Mis ma valesti teen?
- This topic has 45 replies, 19 voices, and was last updated 18 years, 10 months tagasi by
Pätuloom.
-
AutorPostitused
-
märts 22, 2007 at 4:21 p.l. #110386
katsi
Member* Sa kaalud 70 kg, sööd 1800kcal päevas ja tahad massi kasvatada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>* Vaadates Su söömist tekib küsimus, millest Sa kiudaineid saad? Ja rasvad ka, mida OldMan juba mainis???
* Kirjutasid et “bioloogina natuke teadlik kogu sellest asjast ja ei lase end tõmmata kõiksugu lollustesse” … aga miks Sa siis teed selliseid lollusi???
* Ujumine võid ju alati millegi muu vastu vahetada, mis ei aja Sul pulssi nii ülesse ja ei võta sind nii läbi.
* Keegi ei palunud Sul banaani poolitada või šoksi ära jätta. Sul kästi normaalselt toituma hakata, aga see, mida Sa kirjutasid, normaalne kohe kindlasti pole.
* “Ma ei hakka keset päeva snäkina sööma õunu, mis panevad loengus kõhu korisema ja tekitavad tõelist näljatunnet ka peale korralikku einet”
Milline Sul see korralik eine seal päeva jooksul on??
* Milleks Sulle need valgujoogid? VAlku saab ju normaalsest toidust ka

* Mainisid, et Sul pole võimalik päeval süüa sooja toitu. No aga svõta siis salat kaasa (kodujuust või muu valgurikas ollus + juurvili + mis iganes protsendiline hapukoor + pasta/riis/kartul/tatar) ja ajab väga hästi lõuna ära.
Sinu teksti võiks kommenteerida veel, aga … oleks sel mõtet?
Minu arvates pole Sa endale isegi kõige lihtsamaid põhipunkte selgeks teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis ala bioloog Sa oled
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? Mulle tundub kohati kuidagi väga kahtlane see Su jutt
märts 22, 2007 at 4:28 p.l. #110387Pätuloom
MemberMa olen siin lugenud siin jah uusimaid teaduslikke avastusi,et õhtusöök ei ole midagi hullu ja kellaeg ei mängi rolli.No minu puhul igal juhul mängib.See selleks.Aga minu point ei olnud ju selles.Ma lihtsalt ei saa aru,miks peab päeva tugevaim söögikord olema nimelt õhtusöök.
Sest ma olen kodus ainult hommikusöögi ja õhtusöögi ajal. Hommikusöögiks söön tavaliselt müslit (75g) ja jogurtit (100g).
märts 22, 2007 at 4:46 p.l. #110389Pätuloom
Member* Sa kaalud 70 kg, sööd 1800kcal päevas ja tahad massi kasvatada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
* Vaadates Su söömist tekib küsimus, millest Sa kiudaineid saad? Ja rasvad ka, mida OldMan juba mainis???
* Kirjutasid et “bioloogina natuke teadlik kogu sellest asjast ja ei lase end tõmmata kõiksugu lollustesse” … aga miks Sa siis teed selliseid lollusi???
* Ujumine võid ju alati millegi muu vastu vahetada, mis ei aja Sul pulssi nii ülesse ja ei võta sind nii läbi.
* Keegi ei palunud Sul banaani poolitada või šoksi ära jätta. Sul kästi normaalselt toituma hakata, aga see, mida Sa kirjutasid, normaalne kohe kindlasti pole.
* “Ma ei hakka keset päeva snäkina sööma õunu, mis panevad loengus kõhu korisema ja tekitavad tõelist näljatunnet ka peale korralikku einet”
Milline Sul see korralik eine seal päeva jooksul on??
* Milleks Sulle need valgujoogid? VAlku saab ju normaalsest toidust ka

* Mainisid, et Sul pole võimalik päeval süüa sooja toitu. No aga svõta siis salat kaasa (kodujuust või muu valgurikas ollus + juurvili + mis iganes protsendiline hapukoor + pasta/riis/kartul/tatar) ja ajab väga hästi lõuna ära.
Sinu teksti võiks kommenteerida veel, aga … oleks sel mõtet?
