyyd algusesse tagasi. Mis aineid puudutab muidu, siis suht hea ylevaate saab bodybuilding.ee-st , kes iganes sa selle kysimuse siin tõstatasid. Sportlikku kevadet!

Vitali30
    Member

Miks inimesed esitavad rumalaid küsimusi, keemija on keelatud mis on streroidid ja lubatud nendest ei ole midagi, mitte ükski steroid ei ole lubatud ja kui seda sull uriinis leijakse saad 2a võistluse keelu!!!!!

Mõni arvab et mina ei tea asjast midagi, tõesti nimekiri on pikk ja steroide on palju ja need kuuluvad ravimite hulka!!!!!

TAHATE MIND SIIT MINEMA LÜÜJA LASKE AGA KÄIJA!!!!!!!

Vitali30
    Member

Likvideeri minu kasutaja, rahvas soovi ja ka mina palun!!!!

Kui minu kasutaja on läinud olen ka mina siit läinud!!!

Head päeva kõigile!!!!!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.