Mis mind hirmutab :S
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Mis mind hirmutab :S
- This topic has 39 replies, 21 voices, and was last updated 20 years tagasi by
phonkypapa.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 22, 2006 at 5:16 p.l. #6356
ronija
MemberMul on selline asi, et vahepeal kui ma ainult kerget hommikust trenni tegin, siis yheks harjutuseks olid k6hulihased. Algselt suutsin kuskil 50 teha l6petasin 200 juures siis v6tsin 6 kg raskusi 6lgadele ja lasin esimese seeriaga 75 ja rohkem ei suutnud. Dilemma seisab nyyd siin, et olles v6tnud l6puks kavad jälle käsile on seal k6hulihaste kohta niipalju et 3xMAX. Kas ma t6esti peaksin siis rassima yle kahesaja neid sisse, v6i äkki ikka raskused kaenla ja vähendan kordusi niimoodi?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 22, 2006 at 5:22 p.l. #67697theONE1
Memberkui sul need kordused tõesti lähevad lõpmatusse, siis võid mõne raskuse küll võtta!
jaanuar 22, 2006 at 6:26 p.l. #67706ronija
Memberselline teema on ka, et nagu tunnen suurt pinget ka seljas tehes k6hulihaseid, kas siis asi v6ib äkki olla selles, et pink pole kyllaldase kallaku all, et k6hulihaseid korralikult teha v6i ei olene asi yldse kallakust?
jaanuar 22, 2006 at 6:45 p.l. #67708halfbeer
MemberKõhulihaseid tehes jaälgi ka, et su lõug ei oleks vastu rinda.Lõua peab hoidma sirgena.
jaanuar 22, 2006 at 6:49 p.l. #67711bohemianrhapsody
MemberTee mingit muud harjutust, näiteks jalgade tõsteid erinevat moodi. Või siis jah lisa kalde nurka või tee seda lihtsalt soojenduseks.
jaanuar 22, 2006 at 6:57 p.l. #67715TANK
Membertee kvaliteetselt ja megakorralikutl… siis sa vaevalt neid sadu jõuad teha….
PS. härra Tank ei tee kõhulihast… eriti…
jaanuar 23, 2006 at 6:18 p.l. #67857RDK
MemberMul endal suht sama jama.Teen kvaliteetselt ja korralikult, ütleme kuhugi 100 jõuan.Siis proovisin teha erinevaid kõhulihaste harjutusi.Näiteks tee 50 tavalist kõhulihast ja siis proovi jalgade tõstmist(ma ei oska paremini seletada, vaata harjutuste pangast)
Sellise olukorra puhul siis:
Võta raskused, umbes sellised, et sa üle 50 korraga ei tee:P
Tee erinevaid harjutusi(ma ise teen kuni 4 harjutust…väga effektiivne ja arengut on märgata…nii peeglist kui ka jõu poolest)
jaanuar 23, 2006 at 6:31 p.l. #67863pacman
Memberselline teema on ka, et nagu tunnen suurt pinget ka seljas tehes k6hulihaseid, kas siis asi v6ib äkki olla selles, et pink pole kyllaldase kallaku all, et k6hulihaseid korralikult teha v6i ei olene asi yldse kallakust?Asi pole ei pingis,ei tehnikas ega kallakus.
Arvatavasti on asi selles,et sul kõhulihased liiga tugevad võrreldes alaseljaga. Kui kunagi tegid hommikuti kõhulihaseid siis nüüd on need oma “vastasega” alaseljaga liiga tugevad ja seljal pole piisavalt lihaseid mis pinget maandaks,endasse võtaks.
See on esimene märk,et peaksid hakkkama rohkem alaseljale põõrama.
Sobivad ka staatilised harjutused hommikuti.
jaanuar 23, 2006 at 10:13 p.l. #67898ronija
MemberNu k6hulihaseid teen nii et ikka selg sirge ja l6ug mul rinda ikka ei puutu

Kvalitteetsusest ja korralikkusest – ma yritan, aga raskused kuluvad siiski väga ära ja praegu hakkangi m6tlema, et ehk on selg liiga maas arengust v6rreldes k6huga.
Harjutus mis mulle veel muidu k6hulihaste juures meeldib ja harjutustepangast v6etud on see sellili maas jalad seinal nagu istumis asend käed kukla taga ja t6stad keha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> annab tunda hästi ja vot seda ma palju teha ei suuda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mingi 30 vb ja siis on tunda suurt suurt pinget.Pacman vabanda minu v6hikklikust, aga mis on staatilised harjutused?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>K6hulihastega nii, et ma ei tahagi neid l6pmatuseni pikalt teha
ei tundu 6ige nagu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kas siis lahenduseks v6in muidu lugeda selle, et v6tan paar raskust nii, et suudan maksimaalselt ytleme, et 50 kordust teha?
Tank sul on selles suhtes 6igus, aga ma ei olegi täiesti kindel kuidas täiesti 6ieti teha :S Amazonis oli kord artikkel mingist kulturistist ja tema viisist k6hulihaseid teha ja tema märkis ka ära et kvaliteetselt maksimaalse amplituudiga ja midagi veel ja et isegi kogenud kulturist ei tee siis yle 25 korduse vm.. hm peaks yles otsima selle artikli, praegu ise ka ei usu oma s6nu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> liiga hea tundub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 23, 2006 at 11:21 p.l. #67901susim
Membernu krt sadadega panevad vennad kohulihaseid,ma tahax naha nende meeste kohulihaseid
jaanuar 23, 2006 at 11:44 p.l. #67902ronija
Memberpff kusjuures midagi erilist seal vaadata polegi
jaanuar 24, 2006 at 7:14 e.l. #67905Ott Kiivikas
MemberHuvitavad tegelased on jah, mina naljalt üle 15 – 20 korduse ei suudagi teha, kuid kõhulihaste üle nuriseda ei saa. Oluline ei ole palju kordusi te teete, vaid see mida te samal ajal tunnete ja kuidas tehniliselt sooritate. Kõhulihased on nagu teised lihased, tehke biitsepsile 100 kordused ja vaadake kuhu nad teil kasvavad ja kas kasvavad?
jaanuar 24, 2006 at 3:28 p.l. #67833V.K
MemberHuvitavad tegelased on jah, mina naljalt üle 15 – 20 korduse ei suudagi teha, kuid kõhulihaste üle nuriseda ei saa. Oluline ei ole palju kordusi te teete, vaid see mida te samal ajal tunnete ja kuidas tehniliselt sooritate. Kõhulihased on nagu teised lihased, tehke biitsepsile 100 kordused ja vaadake kuhu nad teil kasvavad ja kas kasvavad?ilma lisa raskusteta 15-20? baasharjutustel?
jaanuar 24, 2006 at 3:33 p.l. #67835kaiv
MemberHuvitavad tegelased on jah, mina naljalt üle 15 – 20 korduse ei suudagi teha, kuid kõhulihaste üle nuriseda ei saa. Oluline ei ole palju kordusi te teete, vaid see mida te samal ajal tunnete ja kuidas tehniliselt sooritate. Kõhulihased on nagu teised lihased, tehke biitsepsile 100 kordused ja vaadake kuhu nad teil kasvavad ja kas kasvavad?ilma lisa raskusteta 15-20? baasharjutustel?
jaanuar 24, 2006 at 3:36 p.l. #67837PulseR
MemberKui ma ei eksi, oli siin kõhulihaste kohta üks artikkel kah..
Kus üks kulturistionu ka naeris inimeste üle, kes üle 25 korduse kõhtu tegid..
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.