Minu arvates pole Sa endale isegi kõige lihtsamaid põhipunkte selgeks teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis ala bioloog Sa oled
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? Mulle tundub kohati kuidagi väga kahtlane see Su jutt 
Ma pean ilmselt kõik postitused uuesti üle lugema, aga mina ei näinud siin eriti muid arvamusi kui et, “kuidas sa jaksad nii palju süüa” või “miks nii palju süsivesikuid?”. Ma ei oska neid süsivesikuid vähendada.
Tegelikult ma võtangi endaga toitu kaasa, aga üldiselt sellist lihtsamat sorti toitu, mida pole väga imelik koridoris seistes süüa.
Inimfüsioloogiat on mul koolis küll väga vähe olnud, aga on mingid baasteadmised näiteks bioenergeetikast. Toiduaine ise ei ole kurjuse juur. Probleemiks on üldjuhul kogus või söömise aeg. Minu teoreetilised teadmised tulevad sihilikust otsimisest. Kõige hirmsam asi millele ma otsa olen komistanud, on minu arvates Atkinsi dieet. Täiesti ebaloomulik keha piinamine.
Ma ei oska tervislikult toituda, aga ma ausõna ei ole näinud siin ühtki head soovitust. Ainult etteheited miks ma banaani või muffineid söön. Noh. Täna ei söönud. Targem ikka ei ole.
Kiudained tulevad näiteks hommikusest müslist, vahel teraleib, näkileib. Rasvaine tuleb tavaliselt oliiviõlis praetud seafileest või juustust või singist. Rasvaine hulk on kõikuv, aga see ei ole menüüst eemaldatud.Kas 1700kcal on halb? Mis suunas halb? Liiga palju või liiga vähe? Ma oletasin, et algajana hakkab lihas niikuinii kasvama, lihtsalt tuleb võimaldada talle vajalik valk. Sellepärast loen kaloreid ja valgukogust.
Ja kui üksikud komponendid kõrvale jätta (niikuinii ei söö iga päev sama asja), siis mis mu toitumises valesti on?! PS! Ma juhinduks siiski ka tulevikus sellest, et ainevahetus on kiirem, kui söögikordi on rohkem.
märts 22, 2007 at 5:50 p.l. #110392veinikaarija
MemberSee jutt kõik siin on minu jaoks täielik kultuurišokk. Ma olen uurinud ja lugenud ja ma tean, et vähekalorne
= tervislik. Tegelikult olen ma lausa arvamusel, et märgatavalt vähekalorsed toidud on ebatervislikumad, sest neid tuleb töödelda, et neist need viimasedki rasvagrammid välja pigistada. Ma arvan, et ei ole mõtet elada toidupiiramise stressis, kus valitakse 10%hapukoor mida tuleb sama efekti saamiseks 2 korda rohkem kasutada kui maitsavat 20%-list. (oioi… nüüd saan ma küll sõimu, et hapukoor peabki olema 10% ja tegelikult on maitsestamata jogurt veel etem.) Toit on üks vähestest naudingutest siin elus ja sellise toitumise juures on tegemist pigem söömise-kohustuse kui naudinguga. Kui ma panin kirja ka toiduainete süsivesikute koostise ja rasva, tekkis mul mõne päevaga selline stress, et ma tahtsin kõigele käega lüüa. Isegi hommikune kaerahelbepuder tundus kõige ebatervislikum asi, mida võiks leida.
Minu praegune menüü on parim mis ma suudan. Ma ei hakka keset päeva snäkina sööma õunu, mis panevad loengus kõhu korisema ja tekitavad tõelist näljatunnet ka peale korralikku einet. Ma ei jäta loengupausi snäkke ära. Ma söön vahel hematogeeni, mis siis et seal on suhkruid, ma söön vahel šokolaadi, kui ma ei suuda leida mitte mingit paremat snäkki ja ma praen muna, sest ma tahan! Minu esimene võimalus süüa sooja toitu on peale kl 18 õhtul. Mul ei ole luksust veeta lõuna ajal terve tund aega mingis kohvikus ja oodata oma köögiviljasuppi vms. Ja kl 20 ei ole üldse liiga hilja õhtusöögi jaoks kui lisada juurde, et ma olen peale seda veel 5 tundi ärkvel! Tegelikult läheb selle aja jooksul kõht uuesti tühjaks kui ma klaasi mahla ei tarbi.
