Skip to main content

mis oleks head toidulisandid. andke nõu

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » mis oleks head toidulisandid. andke nõu

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 92 total)
  • Autor
    Postitused
    night596
    Member

Jama on selles , et mul pole nii palju aega, et pidevalt süüa , tean ,et sportlased peavad 6 korda päevas korralikult sööma , paraku mul pole nii palju aega ja sp mõtlesin osta Hera 80 .

kalmer87
    Member

Jama on selles , et mul pole nii palju aega, et pidevalt süüa , tean ,et sportlased peavad 6 korda päevas korralikult sööma , paraku mul pole nii palju aega ja sp mõtlesin osta Hera 80 .

6 korrast on keskmiselt 3 vahepalad ja 3 korralikud toidukorrad.

Mis sa arvad, et sul selle Hera80 joomise peale läheb oluliselt vähem aega, kui näiteks kohupiima või kodujuustu söömise?

Sa loodad lihtsalt mingit maiteamisimet, et sööd toidulisandit ja oled mõne kuu pärast tugev ja lihastes. Seda ei juhtu!

night596
    Member

No ma tean jah seda küsimus selles kas on mõted osta või mitte ?

nightq
    Member

enne toitumine ning treeningkava korda ja alles mitme kuu pärast võiksid mõne lisandi kasutusele võtta

night596
    Member

Mul treening kava korras , toitumine ka enam-vähem korras , jõusaalis käin 2 aastad , esimene aasta oli kaalu langetamine põhiliselt , aga nüüd probleem , et 6 pac välja ei tule kuidki teen päris mõnusalt neid nii , et järgmine päev ikka kohulihased valused , aga six paci pole veel :S

PumaZ
    Member

Mul treening kava korras , toitumine ka enam-vähem korras , jõusaalis käin 2 aastad , esimene aasta oli kaalu langetamine põhiliselt , aga nüüd probleem , et 6 pac välja ei tule kuidki teen päris mõnusalt neid nii , et järgmine päev ikka kohulihased valused , aga six paci pole veel :S

siis toitumine pole korras…

Postita ühe päeva toitumine, siis me näeme, kui enam vähem “korras” see on.

Selleks, et oma sixpacki oleks näha, on vaja teha mõnusalt kükki ja jõutõmmet ning vähem rõhku pöörata kõhu treenimisele.

night596
    Member

Okei toitumis kava …. see veits jama aga nuh mis teha : hommik puder ,tass kuuma kakaot , lõunal prae liha , kartul või riis , klaas piima , peale jõusaali kohupiim , õhtul liha , kartul vms .

nightq
    Member

mina näiteks ei teegi kõhulihaste harjutusi per se, sest teatud baasharjutustes saavad nad nii või teisiti koormuse kätte

night596
    Member

No aga mul on vaja 6 paci

nightq
    Member

väljatulekuks on vaja väga väikest rasvaprotsenti, kõhu tümitamine harjutustega on siinkohal sekundaarne

No aga mul on vaja 6 paci
    Taavi701
    Member

Minu arust see on natukene rumal vabandus, et poe aega nii palju. Kunagi arvasin ka ise sama, kuid kaua Sa ikka sööd seda valmis tehtud toitu? 5 minutit? Ma usun, et mõned korrad päeva jookul leiad ikka 5 minutit, et süüa, see pole tegelikult nii keeruline;)

night596
    Member

Selge see ,aga selline küsimsu veel kui palju hera 80 tuleb võtta 30- 60 g ? Ja mittu korda päevas ? Kas peale trenni 40 g piisaks ?

Selge see ,aga selline küsimsu veel kui palju hera 80 tuleb võtta 30- 60 g ? Ja mittu korda päevas ? Kas peale trenni 40 g piisaks ?

Jah. 40 g on isenesest ok+60g dextrot või Maltot või 500ml mahla või 1-2 banaani. 1-3 x vastavalt vajadusele. Tähtsaim ikka pärast trenni.

night596
    Member

Selge , aga oskad sa öelda mis maitse kõige parem on , olen šokolaadi oma proovinud see oli päris norm .

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 92 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.