Mis mind hirmutab :S
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Mis mind hirmutab :S
- This topic has 39 replies, 21 voices, and was last updated 20 years tagasi by
phonkypapa.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 26, 2006 at 8:55 p.l. #68211
ronija
MemberAItäh
“> siis on selge nyyd!veebruar 7, 2006 at 6:45 p.l. #69900ronija
MemberNeed kellel kysimusi k6hulihaste kohta, soovitan soojalt siinse teema läbi lugeda!
need 200 kordust mis mind häirisid, muutusid nyyd 15 – 20 korduseks yhes seerias higi nahal lihased pingul k6vasti hingeldamas pärast yhte seeriat (Ja ilma lisaraskusteta!!!!) ! Väga m6nus!!
Ei mäleta kust ja kelle kommentaar, aga sellise asja panin ka k6rva taha:
Enda poolt võin lisada kõhu kohta järgnevat.
Kõhuga oli mul pidevalt probleeme,
kuna isegi dieedi ajal ei paistnud kõht välja
( korralikult siis). Kuna kõik ikka mainisid,
et kõht ei arene ja see tuleb dieediga välja.
Hakkates treenima kõhtu iga trenn
ja tunnetus see juures on selline,
et surun kõhu pingesse istessetõusu ajal,
ehk kõht on koguaeg pingul. Olen teinud märgatavat edu,
raskusi pole kasutanud, kuna pingutades kõhtu
kogu korduse ajal ei suuda ma neid üle 10 teha.
See süsteem töötab minu peal, seega ei väida,
et just nii peab tegema. Jõudu
veebruar 7, 2006 at 7:52 p.l. #69913painkiller
MemberMina ei jõu üle 40 küll mitte mingi valemiga. Kuid ma teen niimoodi et ma ei lase lihaseid üldse lõdvaks koguaeg pinge all ja teen aeglaselt siis need 30-40 kordust on päris jubedad. Ja oli siin samas porataalis üks artikel kus üks kulturist ütlet et tema üle 25 ei jõua teha.
veebruar 7, 2006 at 10:02 p.l. #69944jrx
MemberVäga hea post see Fred Antsoni oma! Aitäh! Just see, mida mullegi on õpetatud.
Parim staatiline harjutus: “L-iste” – oled näiteks rööbaspuudel sirgetel kätel ja HOIAD jalgu ülakeha suhtes 90 kraadise nurga all.
Eriti kaif on see, kui kombineerid selle lõuatõmmetega ja saad L-lõuatõmbed (mina seda veel eriti korralikult näiteks teha ei suuda).
Hea kõhulihaste harjutus on veel “põlved-küünarnukid”, aga mitte MAAS vaid rippes olles tood põlved üles vastu küünarnukke.
veebruar 8, 2006 at 3:13 p.l. #69998painkiller
MemberAga kui kaslikud need staatlised harjutused on? paar aastat tagasi tegime kehalise tunnis nii, et keha ja jalad olid üleva korraga ja siis pidime hoidma. Lihtsamakas läks küll see hoidmine , aga kas see mõjutab ka lihasmassi või teen ikka tavalisi harjutusi?
veebruar 8, 2006 at 7:09 p.l. #70043Vahue
MemberTere
Rahvas, kui teil vähegi raha on, siis ostke endale niisugune raamat:
“Terviseriskid lihastreeningus”
R.Jalak, L.Rannama
Tallinn2004
Kui teil raha ei ole, siis tehke mingisugune korjandus vms. See raamat on kohustuslik
Ei viitsi hakata selle raamatu sisu ümber trükkima-tõsiseltvõetav spordimees tutvub ise sellega. Aga ühte ma teile siiski ütlen-unustage ära need istesse tõusud-see on p**s. Kui te ei taha vanamehetarikatena olles küürakil käia ja saja häda üle kurta, siis lülitage need damn istesse tõusud enda treeningprogrammist välja.
veebruar 8, 2006 at 7:18 p.l. #70046jrx
MemberKõige hullem minu arust on see, et ei enamus kehalise õpetajaid koolides ega instruktoreid sõjaväes pole sellistest asjadest kuulnudki

Ikka tahetakse “korralikku” sirge kehaga ülestõusu.
veebruar 8, 2006 at 7:27 p.l. #70050painkiller
Memberjrx kui sa mõtlesid mind siis see harjutus käib umbes nii, et lamad põrandal ja siis korraga kergitad keha ja jalgu üles mitte palju, mingi maks. 10cm. ja ainult istmik puutub maad. Ja siis mingi 30 sekundit hoiad nii, tunda on küll kuidas kõhulihased hakkavad surisema.
veebruar 8, 2006 at 7:32 p.l. #70054Vahue
MemberTõsi ta on, uuendused levivad spordiringkonnas väga visalt. Paljud justkui ei tahaks ego pärast istesse tõusudest loobuda-ikka aastaid niimoodi treenitud, ja nüüd tuleb välja, et see on vale. Selle asemel, et viga muuta, rikutakse justkui nimme oma hoolealuste tervist.
veebruar 8, 2006 at 7:40 p.l. #70057 -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.