Ja muuseas! See arvutaja ütles mulle nii:
Praegune päevane kalorihulk : 2875
Soovitav päevane kalorihulk vastavalt Teie soovitud kaalule : 2733
Minu praegune (1700-1900) on selle järgi tugev alatoitumus ja kõik kes soovitavad mul 1 tüki šokolaadi vahetamist õuna vastu või siis banaani poolitamist või praetud munadest loobumist on liiga palju bimbo-kirjandust lugenud. Puhta hullud. Ma kordan veelkord – ma tahan uut elustiili mitte lühiajalist dieeti. Minu eesmärkide hulgas ei ole kindlasti see, et ma peaksin nüüdsest elu lõpuni elama toidu pärast vaimses stressis. See kalkulaator veenis mind, et minu valitud menüüst saan kätte kõik mis ma vajan ja piisavalt vähe üleliigset.
Sry pisut liiga otsekohese kirja pärast aga ma olen bioloogina natuke teadlik kogu sellest asjast ja ei lase end tõmmata kõiksugu lollustesse. (nt Atkinsi dieet või rasvavaba piim)
See arvamus, et vähekaloraažne võrdub tervislikuga ei pea täiesti paika. Sa võid süüa oma kaloraaži täis pannkookidest või šokolaadist, kuid see toit on “tühi”, see ei anna sulle pikaks ajaks energiat ega ka olulist materjali keha töös hoidmiseks ja lihaste kaitsmiseks. Tõsi on ju see, et ennast peab premeerima ja aeg-ajalt võib ju omale lubada šokolaadi ja kooke, aga parem oleks ennast täita toiduga, mis sulle midagi annab. Hommikune puder on suurepärane andes sulle pikaahelaga süsivesikuid, mis imenduvad aeglaselt ja hoiavad sind töös ning nälja eemal. Kui snäkid on vajalikud, siis söö muffinite asemel mõni võileib, neid ei pea sa ootama tunde, kuni need valmis saavad. Kui kaua sa nn rasvapõletamisega tegelenud oledki? Kui see aeg võib olla umbes 3-4 kuud, siis ma arvan, et oled jõudnud nn platoole, kust on raske edasi liikuda. Kui selline olukord on tekkinud, siis oleks soovitav teha mõni laadimispäev( päev, kus süüakse rohkem, kui tavalisel dieedipäeval). Või hakata kasutama rasvapõletajat.
märts 22, 2007 at 6:13 p.l. #110393ROtter
MemberMa pean ilmselt kõik postitused uuesti üle lugema, aga mina ei näinud siin eriti muid arvamusi kui et, “kuidas sa jaksad nii palju süüa” või “miks nii palju süsivesikuid?”. Ma ei oska neid süsivesikuid vähendada.Tegelikult ma võtangi endaga toitu kaasa, aga üldiselt sellist lihtsamat sorti toitu, mida pole väga imelik koridoris seistes süüa.
Inimfüsioloogiat on mul koolis küll väga vähe olnud, aga on mingid baasteadmised näiteks bioenergeetikast. Toiduaine ise ei ole kurjuse juur. Probleemiks on üldjuhul kogus või söömise aeg. Minu teoreetilised teadmised tulevad sihilikust otsimisest. Kõige hirmsam asi millele ma otsa olen komistanud, on minu arvates Atkinsi dieet. Täiesti ebaloomulik keha piinamine.
Ma ei oska tervislikult toituda, aga ma ausõna ei ole näinud siin ühtki head soovitust. Ainult etteheited miks ma banaani või muffineid söön. Noh. Täna ei söönud. Targem ikka ei ole.
märts 22, 2007 at 7:58 p.l. #110408chica de BCN
Memberkui väga shokolaadi vajad, siis mina vahetaks valge tumeda vastu.. mingi 80%se.
muffinite asemel teeks kodust mingi rukkipala või midagi sarnast kaasa. palju see ikka ruumi võtab.
või siis näiteks müslibar. ei usu et müslibar oleks hullem kui muffin. kasulikum pigem.
ja lõunaks veaks ka söögi kooli kaasa plastikkarbis. ok ei oleks küll soe. aga vähemalt korralik!
