mis oleks kõige parem..
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » mis oleks kõige parem..
- This topic has 10 replies, 8 voices, and was last updated 18 years, 2 months tagasi by
PT London.
-
AutorPostitused
-
november 27, 2007 at 6:50 p.l. #12617
-prankster-
MemberSelline küsimus siis ,et olen teinud juba mitu aastat jõutrenni (jõusaal) aga lihased ei ole veel välja tulnud.Neid on küll näha aga keha katab rasva kiht
,mis oleks kõige tõhusam ja kiirem viis selle rasva kihi eemaldamisel . Kas mingid ained (kreatiinid,proteiinid) või õige trenn.Ette tänades Madis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 27, 2007 at 6:55 p.l. #132498-aron-
MemberSelline küsimus siis ,et olen teinud juba mitu aastat jõutrenni (jõusaal) aga lihased ei ole veel välja tulnud.Neid on küll näha aga keha katab rasva kiht
,mis oleks kõige tõhusam ja kiirem viis selle rasva kihi eemaldamisel . Kas mingid ained (kreatiinid,proteiinid) või õige trenn.
Ette tänades Madis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õige trenn koos õige toitumisega!
november 27, 2007 at 6:57 p.l. #132499vaher
MemberEsmalt toitumine korda. Ja kindlasti peaksid tegema aeroobset. Jõusaal kahjuks rasva intensiivselt ei põleta, kui sa just ringtreeningut ei tee. Toitumises peaksid järgima reeglit, et tarbid kaloreid vähem, kui kulutad. Loe ainult foorumit, siin kõigest külluses kirjas. Kõige rohkem soovitan ma aga Kiivikalt toitumiskava tellida, see peaks lihtsaim variant olema.
november 27, 2007 at 7:35 p.l. #132511mullaonu
,mis oleks kõige tõhusam ja kiirem viis selle rasva kihi eemaldamisel . Kas mingid ained (kreatiinid,proteiinid) või õige trenn.
Ette tänades Madis

Küsimus, et mida sa need mõned aastad siis tegid. Oleks võinud ju ennast natuke toitumise poolelt ka harida. Aga kiireti saa sa midagi. Saab, kuid siis kaotad ka lihast kõvasti. Esiteks vaata palju sa päevas cal õgid ja siis hakka neid vähendama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 27, 2007 at 7:42 p.l. #132517Existence
MemberKui tahad lihaseid paremini nähtavale ,siis võiksid reljeefi kava järgi treenida.Kindlasti toitumine paika ja aeroobne trenn graafikusse,nagu juba mainiti .
november 27, 2007 at 7:51 p.l. #132521gmaster
MemberKui tahad lihaseid paremini nähtavale ,siis võiksid reljeefi kava järgi treenida.Kindlasti toitumine paika ja aeroobne trenn graafikusse,nagu juba mainiti .oeh. ja mida see korduste muutmine huvitav annab?
november 27, 2007 at 10:10 p.l. #132552mullaonu
MemberKui tahad lihaseid paremini nähtavale ,siis võiksid reljeefi kava järgi treenida.Kindlasti toitumine paika ja aeroobne trenn graafikusse,nagu juba mainiti .Reljeefi kava või mitte, aga ilma, et sa sealt pealt rasva kaotaksid, tule sul midagi nähtavale. Nühi seda reljeefi palju tahad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 27, 2007 at 10:21 p.l. #132555maza
MemberMida sellisest variandist arvate,kui näiteks peale trenni end nö paksemalt riide panna ja siis aeroobset tegema hakata.
Riietuse poolest ehk sooja püksid+pikad püksid,kaks dressi pluusi ja vb ka müts.
Olen korra proovind,higi lööb küll tohutult lahti.
Mõni nädal tagasi nägin tv-st pro 7 pealt kus nende maa builder niiviisi tegi.
november 27, 2007 at 10:41 p.l. #132557mullaonu
MemberMida sellisest variandist arvate,kui näiteks peale trenni end nö paksemalt riide panna ja siis aeroobset tegema hakata.Riietuse poolest ehk sooja püksid+pikad püksid,kaks dressi pluusi ja vb ka müts.
Minu tada kaotad sa organismist nii vett, mitte rasva
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 28, 2007 at 7:08 e.l. #132561MOTep3a
MemberMida sellisest variandist arvate,kui näiteks peale trenni end nö paksemalt riide panna ja siis aeroobset tegema hakata.Riietuse poolest ehk sooja püksid+pikad püksid,kaks dressi pluusi ja vb ka müts.
november 28, 2007 at 7:21 e.l. #132564PT London
MemberEsmalt toitumine korda. Ja kindlasti peaksid tegema aeroobset. Jõusaal kahjuks rasva intensiivselt ei põleta,^ ^ ^
6ige vale vaga vale
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.