ära põe selle pärast, et sina ainuke oled kes toitu kooli kaasa veab.
ma teen sama! olen juba harjunud nende pilkudega kui ma oma keedumuna järan vüi salati sisse vintsutan:)
eks see söök kotis ruumi võtab aga SA TEED JUU AINULT ENDALE HEAD!
märts 22, 2007 at 9:51 p.l. #110420Pätuloom
MemberTegelikult oli nii muffinite ja šokolaadiga selline teema, et mu õde sõi neid hommikul kui me koos kohvitasime. Pakkus mulle ka ja ma ei keeldunud. Kui ma muul ajal šokolaadi kasuks otsustan, siis suurte pähklitega ja ikka pruuni. Ja sel juhul umbes 25g korraga ühe söögikorrana. Tavaliselt muffineid ei söö, aga patustan muud moodi. Näiteks joon vahel ühe õlle õhtuse filmi kõrvale, lihtsalt niisama.

Mhh… Ma just taipasin, et ma saaksin “laenata” mikrolaineahju. Seal on kööginurk, mis pole küll mulle mõeldud, aga seal pole tavaliselt eriti palju inimesi. Saaks tegelikult võtta toitu plastikkarbiga kaasa ja seal soojaks ajada. Oh õudust, millal ma söögitegemiseks aega leian… Ma pean seda tõsiselt mõtlema. Praegu ei suuda ma isegi ette kujutada mida saaks niimoodi kaasa teha.
Oldman, sinu esimene kommentaar “Ausalt öeldes selline toitumine küll ei ole sobilik kaalu langetamiseks. Milleks sulle valgujook? Banaanidest saadavad süsivesikud lähevad osaliselt kindlasti rasvaks.” oli kõike muud kui motiveeriv. Tegelikult lausa kohutav. Ma näen vaeva, et mitte üle süüa, aga esimene kommentaar viitab sellele, et mul on pigem rasvumise toitumine. Ja siis hiljem tuleb vastupidine kommentaar, “Päevane kaloraaž naistel alla 2100 kcal aeglustab ainevahetust päris palju. Siin menüüs on peamiselt süsivesikud, aga kus on rasvad?”.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mäh? veinikaarija, olen sellega tegelenud umbes 6 nädalat. Näilisele platoole jõudsin peale 2 nädalat.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nüüd ma siis sain teada, et 3-4 kuud peale algust peakski päriselt tulema mingi platoo. Kasulik meeles pidada. Aga milleks teha laadimispäev? selliseid vahel ikka tekib, näiteks kui süüa õhtusöök restoranis. Ja mis on “rasvapõletaja”?märts 22, 2007 at 9:59 p.l. #110421daman
MemberTegin natuke analüüsi, selgitan:
1) Võtsin välja toiduained
2) Vaatasin järgi toiduainetes sisalduvad proteiinid, süsivesikud, rasvad ning kiudained.
3) Arvutasin välja ligikaudsed vahekorrad proteiinide, süsivesikute, rasvade ja kiudainete iga toiduaine jaoks
4) Välja on toodud ainult need toitained, millel on oluline kaal toiduaine koostises
5) Vett ei arvestanud, kuna sealt saadud kaloraaž on 0 (null)
kohvi magus, koorega -> 21 % valku, 56% süsivesikuid, 23% rasva
sepik -> 85% süsivesikuid, 10% rasva, 5% valku
praetud muna -> 56% valku, 44% rasva
juust -> 50% rasva, 50% valku
muffin -> 70% süsivesikuid, 20% rasva, 10% süsivesikuid
shokolaad -> 60% süsivesikuid, 30%rasva
banaan -> 95% süsivesikut, 4% kiudaineid
fileeliha/kala -> 65% valku, 25% rasva
köögivili -> 40% süsivesikuid, 12% kiudaineid
Kui nüüd seda nimekirja vaadata, siis mida märkame?
1) Süsivesikuid on VÄGA PALJU (9st toiduainest 6 sisaldab kreskmiselt 68% süsivesikuid)
2) Kiudaineid on VÄGA VÄHE (köögivilja panin kokku, 9st toiduainest 2 sisaldab märkimisväärselt kiudaineid, keskmise väärtusega 8%)
3) Rasva on VÄHE (9st 7 toiduainet sisaldab keskmiselt 30% mis tundub isegi palju, AGA suur osa sellest sisaldub 10g shokolaadis, 10g juustus ning kohvikoores)
Menüü pole tasakaalus ning sellin kogus süsivesikuid minu nägemust mööda kaalulangetamiseks küll ei sobi. Paraku on analüüs suhteliselt pinnapeale ning ka kohati ebatäpne, kuna ei arvesta koguseid. Et täpsemaid koguseid saada oleks vaja kõik kenasti ära kaaluda, ent selle töö võiks teemaalgataja ise ära teha.
Kõik kalorid paraku ei ole “võrdsed”.
märts 22, 2007 at 10:33 p.l. #110422daemonium
MemberOldman, sinu esimene kommentaar “Ausalt öeldes selline toitumine küll ei ole sobilik kaalu langetamiseks. Milleks sulle valgujook? Banaanidest saadavad süsivesikud lähevad osaliselt kindlasti rasvaks.” oli kõike muud kui motiveeriv. Tegelikult lausa kohutav. Ma näen vaeva, et mitte üle süüa, aga esimene kommentaar viitab sellele, et mul on pigem rasvumise toitumine. Ja siis hiljem tuleb vastupidine kommentaar, “Päevane kaloraaž naistel alla 2100 kcal aeglustab ainevahetust päris palju. Siin menüüs on peamiselt süsivesikud, aga kus on rasvad?”.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mäh?Oot,kus siin vastuolu on?!Su toidus on liiga paljut süsivesikuid ja liiga vähe rasvu.Seda on sulle kõik öelnud.
No kaalulangetamine ei tähenda rasvadest loobumist ega rasvade asendamist süsivesikutega.
Kaalulangetamine ei tähenda ka võimalikult vähe söömist.
Kaalulangetamine tähendab eelkõige õigete toitainete söömist õiges proportsioonis.
Muuseas,siin on võimalus ka spetsialistilt toitumiskava tellida,
märts 22, 2007 at 11:00 p.l. #110423Pätuloom
MemberTegin natuke analüüsi, selgitan:1) Võtsin välja toiduained
2) Vaatasin järgi toiduainetes sisalduvad proteiinid, süsivesikud, rasvad ning kiudained.
3) Arvutasin välja ligikaudsed vahekorrad proteiinide, süsivesikute, rasvade ja kiudainete iga toiduaine jaoks
4) Välja on toodud ainult need toitained, millel on oluline kaal toiduaine koostises
5) Vett ei arvestanud, kuna sealt saadud kaloraaž on 0 (null)
kohvi magus, koorega -> 21 % valku, 56% süsivesikuid, 23% rasva
sepik -> 85% süsivesikuid, 10% rasva, 5% valku
praetud muna -> 56% valku, 44% rasva
juust -> 50% rasva, 50% valku
muffin -> 70% süsivesikuid, 20% rasva, 10% süsivesikuid
shokolaad -> 60% süsivesikuid, 30%rasva
banaan -> 95% süsivesikut, 4% kiudaineid
fileeliha/kala -> 65% valku, 25% rasva
köögivili -> 40% süsivesikuid, 12% kiudaineid
Kui nüüd seda nimekirja vaadata, siis mida märkame?
1) Süsivesikuid on VÄGA PALJU (9st toiduainest 6 sisaldab kreskmiselt 68% süsivesikuid)
2) Kiudaineid on VÄGA VÄHE (köögivilja panin kokku, 9st toiduainest 2 sisaldab märkimisväärselt kiudaineid, keskmise väärtusega 8%)
3) Rasva on VÄHE (9st 7 toiduainet sisaldab keskmiselt 30% mis tundub isegi palju, AGA suur osa sellest sisaldub 10g shokolaadis, 10g juustus ning kohvikoores)
Menüü pole tasakaalus ning sellin kogus süsivesikuid minu nägemust mööda kaalulangetamiseks küll ei sobi. Paraku on analüüs suhteliselt pinnapeale ning ka kohati ebatäpne, kuna ei arvesta koguseid. Et täpsemaid koguseid saada oleks vaja kõik kenasti ära kaaluda, ent selle töö võiks teemaalgataja ise ära teha.
Kõik kalorid paraku ei ole “võrdsed”.
wow.
/me üritab edaspidi foorumirahvaga viisakam olla.
Ma tegin ise ka mõned päevad sellist põhjalikku analüüsi. Süsivesikuid 60-70% ja seda juhul kui ma väldin liigset maiustamist (nt küpsistega). Heal juhul söön 1-2 küpsist kui sõbranna pakub, aga ise ei osta, sest muidu läheks terve pakk. Saia ei söö. awwww…
märts 23, 2007 at 7:21 e.l. #110434Annika Pärtel
MemberNo kui sa väidad, et tahad ikkagi lihast kasvatada, siis su toitumine ei ole küll kindlasti õige. Enne trenni sööd ju praktiliselt mitte midagi. Mis energiast sa jõutrenni siis teed?? Banaan ja sheik ei sobi selleks, et trennis jaksaksid maksimaalselt pingutada ja seeläbi lihast kasvatada. Aga lihase saamiseks peavad naised ikka roppu moodi (vabandust väljenduse eest…) vaeva nägema, sellest kindlasti ei piisa, et 2-3 korda kerget trenni teha nädalas…
Võrdluseks, et mul on enne trenni söödud VÄHEMALT 3 toidukorda (puhkepäeval, kui kaua magan, siis hommikul teen sheigi, magan, siis kindlasti söön tugevamalt ja siis alles trenn), neist 2 on korralikumad. Peale trenni on loomulikult sheik, siis veel üks korralikum söök ja kui vaja, enne magamaminekut veel kerge kohupiimalaks. Kaloreid kokku 2500 kanti (kaal 64, pikkus 168), olenevalt enesetundest ja vajadustest. “Jama” st näiteks jäätist vms, söön peale nädala kõige raskemat trenni õhtul, et lihase ära taastaks. Asi igatahes toimib.
Jutu point on see, et kui sa tahad lihast, siis ei loe, kuidas on kõht tühi- siis sa PEAD sööma ja kaal tõuseb ka veidike. Kui sa tahad kaalust alla võtta, peab toitumises tegema muutusi, aga ei saa loota, et samal ajal nüüd lihas oluliselt kasvab. Need on kaks eri asja. Toidukorrad peaksid mõlema variandi puhul ikkagi olema umbes 3 tunni tagant, et ainevahetsue töös hoiaks.
Mis puutub söömisesse, a´la et enne 18.00 ei ole võimalik sooja toitu süüa, siis ma ka söön nö sooja toitu teinekord alles kell 22 õhtul (so siis trennijärgne korralikum söök). Samas kui ma tean, et mul tuleb pikk tööpäev ja ma ei tea, millal see ükskord lõpeb, siis võtan alati terve päeva söögid kaasa (so siis u 4-5 söögikorda, hommikul söön ikkagi kodus ja õhtuse enne-und-söögi saab ka kodus süüa) ja söön just sel ajal kui kell tiksub ja kus parasjagu olen. Mis vahet seal on, kus ma oma kodujuustutotsiku kotist välja kaevan ja seda sööma hakkan? Kui on vaja, on vaja. Kui keegi suvaline imelikult vaatab-mis mul sellest? Töökaaslased ja tuttavad on asjaga ammu harjunud:)
Mis puudutab kaalulangetamist ja rasvade söömist, siis otsi üles Fred Antsoni artiklid meie portaalist. Mina sööngi enamasti rasvasid ja valke, süsikaid veidike vaid juurde. Kõht on täis, midagi ei korise ja vorm tuleb
märts 23, 2007 at 10:55 e.l. #110451ROtter
MemberOldman, sinu esimene kommentaar “Ausalt öeldes selline toitumine küll ei ole sobilik kaalu langetamiseks. Milleks sulle valgujook? Banaanidest saadavad süsivesikud lähevad osaliselt kindlasti rasvaks.” oli kõike muud kui motiveeriv. Tegelikult lausa kohutav. Ma näen vaeva, et mitte üle süüa, aga esimene kommentaar viitab sellele, et mul on pigem rasvumise toitumine. Ja siis hiljem tuleb vastupidine kommentaar, “Päevane kaloraaž naistel alla 2100 kcal aeglustab ainevahetust päris palju. Siin menüüs on peamiselt süsivesikud, aga kus on rasvad?”.
märts 23, 2007 at 11:10 e.l. #110453veinikaarija
MemberTegelikult oli nii muffinite ja šokolaadiga selline teema, et mu õde sõi neid hommikul kui me koos kohvitasime. Pakkus mulle ka ja ma ei keeldunud. Kui ma muul ajal šokolaadi kasuks otsustan, siis suurte pähklitega ja ikka pruuni. Ja sel juhul umbes 25g korraga ühe söögikorrana. Tavaliselt muffineid ei söö, aga patustan muud moodi. Näiteks joon vahel ühe õlle õhtuse filmi kõrvale, lihtsalt niisama.
Mhh… Ma just taipasin, et ma saaksin “laenata” mikrolaineahju. Seal on kööginurk, mis pole küll mulle mõeldud, aga seal pole tavaliselt eriti palju inimesi. Saaks tegelikult võtta toitu plastikkarbiga kaasa ja seal soojaks ajada. Oh õudust, millal ma söögitegemiseks aega leian… Ma pean seda tõsiselt mõtlema. Praegu ei suuda ma isegi ette kujutada mida saaks niimoodi kaasa teha.
Oldman, sinu esimene kommentaar “Ausalt öeldes selline toitumine küll ei ole sobilik kaalu langetamiseks. Milleks sulle valgujook? Banaanidest saadavad süsivesikud lähevad osaliselt kindlasti rasvaks.” oli kõike muud kui motiveeriv. Tegelikult lausa kohutav. Ma näen vaeva, et mitte üle süüa, aga esimene kommentaar viitab sellele, et mul on pigem rasvumise toitumine. Ja siis hiljem tuleb vastupidine kommentaar, “Päevane kaloraaž naistel alla 2100 kcal aeglustab ainevahetust päris palju. Siin menüüs on peamiselt süsivesikud, aga kus on rasvad?”.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mäh? veinikaarija, olen sellega tegelenud umbes 6 nädalat. Näilisele platoole jõudsin peale 2 nädalat.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nüüd ma siis sain teada, et 3-4 kuud peale algust peakski päriselt tulema mingi platoo. Kasulik meeles pidada. Aga milleks teha laadimispäev? selliseid vahel ikka tekib, näiteks kui süüa õhtusöök restoranis. Ja mis on “rasvapõletaja”?Rasvapõletajatest näiteid: LINK .Rasvapõletaja on aine, mis soodustab organismis rasvade kasutamist energiana ja läbi selle väldib rasvade ladustumist ja vähendab olemasolevaid rasvavarusid.
Laadimispäevad on vajalikud rangerežiimiga dieedil, et keha sundida paremini rasvu põletama.
märts 24, 2007 at 8:16 e.l. #110520Pätuloom
MemberLugesin Fred Antsoni artiklit sellest kuidas saavutada halvimat vormi. (palju aeroobset ja vähe rasva). Pean tegema endale uue menüü. Ma esialgu ei hakka professionaalset toiduplaani tellima, sest ma ei suudaks nii kiiresti teha toitumises kannapööret. Ma tahan ise valida enda menüüsse komponente ja ma tahan ise osata otsustada mida ja kuidas. Kõigepealt üritan neid lõunaaja snäkke muuta. Parem väikeste sammudega edukas kui suure sammuga allaandmise poole.
Ma oleksin väga rahul selle lihase/jõuga mida saab naine saavutada kui käib 3 korda nädalas jõusaalis. Rohkem pole mulle küll vaja pole. Põhimõtteliselt tahan väga toonuses keha.
Kaal langes 71 peale (s.o. -1kg), aga see tuli vähesest söömisest.
märts 24, 2007 at 10:49 e.l. #110529Aile
MemberP2tuloom!
Toit, mida syya peab olema nii kaalulangetajal kui ka lihasekasvatajal k6rge toitev22rtusega. Kui sa suudad n8 “tavatoidusuhupistjast” muutuda endast hoolivaks s88jaks, on ka igatsugu kypsisepakkujatele kergem ei 8elda. Banaan on hea toiduaine, ma usun, et me ei pea seda sulle ytlema… Ka t2istera pastatoodetest ei maksa loobuda.
Kui suure valgukogusega p2evas sa oled arvestanud?
Hoia valguallikad mitmekesised ja s88 neid sobivates kombinatsioonides (punase lihaga sobib h2sti sibul ja roheline salat jne.) Hommikul 2rgates m6tled oma p2evase menyy l2bi, kaalud asjad, pakid 2ra… nii see elukene k2ib. Ja k6ik see NAERATUSEGA
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.